Şikayet/İhbar Hattı

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/645081-iste-ataturkun-isteyipte-alamadigi-soyadi____.html

Söz konusu yazı iktidar yalakalığı yapan, temel amacı Atatürk düşmanlığı olan bir basın yayın kuruluşu.

Bunlar günümüzde iktidarı arkasına alarak her türlü çirkef saldırılarını yapabilmektedirler. Hiç çekinmeden hemde. Çünkü iktidar desteklidirler.İktidar onları korur ve başlarına hiç bir şey gelmez..

Fakat yarın öbür gün Hackhell'in başına böyle yazılardan dolayı bir şey gelirse bizleri koruyacak bir iktidar bulamayız yanımızda..

Lütfen Atatürk düşmanlığına izin vermeyelim..

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/645081-iste-ataturkun-isteyipte-alamadigi-soyadi____.html

Söz konusu yazı iktidar yalakalığı yapan, temel amacı Atatürk düşmanlığı olan bir basın yayın kuruluşu.

Bunlar günümüzde iktidarı arkasına alarak her türlü çirkef saldırılarını yapabilmektedirler. Hiç çekinmeden hemde. Çünkü iktidar desteklidirler.İktidar onları korur ve başlarına hiç bir şey gelmez..

Fakat yarın öbür gün Hackhell'in başına böyle yazılardan dolayı bir şey gelirse bizleri koruyacak bir iktidar bulamayız yanımızda..

KonuLara kaynak verme zorunLuLuğu bu yüzdendir. Söz konusu Kaynaktan haber kaLdırıLdığında Forumdanda haber kaldırılır.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir.

Konu şu..

Kaynağın kaldırılmasını talep etmedim. Paylaşımın kaldırılmasını talep ettim.

Zira sonuçta bir kaynak söz konusu. Ama yazılanların tekrar incelenmesini talep ediyorum. Atatürk hakkında mesnetsiz bilgiler var. Yazarın kendi bir taraflarından uydurduğu şeyler bunlar. İzin verilmesi bile haksızlık..

Kaynak var diye her saçma sapan metini kullanma hakkımız olmamalı diye düşünüyorum..

Konu şu..

Zira sonuçta bir kaynak söz konusu. Ama yazılanların tekrar incelenmesini talep ediyorum. Atatürk hakkında mesnetsiz bilgiler var. Yazarın kendi bir taraflarından uydurduğu şeyler bunlar. İzin verilmesi bile haksızlık..

Kaynak var diye her saçma sapan metini kullanma hakkımız olmamalı diye düşünüyorum..

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi-263.html

Milyonlarca defa söyledik ama tekrar söyleyelim siyaset politika tüm alt bölümleri
dahil şikayetlerinizi bölümün şikayet & öneri , ihbar hattına yapınız ;

Şikayetinizi bölümün şikayet ihbar hattına yaptığınız halde..1 gün süreyle kim se ilgilenmez se o zaman iletişime yaparsınız mod olarak yine buraya değil siz bir moderatörsünüz bunların bilincin de olduğunuzu bildiğim halde neden böyle bir yol izlediğinizi anlayabilmiş değilim iyi forumlar.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi-263.html

Milyonlarca defa söyledik ama tekrar söyleyelim siyaset politika tüm alt bölümleri

Şikayetinizi bölümün şikayet ihbar hattına yaptığınız halde..1 gün süreyle kim se ilgilenmez se o zaman iletişime yaparsınız mod olarak yine buraya değil siz bir moderatörsünüz bunların bilincin de olduğunuzu bildiğim halde neden böyle bir yol izlediğinizi anlayabilmiş değilim iyi forumlar.

Bazı yazılar iğrenç konular oluyorki konu orda 1dk daah durmasına sinir oluyorum bu yuzden 2 şikayet bölümünede şikeyetimi bildirdim k. bakma

Newwave;

Ben konuyu şikayet etmedim. Bu konuyu örnek göstererek Atatürk düşmanlığına izin verilmemesini talep ettim. Konu ile ilgili tasarruf sana aittir.

Forumdaki Atatürk düşmanlığını müsade ette seninle konuşmayayım...

Bazı yazılar iğrenç konular oluyorki konu orda 1dk daah durmasına sinir oluyorum bu yuzden 2 şikayet bölümünede şikeyetimi bildirdim k. bakma

Kusura baktım ;

Sen bölümün şikayet ve ihbar hattına bildirim de bulundun ve ben konuyu kapattım değil mi !

Ama ardından baktım ki buraya da ikinci bir bildirim de bulunmuşsun !!

Sen buraya bildirirsin smod arkadaşlarım da sana olması gerektiği gibi kuralı yani ( moderatörü ve şikayet ihbar
hattı olan her bölüm için söylüyorum ) ilgili bölümün şikayet ve ihbar hattını kullanman gerektiğini bildirirler iyi forumlar.

Newwave;

Ben konuyu şikayet etmedim. Bu konuyu örnek göstererek Atatürk düşmanlığına izin verilmemesini talep ettim. Konu ile ilgili tasarruf sana aittir.

Forumdaki Atatürk düşmanlığını müsade ette seninle konuşmayayım...

Konu benim bölümüme ait ve ilgili konunun linkini vererek buraya senin ifadenle "Atatürk düşmanlığını" bildiremezsin !

Kaldıki şikayet ettğin konuda en ufak bir "Atatürk düşmanlığı" da yok o da tabi ayrı bir mesele !

Burada ilgili konuyu şikayet ettiğin yazdıkların ve varmak istediğin nokta zaten çok açık bir şekilde belli oluyor.

Konu şu..

Burada da zaten "paylaşımın kaldırılmasını talep ettim" diyorsun ;

Paylaşımın kaldırılmasını talep ediceğin yer siyaset politika bölümü şikayet ve öneri hattı yani bu başlık http://www.hackhell.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi.html

Tamamen siyaset politika bölümünü ve yöneticilerini ilgilendiren bir konuyu

sen buraya yazıyorsun yazdıkların ve ifadelerinle bunu net olarak ta belirtiyorsun ;

Bildirimde bulunmak istiyorsan eğer benim bölümümün şikayet ve ihbar hattına bildirim de bulunursun madness benden bir

sonuç alamaz isen o zaman yine buraya değil iletişim hattına gidersin bunun bilincin de olman gerekli iyi forumlar.

konu dışından burayı tartışmaya açacak değilim ama , madnes ve newwave ;

konuyu bölüm şikayet ihbarına da yazan papasancess e özel pm le de durumu uzun uzun anlattım.. açtığım bu konuya ilgili olarak , niyet okuma derdine düşenler anında önyargılarıyla tartışma fırsatı bile vermediler. bende haklı olarak bazı arkadaşların , gereksiz tartışma yaratan ortamın gerileceği fikrine vardım ama geç kaldım. fakat gerçekte amacım ve düşünce platformuna sunduğum gayeyi papasances ona gönderdiğm pm den çıkan sonucu iyi yorumlar ve art niyet göstermesse buraya koysun , ne demek istediğimi o daha iyi anladı sanıyorum..

konuda onun mesjına hitaben yazdığım, ve kapatıldıktan sonra pm le gönderdiğim benim son postum şu olacaktı..; bu yönüyle değerlendiren sağlam bir tanıma ve beni yargılamaya çıkabilir diyorum.

KONUYA yazmak isteyip kapatıldığını görünce papasancese pm den verdiğim cevabi yazıyı aşağıya sunuyorum...

Atatürk soyadı ile ilgili kaynaktaki yazı:
Mustafa Kemal’in kendisine aldığı soy ismi aslında “Öz”dü; Mustafa Kemal Öz… Hatta bir süre imzalarını dahi Mustafa Kemal Öz diye atmıştı. Atatürk soy ismini ise her ikisi de mason olan Agop Dilaçar ile Necmettin Arıkan bulmuştu. Arıkan ve Dilaçar şöyle diyordu: “Artık Türklerin İslam alemiyle ve Müslümanlarla ilgileri kalmadı, nasıl Arapların Peygamberi Muhammed, Hiristiyanların İsa’sı varsa, Türklerin de bir atası olması lazım.”
Buradan hareketle Dilaçar ve Arıkan Atatürk soy ismini bulmuşlardı, önerilerinin benimsenmesi üzerine, Meclis’ten çıkartılan bir kanunla Mustafa Kemal Atatürk soy ismini aldı.

Gercek olan :

1. "ATA" LAFINI SEVMEZDİ
"Atatürk" hitabını ilk kez dönemin Türk Dil Kurumu Başkanı bir konuşmasında kullanmış, Mustafa Kemal de çok beğenerek soyadı olarak almıştı. Kendisine " Ata " diye hitap edilmesinden hiç hoşlanmazdı.

Atatürk ü mason gibi gösterip ona hakaret etmeye calısıolar bu belli bunu yapanlarda kendileri dinci die gecinenler bumu sizin dininniz...

Allah sizi ıslah etsin...

kardeş; üstte de belirttiğin gibi, 1.ci madde gibi gösterdiğin yerden alıntılayarak ATATÜRK hitabını ilkkez o TÜRK DİL kurumu başkanı değil ama üyesi olan AGOP DİLAÇAR(konuda ismi geçen TÜRK DİL üyesi) kullanmışmı diye baktım biyografiden , evet o çıktı..

aslında ilk kimin kullanması değil, kullanmış ve ATATÜRK te sonuçta kabul etmiş benmsemiş. sorun bu değilki, neyi gözden kaçırdığınızn farkına varsanız, o suçlayıcı hemen hakaret edici üslubunuz gözlerinizi karartmasa şu gerçeği göreceksiniz ama fırsat vermiyorsunuz kendinize,,,

Adı AGOP olan bir kişinin TÜRK DİL KURUMUNA BİLE BAŞREDAKTÖR olabildiğini ve bu kişinin mason olduğunu , nasıl gözden kaçırıyorsunuz....

şimdi kaynağa ve konuya sövmek yerine, benmi ATATÜRKÇÜYÜM SİZMİ DİYE BİR SORU SORACAM ŞU SONUCU SİZE SUNARAK;

ATATÜRK ün doktorlarından, MİM KEMAL ÖKE ninde bir mason olduğunu Araştıranlar bulacaktır. burdan çıkarak ATATÜRK ünde zehirlenebileceğini söylersem, o doktorlardan bir ikisininde yine ermeni ve yahudi olduğunu söylersek zehirlenme sonucıuna varırsak bu sizi rahatsızmı ediyor?

düşünmeden sorgulamadan çamura yatanlar 2 satır 2 paragraf düşünme hasleti olmayanların serbest bölümde işi ne onuda anlamadım... bu laf senin için değil papasances, en azından uzun uzun yazmışsın tşkrler.

SMOD arkadaşlar şimdi bu mesajı ; 2 dakika burda tutup daha sonra silerlerse menun olurum... beni önyargılarıyla değerlndirip her konumda hakaret ve sataşmayı maharet bilen 3-5 arkadaş ve mod un tarifiyle , benim konulara yaklaşımım arasında ne kadar fark olduğunu bilsinler diye...

forum kurallarını biliyorum. buraya mesaj atmak yasak demesinler. şikayet ihbarda 2 bölüm modunun benim açtığım bir konudan dolayı tartışması beni üzmüştür. ondan dolayı yazılmıştır... herkese iyi forumlar... tşkrler..

beyler 3 gündür adult forumuna girilemiyor.nedenini bilen var mı acaba?tşkler ...

opendns guide diye bi siteye gidiyor....

beyler 3 gündür adult forumuna girilemiyor.nedenini bilen var mı acaba?tşkler ...

opendns guide diye bi siteye gidiyor....

Dark_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
domain firmamızla ilgili bir sıkıntımız var suan hackhell haric hiçbir yan sitemiz yayın yapamamaktadır. (hhizle , hhtunnel, hhresim, hhoyun vs..) sıkıntı ıle ılgılı fırma ıle gorusuyoruz en kısa surede tekrar yayında olucak sıteler.

Kısa Zamanda Yayında Olacaktır.Teşekkürler.

mrb ben Magical One, (eski shooter2) bana yardım edermisiniz, hesabıma bişeyler olmuş, aptal aptal msjlar yazılmış,yazan ben deilim, galiba banlanıp ceza almışım, hesabımı tekrar nasıl kullanabilirim? eski şifremle falan giremiyorum...

mrb ben Magical One, (eski shooter2) bana yardım edermisiniz, hesabıma bişeyler olmuş, aptal aptal msjlar yazılmış,yazan ben deilim, galiba banlanıp ceza almışım, hesabımı tekrar nasıl kullanabilirim? eski şifremle falan giremiyorum...

help.........!

Geri