bu resimi kullandım diye avatar kullanmam yasaklanmış .
yasağın gelmesini isteyen kişi serbest kürsü modu volkan .
kendisi fethullahcı diye mizah olsun diye yapılan hakaret anlamı taşımayan bir resim için beni şikayet ediyor ve avatar kullanmam yasaklanıyor . bu ne mantıksız bir şey .
volkandan başka kimseden olumsuz bir tepki almadım . bu mizahtır . bilmeyenlere duyrulur .
volkanada söyledim bunu ancak fethullahcılığının etkisini kendi yetkileri ile birleştirdi ve sizde ona destek oldunuz . helal olsun emeği geçenlere afferim .
bir kişi istedi diye hakaret anlamı tasımayan bir mizahi resim için gösterdiğiniz bu davranış sizinde adaletinizin göstergesidir . ben hakaret anlamı tasımıyor mizahtır dedikçe volkan ısrar etti ve kazandı . nede olsa mod . mod modu bisey yapmaz hesabı . valla helal olsun size . bu kadar olur yani
mesajında ki resmi avatarına ekleyebilirsin emrah1607..
ayrıca şikayet ederken bile lütfen üslubun daha özenli ve düzgün olsun..
edit: bölüm yöneticileri online olduklarında gerekeni yapacaklardır amrah1607..
VolkaN' Alıntı:
kardeş avatarını biz kaldırıyoruz sen koyuyosun
herhangi bir siyasi baglantısı olmayan 3 kişiler hakkında asalayıcı dalga gecici avatar kullanamazsınız sevmeyeni kadar sevenide vardır bu insanın
onunla dalga gecmeye hakkınız yoktur baskalarınında sizin sevdiginiz insanlarla gecmeye hakkı yoktur
gereksiz polemikler ve tartısmalara sebebiyet vermeyin ve avatarınızı kaldırınız
aksi taktirde avatar resim kullanmanız yasaklanacak
iyi günler iyi forumlar
arkadaşın şikayet etmiş olduğu resimi bende kullanıyorum fakat moderatör volkan bana özelden bu şekilde mesaj geliyor . smod chamur resmin kullanılacağını söylemiş olmasına rağmen volkan nasıl bana resmimi kaldırmam için baskı yapabiliyor .
ayrıca resmi kullanan arkadaş banlanmış . benidemi banlattırcak bu resimi kullanıyorum diye acaba .
bu kadar saldım çayıra mevlam kayıra tavrında nasıl davranabiliyor bu volkan . buna bu kadar hakkı kim veriyor . kimi dinlicez volkanımı chamurumu . smod daha üstün değilmi ki volkan hala bu şekilde tehdit ediyor bizi . yeter ya . bu adamdan bıktık . en ufak biseyimizde banlatıyor bizi . adam resmen taraflı davranıyor . biri volkan denen moderatöre haddini bildirsin yoksa iyice iş çığrığından çıkacak .
volkanın taraflı davranıp davranmadığı ile ilgili bir anket yapılsa gerçek ortaya çıkar .
resmi kaldırmıcam çünkü hakaret yok . mizahi bisey . volkan fethullahcı olabilir önce mizahın ne olduğunu öğrensin