мя.кLєx
ву.נαgℓєя
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=3289672&posted=1#post3289672
geregi yapılsın tartışma yaratan üye kurdish
geregi yapılsın tartışma yaratan üye kurdish
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben ne yaptım bunca insan şikayet ediyor beni...ben foruma girdim ilk dakkadan beri hakaretler.............herkes okusun bi baksın
vay be butün bunlar kürt olduğum içinmiş
keşke yahudi olsaymışım
yazık senin gibiler yüzünden bu ülke insanları pkklı oluyor
bizden kelimesini kullanamazsın formu sen temsil etmiyorsun ayrıca bu polemiği şikayetler başlığına taşımanın ne anlamı vardı şimdi.
allaha herzaman yakın olmuşumdur dinde irkçılık yok çok şükür
neye hizmet ettiğini anlamıyorum ayrıca burası ŞİKAYETLER bölümü Buraya yazman doğru değil hakkımda yorum yapmazsan sevinirim iyi forumlar
Benim Nick KurdishNT idi bunu kim neden değiştirdi benim onay ve iznim olmadan bu değişikliği kim yaptı açıklama bekliyorum
arkadaşı banlayıp düzgün bi nickle we uslupla tekrar geri dönebileceğini söyledim, konuyu baştan sona okudum, yaptıklarınızı hiç hoş we saygılı bulmadım doğrusu, ne olursa olsun hangi milletten olursa olsun nicki yüzünden kimseyi bu forumdan kowamazsınız sadece şikayet edebilirsiniz .. umarım tekrarı yaşanmaz ..
=) ben anlamıyorum gerçekten hackhell neden özür borçlu o konuyu iyi bi okuyup açıklarmasın gereksiz mesaj atan üyeler olmuş olabilir ama bunu hackhell e mal edemesin bi uyarı yapılmış ve buna uyulmamış kimin tarafından bu arkadaşın banlandıgını bilmiyorum ama gereken ceza nicki degiştirilerek verilmişti
allah allah ne zamandan beri türkiyecumhuriyeti kelimesi bi hakarettir arkadaşlar kendinize gelin bu konuya gereksiz mesaj atmayın şikayet harici
o arkadasa yapılan saygısızca hareketler cezasız mı kalacak