size gelen özel mesajları linke tıklayarak görmemiz mümkün değil, caps alıp pm ile bana
gönderirseniz ilgilenebilirim ama bölüm yöneticisinin, üyelerin banlanmasını bizden talep
etmeden önce uyarmasında bir kötülük göremiyorum... eğer ki uyarmadan direkt
bize bildirip banlatsaydı bu sefer de uyarmadan adam banlanıyor diye şikayet edecek
olanlar muhakkak çıkacaktır
Bu özelligi bilmiyordum.Bakın benim uyarmasıyla problemim uyaracak ki görevini yapacak veya uyarmadan banlayacak,banlamayacak o teknik moderatör arkadaşları ilgilendiren bir konu.Benim şikayetim;Volkanın racon agzıyla sanki ilkokulda sınıf ögretmeninin,ögrencilerine hitabı tarzında konuşmasıdır.Elbette moderatörlük zordur ama üyelere sanki her üye potansiyel hata yapan yaramazlarmış gibi tavrını garipsedim ve uyardım.
"dikkat dikkat
--------------------------------------------------------------------------------
Alinti:
öncevatan´isimli üyeden Alinti
Ne bu üslup böyle çocuk bahçesi falan?terbiyesizlik yapan varsa gerekeni yap.Üyeleri küçük görme pozlarına girme ve nutuk çekme.
modlarla konusurken üslubunuza dikkat ediniz eger üslubumdan rahatsız oluyosan bana pm atıp rahatsızlıgını dile getirebilirsin yada direk smodlara gidebilirsin ama konu içinde bana nutuk çekme diyemessin herkes yerini bilsin biz kac gündür klon üyeliklerle çoluk çocukla ugrasıyoruz haberiniz yok
bana bu forumda üslup dersi verecek en son kişiler arasındasınız
hadi iyi forumlar aynı hareketi tekrarlamassanız sizin için iyi olur
İşte gelen özel mesajı bu görüyorsunuz daha önce taraflı yaptıklarından dolayı mutlaka tepkim var ve kendisini şikayetlerimden dolayı bana yaptıgı uyarısındaki üsluba bakarmısınız?Ben uyaran pozisyonundan tehdit edilen uyarılan duruma düşürülüyorum.Özür dilemesi gerektigi yerde tehdit ediyor.Bizler üyeler olarak bir iki kişi kural hatası yaptı diye "çocuk bahçesine çevirdiniz" diyebilen bir moderatör istemiyoruz.Forumlar hizmet verense,bizlerde müşteriler gibiyiz.Moderatörlerse her ikisi de fakat "çocuk bahçesine çevirdiniz" derken moderatörlük kimligiyle bu hitabı yapıyor.Aynı hitabın bir üyenin bir üyeye yaptıgını farzetsek bu bile yadırgandıgı yerde bu şekilde davranmasını yadırgadım ve uyardım.karşılıgında tehdit kokan bir özel mesaj almamalıydım.Bunu yapacak olan en azından kendisi degil başkası olabilirdi ve oldu da Fletch gerekli uygulamayı yaptı.Düşünün hizmet veren yeri otel olarak degerlendirelim.Bizde müşteriler olalım.Bir otel görevlisi çıkıp burayı çocuk bahçesine çevirdiniz demesi hoş olurmu? Bu otel görevlisinin bu tavrına bir tane otel müşterisi benim verdigim tepkiyi verse,bu durumda Volkan'ın özel mesaajındaki gibi bir tepki uygun olurmu? "Sen kişilik olarak bana en son uyarıyı yapacak en son insansın" deme hakkını nereden alabilmektedir?Ne tür kişiliksizliklerimi görmüştür de beni kişilik basamagının en alt sırasına yerleştirmektedir? Benim bilmedigim kişiliksizligimin dökümünü varsa elinde rica ediyorum kendisinden istiyorum.Açıkça buraya yazsın.
Gösterdiginiz ilgi için sagolun.