ßiℓgè Қrαℓ
Banned
- Reaction score
- 0
İşte klasik bir CHP mantığı
hey yavrum hey.. konu Lise,üniversite değiL.. bizzat HALK OTOBÜSÜ.. :goz:
SYMRNA neresi arkadaşım.. gavur izmir die boşuna dememişler demekki sizin gibi roma yunan üzentileri için dendi bu laf.. ayrıca sen kimsin ki YASAK koymadık diebiliosun..?
Ben hiçbirinizle kavga etmedim ki sadece sizin düşüncenizi söylediginiz gibi bende düşüncemi söyledim ama sizin düşünceleriniz dışında düşünenler herzaman yanlış ve suçlu...
ben sadece size kimliklerde türban olmaz dedim bunun sebebinide açıkladım tanınma açısından cok kişi kullanabilir diye...
Biz derken arkadaş çevremi kasdettim... arkadaslarımla katıldıgımız ortamlarda türbanlı kız arkadaslar geldiginde hic bir sekilde onları kasacak yada dıslayacak bir pozisyon yaratmıyoruz hatta onlarla görüş ve düşüncelerimizi bile paylaşıyoruz. ama nezaman din adı altında bir ortama girsek dışlanıyor veya dinsiz gözüyle bakılıyoruz. Eminimki siz bu biz lafını istediginiz tarafa çekmişsinizdir.
SYMRNA olayına gelirsek Hanginiz ki bana bu sözü söyleyenlerde dahil hanginiz Oturdugunuz yerni ismini adam akıllı şehrini yazmış da bana bunu söylüyorsun?
Herkes farklı birşeyler yazmış benim symrna mı hatalı yani?
ben seve seve Atamın topraklarından olduğumu yazarım sen aynı şeyi söyler savunurmusun?
Solcu da olsak sagcıda olsak bu toprakların vatandaşıyız "Türküz" Atatürk yolundayız... bumudur yani sorun? Atatürkün ve atalarımın kazandığı bu topraklarda Atatürkün ilke ve inkilaplarını savunmak mı ayıp , suç oldu bu topraklarda.
Benim öz dedelerim Şehit oldu bu topraklar uğruna biri Çanakkale de biri Yemende Ama görüyorum ki Bırakın Adlarını anmayı Kurdukları Adalati bile koruyamıyoruz.
İlk ve Ortaöğretimlerde Liselerde hatta universitelerde Türban ile Girmek Yasaktır
sizde paşa paşa uyucaksınız....
bu ülkeyi yaratan adama itaatinizi gösterin Ulu Önder bu ülkeyi kurarken
fes yerine fötr bayanlar içinse şapka devrimini yaptı ... eğer biraz saygınız varsa
Ulu önder ve ordusuna ..........
bu ülkeyi yaratan adama itaatinizi gösterin Ulu Önder bu ülkeyi kurarken
fes yerine fötr bayanlar içinse şapka devrimini yaptı ... eğer biraz saygınız varsa
Ulu önder ve ordusuna ..........
HÖÖSSSSSTTTT yavaş gel. Bu ülkeyi kimse yaratmadı. Bu ülke zaten vardı.
Ayrıca saygı duyucaksın diye başörtüsü yerine şapka mı takıcaksın? Allah ın emrine uymak yerine neden başka arayışlara yöneliyorsunuz? Dünya da bizim ülkemizde olduğu kadar bu dinden gibi gözüküpte dinini yapan insanları bu kadar zor durumda bırakan onlara cahil diyen köylü bilgisiz diyen başka bir ülke muhalefeti (Parti olarak değil zihniyet olarak) yoktur heralde. Okulumdaki hristiyan ingiliz arkadaşım bile ünilerdeki başörtüsü yasağını ne kadar saçma bulduğunu söylüyor bana. Ülkemizde ona gavur deniyor. Ama asıl gavur o mu yoksa ülkemizde dini bu denli engellemeye çalışanlar mı?