Şeytan, rock müziğin tam kâlbinde (farkı görün )

offf ya rock la şeytan alakaya bak abi blackmetal de bari olmadı death metal de rock la şeytan :) adında bir konu berbat olmus

şeytanmış
şeytan nedir biliyor musunuz?
"daha çok para" şeytandır,
müzik dinleyenlere değilde, cepleri biraz daha dolsun diye hergün yemeden içmeden bu şeytanı düşünenlere yazık!

müzikte şeytanı öven sözler varmış tersten dinleyince
ne saçmalıklarla meşgulüz di mi?
PU-HA-HA-HA-HA

ne kadar aptalca bişey bu bir zamanlarda siyah giyen herkesi satanist ilan etmişlerdi

bi mesajını silsen ii edersin

bnce cok sacma..nasılsa bilmiolar sallayayım tarzında bi haber..

zaten bi paragraf Yeni Şafak muhabirinin die başlıo orda bıraktım okumayı..!:saskin:saskin

kimileri yazılanları sağdan sola okumaya kendini cok mu kaptırmış ne!!

çok saçma kullanılan sözleri tersten okuyun bakalım doğru çıkacak mı? ve tespitlere katılıyorum madonna ve rock???? karalama yazısıdır bu

Başlıkdan ve içerikten göründüğü gibi böle bi olay varsada rock ve metal kültürünü karalamak, çoğunluğun bu yöne kaymış gençlerini dinsel yollardan zedeleyerek butür müzikliklerden soğutmaktır.Ama ilk örnek madonna ve michael jackson olduğundan pek kaile alınmamalı.Bilmiyorum araştırma geliştirme nasıl bu gazeteci arkadaşımızın ama amaç belli. Bende metal müzik dinleyicisi olarak gülerek bakıyorum olaya.Bi nevi özentileri ve kararsızları ayıklamak için iyi olmuş.Çünkü müzik evrenseldir.Bi dinin simgesi olarak kullanılan ve dinlenilen müzik aslında hayattan bazı kesitleri dile getirir.
Saygılarımla...

1 )Michael Jackson ve madonna rockçı deildir
2) bence asıl şeytan işi gücü olmayıp bunları bulup herşeyde bi kötülük arayan insanların kafasının içindedir
3) 2-3 tane metal yada rock dinneyen satanist gördüler die bütün metal gruplarını satanist sananlara da çok yazık :angry :saskin

kardeş ne güzel demişssin emege saglık ama biraz sallama olmusss eger böle bişi kanıtlarsan sana ne isterssn verim saçmalık

saol.çok uzun yarısana kadar okudum.herkeze iyi forumlar.

saçmalık şeytanla rock müziğinin hiç bir alakası yoktur varsada gelsin bana güzel bir solo çalsın bende batery çalarım süper olur :D

Şeytanları övüyorlar eserlerinde ... keşke farklı bir kavramı övseler şaşıcam zatn. her metal dinleyen satanist oldu diye bir şeyde yok . giyinme tarzıda saçmalık . ben metal dinlemem ama siyah giynirim . delikanlı admaın biride çıkıp bana diyemedi sen satanist msin diye ...! diyemezde . ve böylede yargılanmamalı bence;)

1 )Michael Jackson ve madonna rockçı deildir
2) bence asıl şeytan işi gücü olmayıp bunları bulup herşeyde bi kötülük arayan insanların kafasının içindedir
3) 2-3 tane metal yada rock dinneyen satanist gördüler die bütün metal gruplarını satanist sananlara da çok yazık :angry :saskin

arkadaşıma katılıorum

bi de bu kadar uzun uzun yazmış kim yazdıysa.. insanların arasını açmak için yapılan gerçek şeytan propogandaları bu yazı ve benzeri çalışmalardır ; o müziğin babalarının yaptıkları harikulade şarkılar değil.(müziğin babalarından kasıt metallica, led zeppelin vs.)

Rock Müziği bu şekilde açıklayamassınız Rock müzikte derin bir anlam ve bütünlük vardır ayrıca size pentagram-bir şarkısını dinlemenizi tavsiye ediyorum

Abi rock müzik dinleyenler şeytanın hizmetkarlarıymış gibi görünüyor.Bunada 2-3 özenti kişi ekleniyor ortaya Şeytanlık çıkıyor.

ne alaka ya bidefa madonna ve michael jackson rockcı yada metalci değil tersten dinlemede nasıl oluyosa metalin felsefesini ii anlamak lazım bence

her rap ve rock dinleyen rockçı olsaydı en baba rapçi ve rockçı ben olrudum.

insanalrı dinlediği müzkten dolayı kimse eleştiremez ben rock ta dinlerim ama sadece dinlerim ne onalra özenirim ne olnar gibi olurum ama benim arkadaşalrımdan da avr hobilerim diye imza atıp rock dinlemek hutbe dinlemek diye başlıyan

ayrıca brikaç şarkıda böyle birşey çıktı diye tüm rock müzük yapanalrı suçluyamazsınzı onlar gibi giyinen onara özenenelri bedne sevmem ama onları öyle gördüğün zaman laf et pirsingli deri li filan böyle farklı giydiğini gördüğün zaman eleştir ama dinliyor diye yapıyor diye eleştirme türk rock çıakrın hiçbirinde böyle birşey yok onalrı dinle tersini çevir türkçe anlamanda kolay olur yabancıalrda bu şekilde olnalr var ama bu azınlıktır bu şekilde ayırmalar sadece insanları kavga ve kaus a sürükler insanlar nasıl yaşamak istiyorsa sadece onları uyar uymuyorlarsa elştirme kınama bırak o birgün gerçeği anlıyacaktır....

Geri