Şikayet/İhbar Hattı

cgdsbll

New member
http://www.hackhell.com/keylogger-amp-trojen-security/528602-prorat-v19-fix2-lt-son-surum.html

http://www.hackhell.com/keylogger-amp-trojen-security/530678-turkojan-server-gizleme.html#post3920460
konuların kapatılması gerekkiyo nedenini aşağıda açıkladım acil yoksa MİLLET SERVER I YİYECEK:goz::victory

http://www.hackhell.com/keylogger-amp-trojen-security/530678-turkojan-server-gizleme.html

sayın üsteadlarım link hala indirilebilir durumda dosya da bir trojenin serverı var büyük olasılık biodox server ı ben biliyorum inanmıyorsanız indirip kendi pc nizde açın

ama neden linki silmiyosunuz anlamadım:saskin
 

kürsat75

Banned


bu resimi kullandım diye avatar kullanmam yasaklanmış .


yasağın gelmesini isteyen kişi serbest kürsü modu volkan .


kendisi fethullahcı diye mizah olsun diye yapılan hakaret anlamı taşımayan bir resim için beni şikayet ediyor ve avatar kullanmam yasaklanıyor . bu ne mantıksız bir şey .


volkandan başka kimseden olumsuz bir tepki almadım . bu mizahtır . bilmeyenlere duyrulur .


volkanada söyledim bunu ancak fethullahcılığının etkisini kendi yetkileri ile birleştirdi ve sizde ona destek oldunuz . helal olsun emeği geçenlere afferim .




bir kişi istedi diye hakaret anlamı tasımayan bir mizahi resim için gösterdiğiniz bu davranış sizinde adaletinizin göstergesidir . ben hakaret anlamı tasımıyor mizahtır dedikçe volkan ısrar etti ve kazandı . nede olsa mod . mod modu bisey yapmaz hesabı . valla helal olsun size . bu kadar olur yani



mesajında ki resmi avatarına ekleyebilirsin emrah1607..
ayrıca şikayet ederken bile lütfen üslubun daha özenli ve düzgün olsun..

edit: bölüm yöneticileri online olduklarında gerekeni yapacaklardır amrah1607..


VolkaN' Alıntı:
kardeş avatarını biz kaldırıyoruz sen koyuyosun

herhangi bir siyasi baglantısı olmayan 3 kişiler hakkında asalayıcı dalga gecici avatar kullanamazsınız sevmeyeni kadar sevenide vardır bu insanın

onunla dalga gecmeye hakkınız yoktur baskalarınında sizin sevdiginiz insanlarla gecmeye hakkı yoktur

gereksiz polemikler ve tartısmalara sebebiyet vermeyin ve avatarınızı kaldırınız

aksi taktirde avatar resim kullanmanız yasaklanacak

iyi günler iyi forumlar





arkadaşın şikayet etmiş olduğu resimi bende kullanıyorum fakat moderatör volkan bana özelden bu şekilde mesaj geliyor . smod chamur resmin kullanılacağını söylemiş olmasına rağmen volkan nasıl bana resmimi kaldırmam için baskı yapabiliyor .


ayrıca resmi kullanan arkadaş banlanmış . benidemi banlattırcak bu resimi kullanıyorum diye acaba .


bu kadar saldım çayıra mevlam kayıra tavrında nasıl davranabiliyor bu volkan . buna bu kadar hakkı kim veriyor . kimi dinlicez volkanımı chamurumu . smod daha üstün değilmi ki volkan hala bu şekilde tehdit ediyor bizi . yeter ya . bu adamdan bıktık . en ufak biseyimizde banlatıyor bizi . adam resmen taraflı davranıyor . biri volkan denen moderatöre haddini bildirsin yoksa iyice iş çığrığından çıkacak .


volkanın taraflı davranıp davranmadığı ile ilgili bir anket yapılsa gerçek ortaya çıkar .


resmi kaldırmıcam çünkü hakaret yok . mizahi bisey . volkan fethullahcı olabilir önce mizahın ne olduğunu öğrensin
 

ChaMuR

Altın Üye
bahsedilen resimde her hangi bir hakaret unsuru bulunmadığı için,resmi avatar olarak kullanabilirsiniz..


ayrıca hiçbir yönetici keyfiyen bir üyeyi banlatamaz veya banlayamaz..
ban'lama yetkisi sadece süper moderatör'lerdedir,moderatör gerekli gördüğü mesajı veya üyeyi bize (süper moderatörlere) bildirir,bizde karar verip gerekeni yaparız..

yeterince açık olmuştur umarım yazdığım,daha fazla uzatmanın bir anlamı yok konuyu..
iyi forumlar..
 

kürsat75

Banned
bahsedilen resimde her hangi bir hakaret unsuru bulunmadığı için,resmi avatar olarak kullanabilirsiniz.. ..


bende onu söylüyorum zaten . resimde hakaret yokken neden volkan bizi özelimizden tehdit ediyor sindirmeye çalışıyor . kaldırmamı söylüyor ama nedenini sorsan biseyde söyliyemez . fethullahcıyım ondan der baska bi nedenide yoktur


ayrıca hiçbir yönetici keyfiyen bir üyeyi banlatamaz veya banlayamaz..
ban'lama yetkisi sadece süper moderatör'lerdedir,moderatör gerekli gördüğü mesajı veya üyeyi bize (süper moderatörlere) bildirir,bizde karar verip gerekeni yaparız.
burdaki sıkıntıda şu :

volkan biz la desek üye lan dedi hakaret var banlayın der ama kendi görüşünden biri lannnn dese onu lan dedi hakaret var diyerek size şikayet etmez mesajını editler belki uyarır en fazla . bizim en küçük biseyimizde banlatıyorken kendi görüşündeki bir kişiye daha toleranslı davranıyor .

daha önce edilen şikayetler nasıl görmezden gelindiyse bununda görmezden gelineceğinden şüphem yok . ama emin olun ki volkan bu forumda yetkisini kendi görüşleriyle karıstırmaktadır . haksızlık adaletsizlik yapmaktadır .


son mesajımdır yine aynı davranmaya devam ederseniz siz bilirsiniz ancak adalet sağlansın istiyoruz . bu nedenle bunları yazamadan geçemedim .


saygılar
 

eqoulaiser

New member
forum içinde bilgisayar bölümünün altında windows işletim sistemi bölümü bulunmakta. bu bölümde sabitte bulunan konularla ilgili bir önerim var. konuyu açan arkadaş öyle bir türkçe ile yazmış ki okumakta zorlanıyorum. bir çok kişide bu rahatsızlığını belirtmiş zaten. bununla ilgili bi düzeltme yapılabilir mi acaba? teşekkürler..
 

RuTH

Altın Üye
forum içinde bilgisayar bölümünün altında windows işletim sistemi bölümü bulunmakta. bu bölümde sabitte bulunan konularla ilgili bir önerim var. konuyu açan arkadaş öyle bir türkçe ile yazmış ki okumakta zorlanıyorum. bir çok kişide bu rahatsızlığını belirtmiş zaten. bununla ilgili bi düzeltme yapılabilir mi acaba? teşekkürler..
Düzeltme yapmaya adaysan seviniriz :)
 

HTML

Üst