İzmir'de başörtülü öğrenciye indirim yok

k9dvds.jpg

İşte klasik bir CHP mantığı

hey yavrum hey.. konu Lise,üniversite değiL.. bizzat HALK OTOBÜSÜ.. :goz:

Hey hey demeyle olacakmı ? Konu bizzat resmi belgeye konulması gereken fotoğrafın türbanlı şekilde olmayacağını bile bile yaptığı çirkeflikten geçiyor ? açsın başını çektirsin fotoğrafını sonra taksın kim ne diyor buna ?

SYMRNA neresi arkadaşım.. gavur izmir die boşuna dememişler demekki sizin gibi roma yunan üzentileri için dendi bu laf.. ayrıca sen kimsin ki YASAK koymadık diebiliosun..?

Ben hiçbirinizle kavga etmedim ki sadece sizin düşüncenizi söylediginiz gibi bende düşüncemi söyledim ama sizin düşünceleriniz dışında düşünenler herzaman yanlış ve suçlu...

ben sadece size kimliklerde türban olmaz dedim bunun sebebinide açıkladım tanınma açısından cok kişi kullanabilir diye...

Biz derken arkadaş çevremi kasdettim... arkadaslarımla katıldıgımız ortamlarda türbanlı kız arkadaslar geldiginde hic bir sekilde onları kasacak yada dıslayacak bir pozisyon yaratmıyoruz hatta onlarla görüş ve düşüncelerimizi bile paylaşıyoruz. ama nezaman din adı altında bir ortama girsek dışlanıyor veya dinsiz gözüyle bakılıyoruz. Eminimki siz bu biz lafını istediginiz tarafa çekmişsinizdir.

SYMRNA olayına gelirsek Hanginiz ki bana bu sözü söyleyenlerde dahil hanginiz Oturdugunuz yerni ismini adam akıllı şehrini yazmış da bana bunu söylüyorsun?
Herkes farklı birşeyler yazmış benim symrna mı hatalı yani?
ben seve seve Atamın topraklarından olduğumu yazarım sen aynı şeyi söyler savunurmusun?

Solcu da olsak sagcıda olsak bu toprakların vatandaşıyız "Türküz" Atatürk yolundayız... bumudur yani sorun? Atatürkün ve atalarımın kazandığı bu topraklarda Atatürkün ilke ve inkilaplarını savunmak mı ayıp , suç oldu bu topraklarda.
Benim öz dedelerim Şehit oldu bu topraklar uğruna biri Çanakkale de biri Yemende Ama görüyorum ki Bırakın Adlarını anmayı Kurdukları Adalati bile koruyamıyoruz.

Ben hiçbirinizle kavga etmedim ki sadece sizin düşüncenizi söylediginiz gibi bende düşüncemi söyledim ama sizin düşünceleriniz dışında düşünenler herzaman yanlış ve suçlu...

ben sadece size kimliklerde türban olmaz dedim bunun sebebinide açıkladım tanınma açısından cok kişi kullanabilir diye...

Biz derken arkadaş çevremi kasdettim... arkadaslarımla katıldıgımız ortamlarda türbanlı kız arkadaslar geldiginde hic bir sekilde onları kasacak yada dıslayacak bir pozisyon yaratmıyoruz hatta onlarla görüş ve düşüncelerimizi bile paylaşıyoruz. ama nezaman din adı altında bir ortama girsek dışlanıyor veya dinsiz gözüyle bakılıyoruz. Eminimki siz bu biz lafını istediginiz tarafa çekmişsinizdir.

SYMRNA olayına gelirsek Hanginiz ki bana bu sözü söyleyenlerde dahil hanginiz Oturdugunuz yerni ismini adam akıllı şehrini yazmış da bana bunu söylüyorsun?
Herkes farklı birşeyler yazmış benim symrna mı hatalı yani?
ben seve seve Atamın topraklarından olduğumu yazarım sen aynı şeyi söyler savunurmusun?

Solcu da olsak sagcıda olsak bu toprakların vatandaşıyız "Türküz" Atatürk yolundayız... bumudur yani sorun? Atatürkün ve atalarımın kazandığı bu topraklarda Atatürkün ilke ve inkilaplarını savunmak mı ayıp , suç oldu bu topraklarda.
Benim öz dedelerim Şehit oldu bu topraklar uğruna biri Çanakkale de biri Yemende Ama görüyorum ki Bırakın Adlarını anmayı Kurdukları Adalati bile koruyamıyoruz.

Yam yerine denk geldi ( levent kırcadaki gibi manzara koyduk.) aynen dediğin gibi katılıyorum

herkez kara çarşafa bürünsün şeriad ilan edilsin demi ne güzel olurdu düşünebiliyormusunuz HAYAL BİLE EDEMİYORUM AKP'NİN İSTEDİĞİDE BU.
ATATÜRK'E ÇAMUR ATIYORLAR ŞİMDİDE ORDUYA ÇAMUR ATIYORLAR AMA BUNU BİLİN BUNUN SONU PEK HAYRI ELAMET DEĞİL BU GERÇEKLERDEN KAÇAMIYACAKLAR HEPSİNİN HESABINI VERİCEKLER !!!

İlk ve Ortaöğretimlerde Liselerde hatta universitelerde Türban ile Girmek Yasaktır

sizde paşa paşa uyucaksınız....

serin gel boğulursun...
okulmu orası..kılıktan dolayı otobüse binmesini engelleyen zihniyetin ben , çok noktalı az virgüllü birazda soru işaretli cümleler kurarım...
akıllı olmak lazım...
adalet lazım biraz..

Konuda birbirine hakaret eden burayı herkese açık bir forumdan ziyade
kendilerinin hakaret etme platformu sanan üyelerin mesajları silindi ve cezalandırıldılar..

Serbest Kürsü dediysek o kadar serbest değil..

Her mesajı şikayet olsun olmasın elimden geldiğince inceliyorum..

Herkes forum adabına uygun şekilde davranmalıdır..

Bol siyasetli hararetli ama saygılı muhabbetler herkese...

Böyle ortaya hakaret edemezsiniz..
Şimdilik uyarıyorum.. İkincisinde ceza alacaksınız..

Mesajını editledim Herryılmaz.
Saygısızca bir mesaj..
Umarım tekrarı olmaz..

edit:

ecstasy nin editlediği mesaja cevap gereği kalmamıştır.

Bu arada hayırlı olsun fırsatımız doğdu mod kardeşimize,mesain uzun sürecek gibi :)

bu ülkeyi yaratan adama itaatinizi gösterin Ulu Önder bu ülkeyi kurarken

fes yerine fötr bayanlar içinse şapka devrimini yaptı ... eğer biraz saygınız varsa

Ulu önder ve ordusuna ..........

Bu saygıyı önce sen gösterip bir fötr takarak gezsen nasıl olur

başkalarına akıl vermek yerine söylediklerini önce kendip yap

tabi gerçekten biraz saygın varsa

haber yalan haber akıl var mantık var akape gelirken türbanı çözeceğiz dedi aradan
kaç yıl geçti hala türbanı çözemediği gibi birde malzeme olarak kullanmayı sürdürüyor

bu ülkeyi yaratan adama itaatinizi gösterin Ulu Önder bu ülkeyi kurarken

fes yerine fötr bayanlar içinse şapka devrimini yaptı ... eğer biraz saygınız varsa

Ulu önder ve ordusuna ..........

HÖÖSSSSSTTTT yavaş gel. Bu ülkeyi kimse yaratmadı. Bu ülke zaten vardı.

Ayrıca saygı duyucaksın diye başörtüsü yerine şapka mı takıcaksın? Allah ın emrine uymak yerine neden başka arayışlara yöneliyorsunuz? Dünya da bizim ülkemizde olduğu kadar bu dinden gibi gözüküpte dinini yapan insanları bu kadar zor durumda bırakan onlara cahil diyen köylü bilgisiz diyen başka bir ülke muhalefeti (Parti olarak değil zihniyet olarak) yoktur heralde. Okulumdaki hristiyan ingiliz arkadaşım bile ünilerdeki başörtüsü yasağını ne kadar saçma bulduğunu söylüyor bana. Ülkemizde ona gavur deniyor. Ama asıl gavur o mu yoksa ülkemizde dini bu denli engellemeye çalışanlar mı?

oğlum bindiğiniz otobüsü hıristiyanlar yapıyo siz hala türbanlımı binsek türbansızmı diye tartışıyosunuz bırakın onuda önce otobüsü bizyapalım adamlar uzaya çıktı biz hala nerdeyiz yazık hakediyo bu ülke akp gibi bi partiyi

bi kumaş parçasının yarattığı olaylara bak. ne kadar gerizekalıca bi hareket ya. madem kabul edilmedi gidip tübansız fotoğraf ver. sanki senin öğrenci kartındaki fotoğrafı senden başkası mı görüyo? şu türban takanlarada tav oluyorum zaten. rahibe kıyafetini soktular dinimize ne alakaysa.

HÖÖSSSSSTTTT yavaş gel. Bu ülkeyi kimse yaratmadı. Bu ülke zaten vardı.

Ayrıca saygı duyucaksın diye başörtüsü yerine şapka mı takıcaksın? Allah ın emrine uymak yerine neden başka arayışlara yöneliyorsunuz? Dünya da bizim ülkemizde olduğu kadar bu dinden gibi gözüküpte dinini yapan insanları bu kadar zor durumda bırakan onlara cahil diyen köylü bilgisiz diyen başka bir ülke muhalefeti (Parti olarak değil zihniyet olarak) yoktur heralde. Okulumdaki hristiyan ingiliz arkadaşım bile ünilerdeki başörtüsü yasağını ne kadar saçma bulduğunu söylüyor bana. Ülkemizde ona gavur deniyor. Ama asıl gavur o mu yoksa ülkemizde dini bu denli engellemeye çalışanlar mı?

Allah'ın emri başını kapatmak mı yoksa çirkeflik yapmak için zorla başı kapalı fotoğraf vermeye çalışmakmı bana bunu açıklar mısın bi ?İsteyen yapar istemeyen yapmaz ama hiç bir resmi belge de başı kapalı fotoğraf kullanılamaz bu kadar basit .. Sen gidip yapsana yiğitsen , yapıştırsana bi akrabanın fotoğrafını resmi bir belgeye kimlik haricinde ( kimlik hakkında tam bilgim yok o yüzden böyle diyorum )

Bu İki Kesimin Birbirine OLan Nefretinin, Kininin Yerini Biraz Hoşgörü ALsa YeminLe Türkiye'de Siyaset Konuşmak Zevk OLur.
Baksana Bir Konu İçinde Başka Bir Konu Linki VeriLiyor GeL Yiyosa Burda KapışaLım Gibisinden.
BöyLe Bi Ortamda Fikrini Derdini Kime NasıL AnLatacaksın?

Geri