Şikayet/İhbar Hattı

arkadaşlar yıllardır burda takılıyoruz günlük haberleri bile 2 yıldır buradan takip ediyorum...her yönüyle takdir ettiğim bir forum ancak ilk başta sadece anasayfada reklam vardı şimdi resmen adult forumlar gibi olduk her yerden reklam çıkıo her sayfada reklam var bunlar beni gerçekten çok yoruyor. her sayfada bi yazıyı okumak için 3 kez kapat ikonuna tıklamak gerekiyor. siz de haklısınız bu forumun ayakta kalması için elbette ki reklama ihtiyaç var yoksa nasıl dönecek bu çark... ancak daha farklı şekilde reklam alınması mümkün değil mi acaba? ne bilim altlarda yanlarda olsa daha iyi olmaz mı? her sayfada çıkmak zorunda mı? adBlockPlus kullanıyorum ancak yine de çare olmuyor... yanlış anlamayın size de hak veriyorum ancak rahatsızlığımı belirtmek istedim sadece...

arkadaşlar yıllardır burda takılıyoruz günlük haberleri bile 2 yıldır buradan takip ediyorum...her yönüyle takdir ettiğim bir forum ancak ilk başta sadece anasayfada reklam vardı şimdi resmen adult forumlar gibi olduk her yerden reklam çıkıo her sayfada reklam var bunlar beni gerçekten çok yoruyor. her sayfada bi yazıyı okumak için 3 kez kapat ikonuna tıklamak gerekiyor. siz de haklısınız bu forumun ayakta kalması için elbette ki reklama ihtiyaç var yoksa nasıl dönecek bu çark... ancak daha farklı şekilde reklam alınması mümkün değil mi acaba? ne bilim altlarda yanlarda olsa daha iyi olmaz mı? her sayfada çıkmak zorunda mı? adBlockPlus kullanıyorum ancak yine de çare olmuyor... yanlış anlamayın size de hak veriyorum ancak rahatsızlığımı belirtmek istedim sadece...

Adult forumlar gibi olduk dediğin nedir daha açıklayıcı olabilir misin? Sitede bir tane bile pop-up reklam yok. Sadece basit bir kutucuğa "kapat" tıklamak çok da zor olmasa gerek. Reklamı kimsenin ulaşamayacağı, göremeyeceği yere koyulması durumunda reklamın getirisi ne olacak ki? Bu sitenin gideri gelirinden daha fazla, konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi direkt Dark_Angel'dan alabilirsin. Benim düşüncem akranlarımızı araştırırsan yani diğer forumları, sitemizdeki durumun hiçte rahatsız edici olmadığını hemen anlayabilirsin :smile:

Adult forumlar gibi olduk dediğin nedir daha açıklayıcı olabilir misin? Sitede bir tane bile pop-up reklam yok. Sadece basit bir kutucuğa "kapat" tıklamak çok da zor olmasa gerek. Reklamı kimsenin ulaşamayacağı, göremeyeceği yere koyulması durumunda reklamın getirisi ne olacak ki? Bu sitenin gideri gelirinden daha fazla, konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi direkt Dark_Angel'dan alabilirsin. Benim düşüncem akranlarımızı araştırırsan yani diğer forumları, sitemizdeki durumun hiçte rahatsız edici olmadığını hemen anlayabilirsin :smile:

yok diğer forumları da biliyorum benim bilgisayarım sadece hackhell'e girmiyo yani başka siteleri de görebiliyorum =) gelir gider meselesine ben de değinip hak vermiştim zaten... adult forumlarda her yerden bi reklam çıkar ya ona benzettim sadece kötü bi niyetle söylemedim yani... yalnızca kapat ikonuna basılıp kapatılacağının bende farkındayım, zor olmasa gerek demişsin, bende bana zor geldiğini belirttim sadece zaten... neyse uzatmaya gerek yok sadece bir rahatsızlığımı belirtmiştim ama her yönden hak veriyorum bunu ilk mesajımda da belirttim zaten... kötü bir niyetle yazmadım yani... teşekkürler ilgi gösterip cevap verdiğin için...

AdminLerden ResimLerde kuLLanmamız için hackheLL Logosu tasarLamaLarını rica ediyorum..Sitemizdeki bazı içerikLer başka siteLerde de yayınLanıyor.Hem rekLam için hem de payLaşımLarın hackheLL e özgün oLduğunu göstermek için gerçekten iyi oLur.

Daha önceki Logoyu paint ten bu haLe getirip kuLLanıyordum.OrjinaL bir veya birkaç Logo tasarLanırsa rekLam açısından faydaLı oLur..

arkadaşlar hut bölümünde daha önce açmış olduğum konulara mesaj yazamıyorum.neden olabilir ?

wolf bir konu linkini gönderir misin bana ? mesaj yazamadıqın bir konu linki ama

wolf; kendi bilgisayarında bir sorun olabilir galiba konuya bir daha bakarsan ben yorum yazabiliyorum

wolf; kendi bilgisayarında bir sorun olabilir galiba konuya bir daha bakarsan ben yorum yazabiliyorum

bilgisayarda değilde benim wolf hesabında bi sorun var galiba.

başka pc lerdede aynı problem var ve hala düzelmedi.

yani açtığım konulara,herkes yorum yazabiliyor ama ben yorum yazamıyorum.

millet soru soruyo pm den yada profiline mesaj atarak cevaplıyorum.

neyse çok önemli değil knock,saol ilgilendiğin için.

Konuyu Taşıyan Moderatör dikkatli oku...Oyun Motoru yazıyo orda yani Oyun Tasarım Programı....

Unreal development kit 2011 (Oyun Tasarım Programıdır...!)

Unreal development kit 2011 (Dünyanın En iyi Oyun Motoru)

Flood yapmana gerek yok
Bu bölümde Kısıtlamalı Sürüm Program paylaşılmaz-Bilgin olsun.

klosek' Alıntı:
Floodu anladım tamam da şimdi bu programın 1000 dolarlık lisansını alıptamı paylaşıyım.Nette Crack de yok he sen bulursan paylaş kullanalım....

Takdir sizin

Geri