Şikayet/İhbar Hattı

Sevgili Zebani Bey;

Profilimi açtığımda;

En Son Alinan Cezalar
Mesaj Tarih Sona Erenler Puanlar Sebep Konuyu Başlatan
Özel 03-04-2010
08:45 AM Süresi Doldu 0 Insulted Other Member(s) KaRma

yazıyo, bu ömür boyu burada duracak mı ? Silmenin yolu yok mu ?

Sevgili Zebani Bey;

Profilimi açtığımda;

En Son Alinan Cezalar
Mesaj Tarih Sona Erenler Puanlar Sebep Konuyu Başlatan
Özel 03-04-2010
08:45 AM Süresi Doldu 0 Insulted Other Member(s) KaRma

yazıyo, bu ömür boyu burada duracak mı ? Silmenin yolu yok mu ?

bizim silme yetkimiz yok bildiğim kadarıyla ömür boyu duyor. istersen reac'a pm at

mauseye orta tekerlekten ve sag tıklama. yani ayrı sekmede acma. girmek istediqin bölüme sola tıklayıp gir : ))

fLash reklamlarda yada bannerLerde Linklerin arkada kalması normaL usercp 'den ordaki LinkLere ulasabilirsin =) ancak bu durumu kaldırmak için reklamı sola kaydırmak gerek =) adminler kaydırır mı bilmiorum bi ara soldaydı şimdi ortaya geLmiş :laugh:

http://www.hackhell.com/usercp.php

imzayı düzenle bilgileri düzenle secenekleri düzenle var o linklerde yanlıs hatırLamıyorsam :)

her banner da o olmuyor. bilyonerde oluyor. : ) kullanmak istediğim yer yararlı linkler değildi arama yapacaktım gelişmiş aramaya girmek istediğimde o banner ın altında kalıyor :biggrin: yararlı linkleri vermemin sebebi bannırın altına da geçiyordu daha net görünmesini sağlıyordu. o nedenle onu tıklayarak verdim. : )

ilgilendiğin için teşekkür ederim. : )

her banner da o olmuyor. bilyonerde oluyor. : ) kullanmak istediğim yer yararlı linkler değildi arama yapacaktım gelişmiş aramaya girmek istediğimde o banner ın altında kalıyor :biggrin: yararlı linkleri vermemin sebebi bannırın altına da geçiyordu daha net görünmesini sağlıyordu. o nedenle onu tıklayarak verdim. : )

ilgilendiğin için teşekkür ederim. : )

her bannerde olmaz sadece flash bannerLerde olur. gif png yada jpeglerde cıkmaz =)

geLişmiş aramayı http://www.hackhell.com/search.php? 'den yapabilirsin. ama her arama yapmak isteyeni bu sekiLde yonlendiremeyiz tabi. o Linke banner yuzunden ulasmak sıkıntı adminLere bildiricem banner boyutu biraz küçültülür yada sola cekiLir ; )

ilk girdiğinde reklamın altında kalıyor fakat tekrar yenileyince üstüne çıkıyor

şimdi çıkmıyo iyimi :) arasıra ç.ıkıyo arasıra çıkmıyo :):)

mltt12.jpg

buna bir çözüm bulabilir misiniz? özel mesajlara ulaşmak için profilime girmek zorunda kalıyorum :saskin

Geri