Şeytan, rock müziğin tam kâlbinde (farkı görün )

yha ben ingilizce olanlarını dikkatle okudum hiç de ole bişi deniyoki ing iyi bilen bi, arkadaş dikkatli okursa sevinirim ama bence saçmalık..

1 )Michael Jackson ve madonna rockçı deildir
2) bence asıl şeytan işi gücü olmayıp bunları bulup herşeyde bi kötülük arayan insanların kafasının içindedir
3) 2-3 tane metal yada rock dinneyen satanist gördüler die bütün metal gruplarını satanist sananlara da çok yazık :angry :saskin

metal veya rock dinleyenlere satanist diyen olmadı ki :)
neden hemen alınıyosunuz anlamadım ?

cunku o muamele ye tabıı tutuluoruz sozumuz sıze veya burdakıa arkadaslara dııl ama black metal eyw satanıst gruplardır %99u ama dıer hardcore metalcore tarzı veya trash metal vs satanızm le alakası yoktur sırf ıcınde brutal vokal olan parcalar dınlıoruz dıe bu sekılde atfedılmek gercekten sacma nese yınede yazıdakı tersten dınleme olayını denemedım doğrudur veya dııldır benım dınledığım seklı gayet guzel cumleler ıcerıo ve bu benı ıkna edıcek bı calısma olana kadar dınlemeye dewam ederım nese yınede tesekkurler enteresan bı calısma

2) bence asıl şeytan işi gücü olmayıp bunları bulup herşeyde bi kötülük arayan insanların kafasının içindedir
3) 2-3 tane metal yada rock dinneyen satanist gördüler die bütün metal gruplarını satanist sananlara da çok yazık :angry :saskin

aynen katılıyorum Bunlar sadece Rock müziğe karşı yazılmış basit birkaç yazı...

Bu tür şeylerden milyonlarca var dünyada ama bunlar rocka Bağdaştırılamaz...

Bizler onları dinleyince şeytana mı hizmet etmiş oluyoruz coca cola nın tersten okunuşu da allah yok demek ee ama milyonlarca insan içiyo bizler dahil ???

Bunlar tamamen saçmalıktan başka hiçbirşey değil

metal veya rock dinleyenlere satanist diyen olmadı ki :)
neden hemen alınıyosunuz anlamadım ?

bence metni ve başlığı biraz daha dikkatli okursan neden öyle dendiğini anlayabilirsin ;)

brakın abi ya bnd e metal diliorum ve bnd aynı skilde muslumanlıgımdan emin biryim dltfen n knustnuza dkkat edin ya harbi yetr artk satanist gbi gorlmk cdden sktı ya:mad:

raPPerım ama rockta bole şeler olduuna inanmıorm :S

arkadaşım baq bi micheal jackson-madonna rockçı değildir. bu 1
2 snde diğer saf gerilikçiler gibi her rockçıyı satanist sanıyorsun buda...
3 bnde black metal dinliyorm ve ne satanistim nede inancımda bi gram eksilme war..
4 bide şunu bahsedeyim black metal'i söyleyenler satanist değiller ateistlerdir...
5 artk biraz geniş düşünün yurtdışına giden arkadaşlar görmüşlerdir bu tarz insanlar war ama kimse ağızını değil dönüp bakmıyorlar bile... çnkü kimsenin ne tarzına ne müziğine ne de inancına karşılmıyor....
SAYGILARIMLA....

bnce mantıklı eline emeğine sağlık arkadaşım

hurafe bunlar=)
şeytanı öven grup ve şarkıcılar olabilir , ama bunu genellemek ne derece doğru tartışılır
rock metal dinledik diye inancımız zayıflıycaksa zaten yoktur demekki
dinlediğim grup veya sanatçı başarılıysa kulağıma hoş geliyosa dinlerim

ne bu ya böle bi sacmalık olblrmi:saskin rock müsiği sevmiosanz içinzde klsın böle sacma sacma işlerle urasmayın!!! siz bunlarla anca kndinizi kandırırsınız bu sacma seye inanıp rock dnlemeyi bırakcak diilm!! ama siz bu boş işlerle urasmayı bırksanız ii olur:angry:angry:angry:angry

kesinLikLe katıLıyorum... Bu tarz şeyLeri okuyupda metaL müzik dinLeyenLeri satanist gibi görüp, dışLayanLarın kafasını kurcaLıo bence şeytan...!

özellikle aramaya gerek yok şeytana övgü yağdıran şarkılar zaten var tersten falan okuyup boş işlerle uğraşma

Eminem'in Bi Türküsündede Tersten Okundugunda Şeytanı Çağrıştırıyormuş.. Diye duymuştum

Michael Jackson ve Madonna'nın şeytan olduğunu anlamak için şarkıyı tersten dinlemeye gerek yok,onların her halinden belli zaten :D.Ayrıca bu zaatlar rock müzikle alakası olmayan kişiler :D

Pehh.. işin gücün yokmu senin... bir metal dinlemekle millet satanist oluyorsa waahh...:vur

Bilgilendirdiğin için saol.Ayrıca bu konuya katılmayan arkadaşlarda fikirlerini bişeylerle kanıtlasınlar.Ben asla rock veya metal müzik dinleyenlere karşı deilim. Ben sadece bunu yaşam tarzı haline getiren 'otlara' karşıyım.

Geri