Şampiyonlar Ligi G Grubu Nasil Sonuçlanir ?

Sizce Siralama Nasil Olur ?

• F.Bahçe - Arsenal - Porto - D.Kiev

Kullanılan: 19 12.6%
  • F.Bahçe - Porto - Arsenal – D. Kiev

Kullanılan: 4 2.6%
  • Arsenal - F. Bahce - Porto - D. Kiev

Kullanılan: 66 43.7%
  • Arsenal - Porto – F.Bahçe - D.Kiev

Kullanılan: 41 27.2%
  • Porto – F.Bahçe – Arsenal – D.Kiev

Kullanılan: 3 2.0%
  • Porto – Arsenal – F.Bahçe – D.Kiev

Kullanılan: 3 2.0%
  • Diğer ( Belirtiniz)

Kullanılan: 15 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    151
Arkadaslar büyük konusmamak lazim Fener gecen sene gibi süpriz yapabilir ve 1. cide olabilir ...

ßende sana Fenere Laf atıyorsun diye bir imada buLunmadım.Sadece kiev'i bu kadar gözünde büyütme dedim.ArsenaLdan biLe daha Ço konuşuLmuş o açıdan.

Arsenal Zaten Fix Gruptan Çıkıcak Onu Saymaya Gerek Yok Ki 2. Hangi Takım Çıkıcak Diye Konuşuyoruz Ve Bende Dinamo Kiev'in çıkıcağını Düşünüyorum Tekrar Söylüyorum Porto'da Bişi Yok Bence Asıl Çekinilmesi Gereken Takım Dinamo Kiev Bekleyip Görelim =)

ArsenaL bi kere kafadan birinci =)
fb'nin yedi puan topLyacağını düşünüyorm,
porto'nun performansına göre 2. veya 3. oLur fb..

geçen seneki takım olsamıydı Ölü kezman gitti yerine guiza geldi en büyük kayıbımız sadece Aurello onuda su aldımız yeni adamla kapatacakmıyız göreceiz.Bu seneki takım daha iyi 2. sırada bir üst tura çıkarız

kezman ölü fln degildi ilk yarı sakatlıgı vardı sonra düzeldi sonra da sevilla ya da golünü attı sezonu toplamda 18 lig de 11 gol ile kapattı ayrıca bu sezon da çok iyi kadromuz şuan sakatlar oldugu için yedek kulübesi güçsüz gözüküyor sadece yoksa yine en iyi kadro bizde bu gruptanda çıkacaz ve ş.liginde ki hedeflerimize gidecez

Porto süpriz yapmazsa ArsenaL - Fenerbahce

ama süpriz olursa Porto Fenerbahce (Arsenalli 1 puan farkla geçeriz)

diye düşünüyorum

bu arsenal'i nie bu kadar büyütüosunuz yyaaa bence sıralama

porto-fenerbahçe-arsenal-d.kiev

Arsenal-Porto-Fener-Kiev
Tahminim Bu Şekilde..

formda oldukları zaman o kanat oyuncularının neler yaptığını görmüşsündür.Mesela uğur boral Sevilla sol kanadını darmadağın etmişdi.Bu örnekler bitmez

o kanat o zaman koca sezonda 1 maç süper oynasa sevilada olduğu gibi bunu lig maçına gelme olasılığı var had diyelim şampyonlar liginde bir maçta süper oynadı aldırdı maçı 3 puanla sonuncu olur o zmana fb nin kanatı yok çoktu artık

ankette d. kiev i hep sona koymuşsunuz d.kiev hep sonda kalıcak bir takım değil

Ben bir galatasaraylı olarak grubun şu şekilde olmasını düşünüyorum Arsenal-Fenerbahçe-Porto-D.kiev fener bu gruptan 2. olarak çıkar ferner çok şanslı çookk

Arsenal - F. Bahce - Porto - D. Kiev diyorum ve gönülden inanıyorum..İnşallah bu sene geçen seneden daha iyi olacak Avrupa maceramız....

arsenal in 1. ligi ile dinamo kiev in sonunculugu garanti ama 2. lik için fb porto kapışır şans fb den yana olur inş ....

Liste başı çıkarız biz bu guruptan.

Ben fenerin Deplasman maçlarından puan çıkartacağını düşünmüyorum .

Benim düşüncem

Arsenal - Dinamo Kiev - Porto - Fener

Yada çok kasarsa fener

Arsenal - Dinamo Kiev - Fener - Porto

Biter gibi geliyor bu grup

Geri