öncelikle belirteyim ben geldim...3 günlük banımda meydanı boş bulmuş paşam sanki doldurmuş forumu alıntılarıyla.helal olsun gözümüz yok ta; yaverimiz vatanseverimizin üslubu dikkat çekici geldi bir arkadaşa diyorki konuda; generalim artık senle konuşmaz sen forum üslubundan uzaksın diyor...
hakkaten komedi olmaya başlamışsınız vatanseverim paşama posta yaveri olmuş gitmiş..haa demekki neymiş forum üslubun uymuyorsa general paşam sizi muhatab almazmış bunuda kendisi değil vatansever yaverimize deklare ettirmekteymiş..bu 1....gelelim konuya; yazıyı yazan ortodoks vatandaşımız .eyvallah sağolsun bizi millet etmede birleştirmede kaynaştırmada asıl mayamızı oluşturan çimentomuza katkı yapan bir ortodoks vatandaş,ve bizi neyle kaynaştıracakmışş kemalizm tütsülü vatan elden gidiyor mantısıyla,,neye karşı koruyor ortodoks kardeşimiz bizi millet olarak ? islamdan...haydi burdan yak diyosunuz değilmi...dinime söven bari müselman olsa...çimentomuz atatürkçülük kemalizm-koruyan kolluyan yol gösteren ortodoks- korunduğumuz şey dinimiz islam...öylemi paşam? geçiniz efendiler geçiniz bunları..madem rumlar böyle gizli birliktelikler oluşturuyor ihanet daralıyor türkiyede git ozaman savcıya suç duyurusunda bulun..adamlar dini olarak ihanetin içindeyse bizi biz yapan mayanın islam olduğunu bilmiyormuki siz islamdan uzaklaşın yerine kemalizmi koyun ve rumlarla laik sistem üzerinden mücadele edin demek değilmidir bu yazılanlar..yaa bu konulara yazmak bile istemiyorum size yazdığım her yazı ban olarak bana dönüyor ama seviyorum sizi yinede ..ortodoksun kraliçesi içerde ergenekondan yatıyor..ihenet çemberinin içinde dini lideri var bu ortodoksa kardeşimizin ..gitsin bir ona sorsun bakalım napalım desin..akıl alsın sonra yazı yazsın ..