sonsuz.' Alıntı:Hackhell Ekibine yazmak istedim. Siteniz gayet iyi fakat çok ağır bir site. Bişey açmaya kalkıyorum, açılması yaklaşık 5 dk. sürüyor. İlk zamanlar benim pc den kaynaklanıyor zannettim ama iş yerinden bakıyorum orada da aynı. Biraz siteyi hızlandırın isterseniz!
dazzak' Alıntı:http://www.hackhell.com/adsl-sifre-olayi-bitti-artik-t58374.html?t=58374
Anlamadım,hayretler içinde okudum bana göre bu hırsızlıktır.Böyle bir olaya göz yumulduğuna inanamıyorum.Lütfen engelleyin bu foruma her yaştan insan girebiliyo bunun yanlış olduğunu idrak edemeyecek birçok genç arkadaşımız forum üyesi ve bu olaya moderatör arkadaşların da karışmış olması da beni ziyadesiyle rahatsız etti lütfen ilgilenin insanlık adına rica ediyorum...
HoCuSPoCuS' Alıntı:Buranın kurulduğu ilk günden beri hack konularıyla açıldığını düşüünürsek, bu konuların olmasından daha doğal ne olabilir...
Programlardan indirdiğiniz programlar, oyunlardan indirdiğiniz oyunlar, e-booklardan indirdiğiniz kitaplar da hırsızlığa giriyor. Onları da mı kaldıralım?
dazzak' Alıntı:Arkadaşım ülkemizde kitap yazan milyonlarca insan yok dolayısıyla e-book dediğin olay çok fazla insana zarar vermez ama milyonlarca adsl abonesi var meydana gelecek zarar çok daha büyük boyutta ayrıca bunların arasında kendi 3 kuruş parasıyla adsl ödeyen insanlarda olabilir. Kitaplar insanların okuması için yazılır özünde ama ben adslye birisi benim yerime bağlansın diye abone olmadım.Ve eğer sen diyorsanki e-book olayı ile milletin adsl şifresini çalmak ve kullanmak aynı şey,diyecek bir sözüm yok. Ayrıca e-book dosyasının içinde tanıtım amaçlı olduğu ve 24 saat içinde silinmesi gerektiği aksi takdirde oluşacak suçtan sorumlu olunamayacağı gibi ve bunun benzeri ifadeler yer alır senin de bildiğin(!) gibi. Madem öyle sizde ekleyin başkasının adsl şifresinin kullanımı(kişinin bu yönde özel bir isteği yoksa) suçtur göz hakkı kullanımı olarak 24 saat kullanmanız serbesttir diye tam olsun. Kolay gele