Şampiyonlar Ligi G Grubu Nasil Sonuçlanir ?

Sizce Siralama Nasil Olur ?

• F.Bahçe - Arsenal - Porto - D.Kiev

Kullanılan: 19 12.6%
  • F.Bahçe - Porto - Arsenal – D. Kiev

Kullanılan: 4 2.6%
  • Arsenal - F. Bahce - Porto - D. Kiev

Kullanılan: 66 43.7%
  • Arsenal - Porto – F.Bahçe - D.Kiev

Kullanılan: 41 27.2%
  • Porto – F.Bahçe – Arsenal – D.Kiev

Kullanılan: 3 2.0%
  • Porto – Arsenal – F.Bahçe – D.Kiev

Kullanılan: 3 2.0%
  • Diğer ( Belirtiniz)

Kullanılan: 15 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    151
Tamam karde$im ikimz de FenerLiyiz atı$maya qerek yok :hhmanD

Fenerbahçemizin G Grubu'ndaki maç programı şöyle:

17 Eylül Porto-Fenerbahçe

30 Eylül Fenerbahçe- D.Kiev

21 Ekim Fenerbahçe-Arsenal

5 Kasım Arsenal-Fenerbahçe

25 Kasım Fenerbahçe-Porto

10 Aralık Fenerbahçe-D.Kiev

Arsenal - Porto – F.Bahçe - D.Kiev Arsenal - Porto – F.Bahçe - D.Kiev Arsenal - Porto – F.Bahçe - D.Kiev Arsenal - Porto – F.Bahçe - D.Kiev fazla soze gerek yok !!!

»» dαкi ««;3426117' Alıntı:
Tamam karde$im ikimz de FenerLiyiz atı$maya qerek yok :hhmanD

Fenerbahçemizin G Grubu'ndaki maç programı şöyle:

17 Eylül Porto-Fenerbahçe

30 Eylül Fenerbahçe- D.Kiev

21 Ekim Fenerbahçe-Arsenal

5 Kasım Arsenal-Fenerbahçe

25 Kasım Fenerbahçe-Porto

10 Aralık Fenerbahçe-D.Kiev

eyw saol :D

Fenerbahçe gruptan 2. veya 1. oLarakçıkar ama çok büyük ihtimal 2. oLur diye düşünüyorum.her se bbiraz dağınık başlıyoruz.geçen sene çeyrek final oynadığımız zaman da sexona kötü başLamıştık ama iLerleyen haftaLarda düzene sokmuştuk oyunumuzu.ßu sezonda ole oLacağını umuyorum hayırLısı oLsun bakaLım é

Arsenal - F. Bahce - Porto - D. Kiev diye düşünüyorum

Arsenal - Porto - Fenerbahçe - Dinamo Kiev

Bakın buraya yazıyorum Kiev ,ArsenaLden daha cok damga vurucak G grubu'na.Ve 2.Lik bekLiyorum ben :goz:

Benim sıraLamam :
ArsenaL-Kiev-Fener-Porto
:goz:

Bakın buraya yazıyorum Kiev ,ArsenaLden daha cok damga vurucak G grubu'na.Ve 2.Lik bekLiyorum ben :goz:

Benim sıraLamam :
ArsenaL-Kiev-Fener-Porto
:goz:

Kiev'i bu kadar gözünüzde büğünmeyin erce.
Unutma Kadıköyde ne büyükLer dize geLdi =)

Porto-Arsenal-Fenerbahçe-Dinamo Kiev benim tahminim
ilk iki yer değiştirebilir belki

Kiev'i bu kadar gözünüzde büğünmeyin erce.
Unutma Kadıköyde ne büyükLer dize geLdi =)

Ben Fenere Laf attımmı simdi ?? KadıKöyde yenemezsiniz dedimmi ??Grup maçLarı birtek Kadıköydenmi ibaret ?? Ben sadece damga vurucak dedim :goz: İzLenim ve GözLemLerime dayanarak söyLedim :goz: He beLki gruptan 0 puanLa sonuncuda çıkabiLir :goz: Ben bunun iddaasında degiLim

kadıköyde 7 puan alırsak kesin 2. tura çıkarız o yüzden porto ve kievi kesin yenmemiz lazım

Arsenal harika futbol oynuyo gruptan birinci çıkar...bu grupta Fenerbahçemiz ikinci olur...portonun moutinho zamanındaki kadrosu yok grupta porto 3.olur her ne kadar en güçsüz dinamo görünsede portoyla 3.lük için çekişir...FENERBAHÇEMİZE BAŞARILAR DİLERİM...

Ben Fenere Laf attımmı simdi ?? KadıKöyde yenemezsiniz dedimmi ??Grup maçLarı birtek Kadıköydenmi ibaret ?? Ben sadece damga vurucak dedim :goz: İzLenim ve GözLemLerime dayanarak söyLedim :goz: He beLki gruptan 0 puanLa sonuncuda çıkabiLir :goz: Ben bunun iddaasında degiLim

ßende sana Fenere Laf atıyorsun diye bir imada buLunmadım.Sadece kiev'i bu kadar gözünde büyütme dedim.ArsenaLdan biLe daha Ço konuşuLmuş o açıdan.

Geri