Şİfrelİ kanallari ÇÖzmek mÜmkÜnmÜ?

korkusuzma

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar geçenlerde televizyonuncuya gidip şifreli kanalları çözüyormusunuz diye sordum oda bana çözülüyor ama bizde programı yok dedi Benim sorum bu programı nerden bulabilirim Bu arada Next YE 2000 CX Super Plus
cihazım var.
İLGİLİLERE ŞİMDİdeN TEŞEKKÜRLER

Çözebileceğin şifreli kanallar var çözemeyeceklerin var
Artı programı bulursun ama bilgisayar ile cihaz arası irtibat kablosu alman lazım.
Kanal çözecem derken yapacağın bir hata cihazıda elden çıkarabilir
Sen en iyisi bu işleri para karşılığı yapanlar var onlara yaptır (10-20 TL ye yapıyorlar) :)

Çözebileceğin şifreli kanallar var çözemeyeceklerin var
Artı programı bulursun ama bilgisayar ile cihaz arası irtibat kablosu alman lazım.
Kanal çözecem derken yapacağın bir hata cihazıda elden çıkarabilir
Sen en iyisi bu işleri para karşılığı yapanlar var onlara yaptır (10-20 TL ye yapıyorlar) :)

Kesinlikle katılıyorum 10-20 vermicem diye makinandan olma :)

pr_01_1786_max.jpg

Ya arkadaşLAR ben o işi geçtim yok makinanı bozarsın yok kablo bulmalısın zaten internette bu yazılım atma işini her cihaz için ayrı ayrı gayet güzel anlatıyorlar. Zaten ben Next YE 2000 SUPER PLus cihazıma USB Bellekten yazılım attım güncel key dosyası yükledim yazılımdan sonra uydudan güncelleştirme diye bir bölüm açıldı onuda yaptım Bu işi yapmamı cihazımdaki usb girşi sağladı

Ama yinede diyorum kimse bu cihazı almasın ben 3 yıl önce almıştım artık bu cihazın bir önemi kalmadı o zaman 300 TL ye patlamıştı. Şimdi 200 civarlarında Bişey eğer alacaksanız yeni çıkan internet girişi olan cihazlardan alın mesela benim cihazım bir üst modeli olan Mext YE 2000 SUPER NET güzel yeni çıktı tek eksisi yeni çıktığı için ustalar ona göre yazılım hazırlamadı fakat yakında çıkacağını düşünüyorum

Gelelim para işine 10-20 TL verip kanalları açtırmak kulağa hoş geliyor fakat kaç tane kanal açılacak ne kadar süre ile açık duracak KANALLAR BİLMİYORUM YANİ PARAMIN HAVAYA GİTMESİNİ İSTEMİYORUM

Ayrıca şifre çözücü kartlar var piyasada satılıyor geçenlerde sordum 4 kanal açanı 120 TL 8 kanal açanı 180 TL dediler. Fakat kart için modül girişli cihaz ve modül lazım hadi cihaz var ama modül yok

Bundan başka geçenlerde internette adamlar d-smart satıyorlar ve fiyat 199 TL ve bütün kanallar açık sen sadece cihazı alıp eve götüreceksin o kadarki adamlar kanallar süresiz açık diyor yani ömür boyu yada olağanüstü bir duruma kadar kanallar açık

Ayrıca server abonelikleride var para karşılığı servera abone olıyorsun vs. vs.

Fakat ben yinede 10-20 TL KARŞILIĞI BU İŞİ BİRİNE YAPTIRMAYI SEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Benim sorunum diğer cihaz olan Next YE 2000 PLUS FME bunu atacağım iki yazılımla ile FMB yapcağım bu sayede olmaayan şifre girme bölümü CI gelecek daha sonra yeni programla yazılımı güncelleştireceğim ve güncel key ile son noktayı koyacağım. Ardından kanalları taratıp sıralamak kalıyor ama bununda çözümünü bulmuşlar cihazı bilgisayar taktıktan sonra mevcut kanal listeni bilgisayar atıp program atma işi bittiğine tüm kanallar silinmş olacak ardından tek dosya halinde olan kanal listesini bilgisayardan cihaza atacağız ama ben yinede birinci yolu yani kanalları kendim taratıp sıralamyı seçerim.

Benim bu cihazla sorunum Asus Vento AD kasamda anakartımın üzerinde Rs 232 girişi olmaması bu yüzden bende yukarıdaki resimde gözüken UTECH KX 201 rs232 yi usb ye çeviren alet aldım ama ne yaptıysam cihaza bağlanamdım. Cihaza bağlanmak için kullanılan program hep hata verdi sanki rs232 takılı değilmiş gibi

Bir zamanlar bu takip ederdim kablonun al programı yukle guncelle arada hiç bir sey olmaz ama yinede sen bilin senin biosta serial port ayarına bak belki kapalıdır

USB-TO-RS232-CEVIRICI-KABLO-AYNI-GUN-KARGO__42992829_0.jpg

İnternette bu kablonun siparişini verdim fakat kaç gün geçmesine rağmen bir gelişme yok

Geri