Łîøŋкïŋg
...::AmigoSansar::...
- Reaction score
- 0
Bana Videonun Yasaklanmasi çok Ilginç Geldi.herhangi Bir Küfür Sözü Yoktu.3 Kez Dinledim Bence Arkadaş Hakli...
εگмεя' Alıntı:Ya baqın arkadaşLAR bir modla sorununuz olabilir bunu bütün sitenin önünde sölemenize ne gereq var
kişisel sorunun sa gidersin özeline pm atarsın çözülür
ama en ufak bir şeyde en kücük bir şeyde buraya şikayet konusu açmanıza ne gerek var anLam veremiyorum.. ???
Shoulder' Alıntı:mod oolunca ne farkeder ben arkadaşın söylediğinin tamamen arkasındayım bi haksızlık yapılmış !!!! emeğe saygı gösterlmesi gerekirken yapılan şeylere bak burda artık emeğe saygı denilen bişey kalmadı bende bunu biliorum !!!
Shoulder' Alıntı:bişey merak ediorum bu bir baba hindi tezahuratı verilmedimi hackhelle?
ANTU' Alıntı:KONUNUN BAŞLIĞI:Tümerin Besiktaşli Taraftarlarla Maç Öncesi fenerbahcelilere e Ettigi Küfür ...
Videoyu İZLEMEDIM AMA BENCE KONUNUN BAŞLIĞI KAPANMASI İÇİN YETERLİYDİ ÇÜNKÜ SEN TÜMERİN ETTİĞİ KÜFÜR DEMİŞŞSİN MADEM VİDEODA KÜFÜR YOKTU BAŞLIKTA BUNU NİYE KULLANDIN! KENDİ SÖZLERINLE VİDEODAKI İÇERIKLE ÇELIŞIYOSUN,MADEM KÜFÜR ETMEDI KÜFÜR ETTI DİYE KONU NİYE AÇIYOSUN,BURDA FB LILIKLE NE ALKASI VAR KÜFÜR YASAK İSTER **** YAP İSTER.... YAP İSTER //// YAP SONUÇTA ORDA KÜFÜRÜN NE OLDUGU ANLAŞILIYOMU? ANLAŞILIYO!
tamam videoda küfür yok izlemedıgım için yorum yapmıcam arkadaşların dediğine göre o zaman sen niye küfür var diyosun! başlıgında kendinle çelişiyosun? senın yazdıgına inanıp sildim konuyu çünkü SEN küfür var demişsin umarım anlatabılmışımdır!
bunun fenerlılıkle alakasını anlamış değilim babane tümer etmışşse küfür,demekkı küfür etmek senın çok hoşuna gidiyo veya duymakkı böle aheste aheste tümerın fb ye ettgıgı küfür demışşsın! KÜFÜRÜ TASTİKLEMEN BİLE BENCE ÇOK AYIP!
bana pm atan arkadaşların konularını bazı şartlar sunup açıyorum hem onlarda hatasını anlamış oluyo hem konusuna sahıp çıkıyo küfür eden olursa kendısı hayır diyo!
EDİT VİDEODA KÜFÜR VAR!!!!!!!!!!!!!