Şikayet/İhbar Hattı

Küfür falan göremedim, hangi mesajda küfür var diyorsunuz

Dosya Paylaşım Programı Linkleri bölümde benim ve _crazy arkadaşın açtığı konuların aynısını açanların konularının kapatılmasını taleb ediyorum.2 tane Lockerz konusu yeter zaten foruma bizden davetiye alanlar üye olup konu açıyorlar

hachell i her açtıgımız da karşımıza korsan haber adı altında saçma bir reklam çıkıyor çok sık çıkıyor normalmi rahatsız edici selamlar

hachell i her açtıgımız da karşımıza korsan haber adı altında saçma bir reklam çıkıyor çok sık çıkıyor normalmi rahatsız edici selamlar

saçma sapan bir reklam çıksa razıyım kendimi bir anda haremde sanıyorum .... yetkililerin bu konuyla ilgilenmesi yerinde olacaktır.

Hackhell üyelerini +18 lik reklamlar ile karşılamamalı sayfa açılınca hemende kapatamıyoruz kasılıp kalıyor öylece ....aile var stres yaşıyoruz.......

saçma sapan bir reklam çıksa razıyım kendimi bir anda haremde sanıyorum .... yetkililerin bu konuyla ilgilenmesi yerinde olacaktır.

Hackhell üyelerini +18 lik reklamlar ile karşılamamalı sayfa açılınca hemende kapatamıyoruz kasılıp kalıyor öylece ....aile var stres yaşıyoruz.......

Arkadaşa sonsuz katılıyorum.

Ayrıca çok gereksiz zaten ordaki haberlerin hepsi ana sayfada karşımıza çıkıyor.

Geri