Konuyu Msn'ye çevirdiğinizden ötürü mesajlarınız silinmiş.
Özel mesaj kullanmayı deneyin
abi msn ye çevirmedim getirsin tüm mesajları okuyun msn ye çaviren alican bey konunun yada benim forumda yadığımın msn ile bi alakası yok uyanıklık yapıyo:goz:
ben adama sen bana ulaş gibilerden bi msj yazdım ard niyetli olsam pm atardım foruma yazmazdım
lütfen mesajlarım geri gelsin
keşke bende alsaydım kayıtları ama o kadar uyanık değiliz işte
evet doğru alican bey lütfen bu cevabımı silmeyin
doğru beni hack e siz yönlendirdiniz pm de size karşı pc ye asıl girerim dediğimde kolay trojan vsvs diyerek ilk sizin yardımınızla başladım diyeilirim ama sanırım bir kaç ay önce pm den öretmek yanlış değildi:durdurun
bu arada ben size topic açacam dediğimde banlarsınız artık demiştim işte o zaman siz kullandınız
ters bağlantı terimini ve ben de ddoğal olarak banlandığımız siteye mi ters bağlantı ile girecez şeklin anlayarak sordum nasıl yaparız diye
şimdi beni neden küçük düşürmeye çalışıyorsunuz anlamadım
bu arada ordaki ismi silermisiniz lütfen size şikayet eder gibi bir duruma gelmiş gibi gözüküyorum ama ben tamamen sizinle msn deki samimiyete dayanarak vermiştim ismi daha yüzlerce vardır belkide ama siz sanırım bunun farkında değilsiniz ve msn konuşmalarını burda yayınlıyosunuz
msn de ise akşam tartıştığımız için durumu yumşatmaya çalışmak için öle yazdım sen bilirsin diye ama sen devamını beklemeden silmişsin altta gözüküyo zaten silmene karşı oluğum
ayrıca kurallar da sen bana ulaş demek yada benim adresim belli demek yasak değil sen işine geldiği gibi konuyu değiştiriyosun
yardım konusuna gelince tamam ilk 1-2 gün yardım ettin ve daha birçok konudada akıl aldım yarddım istedim senden yediğim ekmeği inkareden biri değilim ama sonraları vbulletin ile ilgili sorularımı bile google.com diye cvp yazdın neyse bu konulara girmek istemiyorum
peki sen niye hiç bir keylogger ve trojan sorularına yardım etmezken yazılımında bulunduğunu sölediğin ve tanıtım videosu hazırladığın ardamax a gelince forumda yardım ediyorsun hı o da yasak değilmi
sen sürekli ben pro yazarım tek tuşla istediğin pc ye bağlanırsın siteyi hacklersin 4-5 milyara satarım falan diyip duruyorsun bende yaz bana da ver dedim sanki 7-24 senden yardım istermişim gibi beni aşağılıyosunuz alican bey yaptığınız (BENCE) çok yanlış yediğin tasa sı.... kelimesi vs ben sana değer verdiğimden tepkimi böle dile getirdim ve buraya yazar yazmaz da sana linki verdim cvp yazasın diye ama sen oraları teğet geçiyor ve sanki düşmanından bahseder gibi konuşuyosun benim için
seni hiç tanımamışım alican
işte arkadaşlar nasıl yaptığımı burdan indirip izleyebilirsiniz hiçbir reklam veya başka amaç yoktur
bu kadar küçük düşürülmeye tek ricam bu video silinmesin çünki beni yapmaz duruma düüşürmüş ve öle bilinmesin kendi hazırladığım bir video sn site adminleri lütfen silmeyin
İNDİR :
http://rapidshare.com/files/179393054/turkojan_anlat__305_m_cagdasbull.rar
TIKLA İZLE :
View My Video
izle alican bey (sana saygımdan hala bey diyorum birzamanlar ki muhabbetimizden dolayı
ayrıca bu sitede bire bir yardım edip örettiğim hatta msn de beraber kurup çalıştırdığım çok sağlam insanlar var ama ben senin gibi hemen isim veren biri değilim ve saklı tutacağım
son kelimem keşke bende kayıtları saklasaydım ve sana
BUKADAR DEĞER VERMESEYDİM VE GÜVENMESEYDİM en güvendiğim adam bunları yaıyosa tebrikler ALİCAN Ç. :clap
adından dolayı herkes seni haklı bulacak ama keşke bu konuyu 2 yeni üye arası tartışma gibi düşünsünler ve benim yerime kendilerini koysunlar