gentlman' Alıntı:bundan önce yapmamıştır kaset sahtedir diye düşünmüştüm ama yaptığını neredeyse kendide itiraf etti ne diyeyim yazıklar olsun hiç beklemezdim böyle birşey
şimdi ankara başsavcılığı olayı inceleyecek eğer erdoğan suçlu bulunursa vatan hainliği yapmış demektir gerçi suçlu bulunmasada böyle bişey dediği için benim gözümde bitmiştir
yolcu680' Alıntı:baykal sende leyla zana'larla kol kola meclise girdin noldu onları örtbas etmişsin hemen sizi gidi siyasi ahlak yoksunları ALLAH'ın izni ile AK PARTİ %50 lerin bile üstüne oy olacak bunu hepiniz göreceksiniz
İnadına değil SEVE SEVE AK PARTİ
kardes adam gibi konus cahil diye sen kimseye hakaret edemezsin...o benim annem babam bacım olabilir..adam gibi ol lafını bilde konus..sx1serdar' Alıntı:cehalet terörden daha beter,, akp ye oy veren zaten cahil kesim herşey ortada işte
sx1serdar' Alıntı:cehalet terörden daha beter,, akp ye oy veren zaten cahil kesim herşey ortada işte
ogamemanya' Alıntı:şehit analarına askerlik yan gelip yatma yeri diyen gerizekalı, apo şerefsizine sayın diyor.
Hala bu adama oy verebilcek bi adam warsa sasıyorum yaa