Şehitlere ’kelle’ Öcalan’a ’sayın’

Al işte, neden direkt bana yazmıyorsun ? Ben senin adını kullanıyorum, ima ederek ya da iğneleyici laflar kullanarak başkalarını zan altında bırakmıyorum en azından. Baykal'ı eleştiriyorum çünkü sadece bağırıp çağırmakla muhalif olunmuyor, bikere üslubu hiç hoş değil, adam mecliste grup toplantısı yapıyor ama sanki kahvehanede, o kadar rahat ve bedbaht konuşuyor, halkımız da bunu gayet iyi biliyor artık, prim vermiyor bu tarz söylemlere, vermeyecek de. Halkımız Chp'ye değil, Deniz Baykal'a gereken cevabı sandıkta verecek. Saygılar.

irfanfatih' Alıntı:
Al işte, neden direkt bana yazmıyorsun ? Ben senin adını kullanıyorum, ima ederek ya da iğneleyici laflar kullanarak başkalarını zan altında bırakmıyorum en azından. Baykal'ı eleştiriyorum çünkü sadece bağırıp çağırmakla muhalif olunmuyor, bikere üslubu hiç hoş değil, adam mecliste grup toplantısı yapıyor ama sanki kahvehanede, o kadar rahat ve bedbaht konuşuyor, halkımız da bunu gayet iyi biliyor artık, prim vermiyor bu tarz söylemlere, vermeyecek de. Halkımız Chp'ye değil, Deniz Baykal'a gereken cevabı sandıkta verecek. Saygılar.

sana yazdığım açık değil mi
ille de sana yazıyorum mu demem gerekli
alıntı yapmışım orda!

sadece sana yazmıyorum
Deniz Baykal 'ı doğruyu da söylese eleştirenlere yazıyorum
hayatta Deniz Baykal'ı eleştirmeyi amaç haline getirenler yüzünden bu hale geldi CHP
kahvehane üslubundan bir örnek verebilir misin?
ben basit bir örnek veriyim

"ananı da al git" (Recep Tayyip Erdoğan)

hakiki55' Alıntı:
Bu dedikLerinde sonuna kadar hakLısın
MazLum vatandaşın bir türLü anLamLandıramadığı bir şekiLde
ZaLimden yana iLerLeyen bir yargı anLayışımız var

Bugün haberLerde izLedim
kurşunLa yaraLanan bir kadın öLüm döşeğinde ve zanLıLar serbest bırakıLıyor
Kadının oğLu bu nasıL adaLet dediği için 301 den yargıLanıyor
SavcıLarımız meğerse nede çok severLermiş Türkiye Cumhuriyetini
BakaLım Başbakanın davasında ne oLacak tapındıkLarı 301

Bu Kanunları kim çıkarttı ? AB ye yaranıcaz diye ? AKP değilmiydi ?Hakim - savcı ne yapsın kanun önünde uymak zorunda :mad:

şehit analarına askerlik yan gelip yatma yeri diyen gerizekalı, apo şerefsizine sayın diyor.
Hala bu adama oy verebilcek bi adam warsa sasıyorum yaa

ogamemanya' Alıntı:
şehit analarına askerlik yan gelip yatma yeri diyen gerizekalı, apo şerefsizine sayın diyor.
Hala bu adama oy verebilcek bi adam warsa sasıyorum yaa
Tek bi açıklaması var deveyi diken ...........................

osiris_cemo' Alıntı:
Bu Kanunları kim çıkarttı ? AB ye yaranıcaz diye ? AKP değilmiydi ?Hakim - savcı ne yapsın kanun önünde uymak zorunda :mad:

Hakim Savcı ne mi yapsın?
Bırak şimdi Lütfen ya
Kimse biLmiyor mu o makamın nasıL insiyatif kuLLandığını?
O çocuk çaresizLikten haykırdı diye 301 den yargıLamasını da Akp mi söyLedi?
PoLitikayı bırakın da kaLbiniz konuşsun

Türk askerine

Türk askerine kelle diyen

Türk askerinin şehit edilmesini kelle almak diye anlatan birini Türkiye Cumhuriyetinin her hangi bir mevkisinde gormek istemiyorum

ancak bunuda eyvallah diyecek insanların çıkcagını biliyorum çünkü bu ulkenin içinde de bu ulkeyi bolmek isteyen en az dışarıdaki kadar insan var

AKP zihniyetinin ne olduğu taa başından belli değil miydi. Bir an önce bu ülkenin bu zihniyetten kurtulması gerek! Yazık oluyor bu ülkeye...

kardesler avustralya da bir radyo progranında öcalan a sayın dedi diye haberlerin ne kadar asılsız olduğu radyo kayıtlarıyla yalanlanmıştır baykalın sayın olarak nitelendirdiği söz erdoğan ın iki kez mr. öcalan demesidir yani bay öcalan biliyorsunuz ingilizce de bir kişiden bahsediyorsanız mr. veya mrs. demek zorundasınız

zaten kaç yıl önce olmuş olay doğruluğu olsaydı bunu daha önce çıkarıp erken seçime zorlamaya çalışırdı kendide biliyor yalan olduğunu sandığa gömüleceğini bildiği için kendisini erdoğandan iyi göstermeye çalışıp oy toplamaya çalışıyor

şehitler için olan sözün bu kadar nasıl çarpıtıldığınıda anlamyorum söylediği

bizden olabildiğince kelle almaya çalışıyolar ama başaramayacaklar

burda askerlerden deil ileri gelen büyüklere yapılmaya çalışılan suikastleri anlatmak istedi ama türkçe işte elastiki bir dil nereye çekersen oraya gider işine gelen böyle milletin hassas olduğu yere doğru çekip akp düşmanlığı yaratmaya çalışıyor yazık

gentlman' Alıntı:
yani bay öcalan biliyorsunuz ingilizce de bir kişiden bahsediyorsanız mr. veya mrs. demek zorundasınız

kırmızı ile işaretli kısmı Savcılığa dilekçe ile şikayet etsem dtpli bazı zavallılar gibi ceza alırsın.ayağını denk al!

çoğu kişiden iyi derecede İngilizce bildiğime inanarak(en azından insanları kandırmaya çalışan bazılarından)

hemen söyleyeyim İngilizce de öyle bir zorunluluk YOK!

direkt öcalan diyebilirdi

öcalan the dog (köpek öcalan) da diyebilirdi

öcalan the terrorist leader (terör örgütü lideri öcalan) da diyebilirdi

öcalan the homosexual (homoseksüel öcalan) da diyebilirdi

öcalan the .....(...... öcalan) da diyebilirdi

bu ve bunun gibi binlerce şekilde hitap edebilirdi
ama bunların arasından mr ı seçmesi .....lik!:mad:

şehitlere de kelle demiş onu da savunmuşun helal olsun sana :mad:

Halkımız bu ve bunun gibi iğrenç şerefsiz söylemlerin, geçmişteki pisliklerin ortaya çıkmasına seyirci kalıyor senin gibilerin yüzünden!

Ya salak salak konuşan bazı denyolar var burda hala,
neden inanmıyorsunuz herşey açık herşey ortada belgeleride var,
deniz baykalı eleştirmek ne alaka,
adam insanlara tayyibin iç yüzünü gösteriyor,
ama yinede yaranamıyor, yazık valla yazık

sx1serdar' Alıntı:
Ya salak salak konuşan bazı denyolar var burda hala,
neden inanmıyorsunuz herşey açık herşey ortada belgeleride var,
deniz baykalı eleştirmek ne alaka,
adam insanlara tayyibin iç yüzünü gösteriyor,
ama yinede yaranamıyor, yazık valla yazık

yazındaki hakaret içeren sözcükleri silmelisin!!!

gentlman' Alıntı:
kardesler avustralya da bir radyo progranında öcalan a sayın dedi diye haberlerin ne kadar asılsız olduğu radyo kayıtlarıyla yalanlanmıştır baykalın sayın olarak nitelendirdiği söz erdoğan ın iki kez mr. öcalan demesidir yani bay öcalan biliyorsunuz ingilizce de bir kişiden bahsediyorsanız mr. veya mrs. demek zorundasınız

al bıde burdan yak :durdurun sanıyeler sag tarafta 4:22 i gosterırken hemde bastıra bastıra soluo

baal' Alıntı:

Buda haber sıtesınde turlarken denk gelen bısı bılınen seyler

Erdoğan "Sayın"ı doğruladı

Başbakan Tayyip Erdoğan, gazetecilerin Baykal'ın kendisine yönelttiği suçlamalara ilişkin sorularına öyle bir cevap verdi ki, teröristbaşına "sayın", şehitlerimize "kelle" dediğini doğruladı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hakkındaki yedi yıl önce "Sayın Öcalan" dediğine ilişkin iddialarla ilgili olarak da "Müflis tüccar eski defterleri karıştırır" sözüne vurgu yaptı.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın "Çankaya yokuşu diktir, fıtıkla çıkılmaz" sözlerine sert tepki göstererek, "Üslubu çok çirkin daha önce de eşimin üzerinden aynı şeyi yapmıştı" dedi.

Erdoğan "Müflis tüccar eski defterleri karıştırır" sözü ile eski defterlerde böyle bir sözü olduğunu doğrulamış oldu...

http://www.etikhaber.com/content/view/32855/77/

dostum bak ben duymadım gerçi tayip ten öle bişey tayip yanlısıda deilim lanet olsun adam azından daha KÜRT kelimesi çıkmadı nasıl SAYIN öcalan der yaw

öcalanın hapse daa yeni girdiği zamanlarda ki konuşma bu ve erdoğan kendi aldığı cezayla aponunkini kıyaslanmak isteyen kişilere cevap vermek için konuşmuş siz chp nin nesini savunuyonuz bunlar baykal şuan pkk nın birinci isimleri olan kişilerle aynı parlamentoda görev yaptı şimdi böyle bir parlamentoda baykal öcalana hiç sayın demedimi yapmayın erdoğanınkiyle tek fark kaydı yok o kadar

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
kırmızı ile işaretli kısmı Savcılığa dilekçe ile şikayet etsem dtpli bazı zavallılar gibi ceza alırsın.ayağını denk al!

çoğu kişiden iyi derecede İngilizce bildiğime inanarak(en azından insanları kandırmaya çalışan bazılarından)

hemen söyleyeyim İngilizce de öyle bir zorunluluk YOK!

direkt öcalan diyebilirdi

öcalan the dog (köpek öcalan) da diyebilirdi

öcalan the terrorist leader (terör örgütü lideri öcalan) da diyebilirdi

öcalan the homosexual (homoseksüel öcalan) da diyebilirdi

öcalan the .....(...... öcalan) da diyebilirdi

bu ve bunun gibi binlerce şekilde hitap edebilirdi
ama bunların arasından mr ı seçmesi .....lik!:mad:

şehitlere de kelle demiş onu da savunmuşun helal olsun sana :mad:

Halkımız bu ve bunun gibi iğrenç şerefsiz söylemlerin, geçmişteki pisliklerin ortaya çıkmasına seyirci kalıyor senin gibilerin yüzünden!

gidip şikayet etmezsen adam değilsin
saçma sapan şeylerle beni korkutmaya çalışma ben orda sadece bir çeviri yaptım kendine gel
bundan önce bu olayı anlattığım şekilde biliyodum ama bugün gerçeği öğrendim yadırgadım ama adam sitemden böyle konuşmuş doğru bulmuyorum ama bir şiir okuduğu için ceza verildi bu adama unutmayın

Burda chp yı savunan yok burda olayı sadece baykal elestırdıgı ıcın chpye yıkma cabası var!!!Benı o partıdır budur ılgılendırmez ılk mesajımda belırttım TURK olan herkes bunu elestırmekte ozgurdur dogaldırda elestırmesı.Iste ses kaydı orda :mad:
Anormallık bunu baska seylerın ustune yıkmaya calısarak normal gostermeye calısanlardadır kı fındık kabugunu doldurmucak kadar cıkarlarınız ıcın.Unutmayın kı bu ulkenın cıkarı herseyden ustun gelır.
Erdoganı sevebılırsınız partısınıde sevebılırsınız ama nolur gelıp burda yok efendım bu haber yalan demeyın ses kaydını koyulmus ortaya.
Bu haber ıngılızce oldugu ıcın mr demıstı gayet dogal demeyın yıne ses kaydı var ortada ve TURKCE ve DIL SURTCMESI DEGIL.
Hersey bıttı sımdıde konusma eskıydı dıyosunuz :durdurun Eskı olması cok bısey degıstırmez cok eskı degıl apo o zamanda apoydu sımdıde apo ve sımdıde serefsız bı kısılık.

En guzelı,dogrusu yanlıs yapmıstır dıyebılmektır palavra aramadan ıste o zaman daha da ıyı yerlere gelebılırız.
Bu konudada kısısel dusuncelerını korumaya calısmaktan oteye gıdemeyen zıhnıyete.Bu kadar acık kanıtlarda bıle hala daha bu olaya destek cıkmaya calısan benım gozumde vatan haını olan zıhnıyete son mesajımdır :mad: :mad: :mad:

Akli ve mantigi olan her insan bunun bir kurnazca oyun oldugunu anlar.
ne yaziktirki bizim milletimiz bu oyunu gormuyor.
ben ne diyim arkadas, alttaki linki dinleyin ve sizde bu oyunun farkina varin.
Eger deniz baykal bu sahte kasetten yola cikarak bu iftirayi yapiyorsa ben buna guler gecerim.SAYIN Recep Tayyip Erdogan'a vatan haini diyenler utansin,Allah bunun hesabini elbet sorar

http://www.youtube.com/watch?v=vjPZErcwvTM&mode=related&search=

böyle bir adam nasıl başbakanlık yapabilir ya !!

fatih022' Alıntı:
Akli ve mantigi olan her insan bunun bir kurnazca oyun oldugunu anlar.
ne yaziktirki bizim milletimiz bu oyunu gormuyor.
ben ne diyim arkadas, alttaki linki dinleyin ve sizde bu oyunun farkina varin.
Eger deniz baykal bu sahte kasetten yola cikarak bu iftirayi yapiyorsa ben buna guler gecerim.SAYIN Recep Tayyip Erdogan'a vatan haini diyenler utansin,Allah bunun hesabini elbet sorar

http://www.youtube.com/watch?v=vjPZErcwvTM&mode=related&search=

ne oyunu?ne iftirası?
gayet açık ve net
sayın demiş mi demiş :mad:
şehitlere kelle demiş mi demiş :mad:
sahte olduğunu kanıtlamaya uğraş bari
Erdoğan kendisi kabul etti sözleri eski defterler bunlar dedi
bunu sen hala kalkıpta savunuyorsan aklından ve mantığından şüphe ederim!
kalkıpta teröriste sayın diyene SAYIN diyende vatan hainidir!
Allah vatan hainlerinden ve onların bütün gözü kör destekçilerine hesabı soracaktır

Geri