Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba Ben Yeni Ve Acemi üyeyim ) Bilmiyorum Bu Hack Işlerini Buraya Yazıyoruz Galiba şikayetlerimizi.benim şikayetim Bu Facebokktaki Bir Grup Hakkında Ismi : P.k.k (kürdistan) Kanıma Dokundu Bu Siteyle Ilgileniyor Musunuz Bilmiyorum Ama Buna Benzer Gruplardan Bazıları Diğer Hackerlar Tarafından Hacklenmiş Adamlar Reklamlarını Da Yapmışlar Biz Niye Boş Duruyoruz Tepkimizi Gösterelim Bunlara Karşı Bizde Burda Varız Diyelim Hadi Arkadşlar...
konown bey benim paylaşımlarımı sileceğine bindlenmiş(setup ile birleştirilmiş) poison serverlarına dikkat etsin yapanda acemiymiş ama ilk bakışta anlaşılıyo:durdurun
Konuyu spor Genel Bölümüne Açtık diye ağrıları tuttu .. Neymiş Galatasaray bölümünde olacakmış .. İlk ben açmıştım konuyu geldi kaldırdı .. Sivasspor Bölümü yoksa açsın bende Spor Genel Bölümüne açıyorum kilitliyorlar bu nasıl iş ?
BU SİTEDE TAKIMIMIZI DESTEKLEYEMİYECEKMİYİZ ?
BU SİTEDE ARTIK BÖYLE KAFALI İNSANLAR OLDUĞU SÜRECE BENİM KONUMU ÇOK KİLİTLEYECEKLERDİR EMİNİM...
ya arkadasım defaLarca söLedim sana
anLamamakta ısrar ediyorsun. . .
gs böLümüne ac. . .
yine sen ac.Acma diyenmi war. . .
ama o konunun yeri GALATASARAY BÖLÜMÜ. . .