İzmir'de başörtülü öğrenciye indirim yok

Çok istiyosan kına yı yollayabilirim kargo ücreti de benden ama sonra yakmassan üzersin beni :closedeyes: Bu ülkede devletin dairesine başı kapalı girmek yasaktır .. Okullar , hastaneler vs vs .. Çalışan için söylüyorum tabiki , okullar içinde çalışanlar ve öğrenciler içindir .. Zoruna gidiyorsa humeyni rejimi iran'da ..
Bu ülkede senin gibilerin olduğunu gördükçe gitmek cazip gelmiyor değil aslında.biz burda ortada böyle bir kural varken uygulanış şeklini tartışmıyoruz küçük düşünüyorsunuz.Biz böyle bir kuralın varlığını tartışıyoruz.
bu ülkeyi yaratan adama itaatinizi gösterin Ulu Önder bu ülkeyi kurarken

fes yerine fötr bayanlar içinse şapka devrimini yaptı ... eğer biraz saygınız varsa

Ulu önder ve ordusuna ..........
Bu ülkeyi yaratan adam??? Evinde putu da var mı?Allah'ım Yarabbim ya konuştuğumuz şeye bak.
Bilader tamam Atatürk(ki onu senin gibi anlayanlardan daha Atatürkçüyümdür.) inkılaplar yapmış olabilir.İtirazımız yok.Lakin hiçbir zaman insanların özgürlüklerine dokunmamıştır.Bunu yapan şuanki chp zihniyetidir ki o da ismet inönü nün kusmuğudur.
Yeter anasını satıyım sanki ukraynada yaşıyoruz ya adamlardaki zihniyete bak.o fotoğrafta kadının memesi yarısına kadar görünse kimse ses etmez başı örtülü oluncadur bakalım.Bu zulümdür alenen açık seçik zulümdür.Başkada açıklaması yoktur.Yazdığınız şeyler çok ağır ve çok üzücü emin olun.Bana istediğiniz söyleyin her zaman fikir öfkemi çarpıştırmaya hazırım.Amma şuan yaptığınız gibi mukaddesata saldırırsanız bende şuan yaptığım gibi 1 kez uyarırım sonra benim yapmam gereken biter.Bu söylediklerinizin hesabını mahşerde verirsiniz.
Ulan hani dualarla açılan meclis hani Kur'an okuma yarışmaları düzenleyen ordu.Bunlarda Atatürk zamanında değilmiydi.Sonra ne değişti kimler ekmeğini Atatürk ün sırtından kazanıp yaptığı her onursuz işte onun arkasına saklandı.Kimler b millete Atatürk'ü din düşmanı gösterdi ve bunu yapmaya devam ediyor.Atatürk değilmiydi dini istismar eden yobazları azledip gerçek imamlara ehemmiyet ve görevler yükleyen.Siz kendinizi kandırın
Allah hidayet versin.Doğru yoldan ayırmasın.

bi kumaş parçasının yarattığı olaylara bak. ne kadar gerizekalıca bi hareket ya. madem kabul edilmedi gidip tübansız fotoğraf ver. sanki senin öğrenci kartındaki fotoğrafı senden başkası mı görüyo? şu türban takanlarada tav oluyorum zaten. rahibe kıyafetini soktular dinimize ne alakaysa.

edebini bozma terbiyesiz...
o bez parçasına canlar verilir..
bu yorumu yapandan ala gerizekalı yoktur..
türbanlılar ne yaptı da bu kadar içinde hınç var, oda ayrı mevzu..
bu ülke sizin gibilerin tekelindeyse , artık olmayacak...
eminim rahibe binseydi senin gibiler ayakta karşılardı ..

yaziklar olsun chp ye su chp yi bi alamadilar ya yillardir chp de lanet olsun medeniyete ozgurluge bak hemde izmirde yuhhh ohhaaa

Gayet normal bir uygulama.Başötürlüye amborgo diye yorumlamak gayet saçma bir durum.Oraya verilen resimler kartların üzerine basılıyor.Bu nedenle kişiyi olduğu gibi gösterecek şekilde olması gerek.Türban varken böyle birşey mümkün mü? Pasaportlarda türbanlı resim kullanılamaması gibi birşey.Oldu olacak maskeli resim verenleri falan da kabul etsinler.

Laiklik mahkeme önünde müslümanla hristriyanı aynı terazide tartmaktır.Yıllarca yanlış anladılar çünkü öyle anlamak istiyorlar.Sizene ister başörtüsü takar ister bikiniyle gezer.Her koyun kendi bacağından asılır...

Bi düşünün arkadaslar yapmayın ya o kız türbanlı o kartı alsa bütün türbanlılar birbirine benziyor o kartı tüm türbanlı arkadasları ile cok rahat kullanabilirler...

Resmi belge fotograflarında baş acık Şapkasız bir fotograf gerekiyor.

Türbanlıların tek yaptığı inat... fotografın başı açık olması gerektiğini biliyor ama inat icin bunu yapıyor.

biz izmirde hicbirzaman Türbanlılara herhangibi bir yasak koymadık vede hiç bir ortamda dışlamadık ama onlar her fırsatta kendi birliklerinden başka herkesi dışladılar.

Neden mi ? cevabını siz verin işte...

ya ne saçma bi sebep uydurmussun öyle , karacarsaf da değiller ya yüzleri acık nasıl birbirlerinin yerine binerler , ayrıca öyle kul hakkı yiyeceklerini de sanmam baslarını kapatma konusunda o kadar takvalı bacılarımızın , kendinizle karıstırmayın....
aslını inkar eden asılsızdır , bu topraklar müslüman türk yurdudur , islama hosgörü gösterdiği müddetce herkes rahatlıkla yasayabilir , yasamalıdır tarih boyunca böyle olmustur ama ne yazıkki TURCiA terimini anadoluya kazandıran o ehliislamın torunları haksızlığa uğruyor şimdi , bunun bir sonucu olacağının farkında değil misiniz ?

bu ülkeyi yaratan adama itaatinizi gösterin Ulu Önder bu ülkeyi kurarken

fes yerine fötr bayanlar içinse şapka devrimini yaptı ... eğer biraz saygınız varsa

Ulu önder ve ordusuna ..........

Hiçbir adamın yaratma gücü yoktur Allaha mahsustur yaratmak...
Atatürk ün şapka devriminin elle tutulur bir nedenini söyle hadi...
1 yıl sonra mebuslar bile uymadı bu kanuna ...
Kastamonu daki dini kesimin kellesini almaktan başka neye yaradı...
Atatürk Avrupadan osmanlı sınırına geldiğinde fötr ü cıkarmak zorundaydı , bunun kiniyle birgün ben cıkarmıyacam siz giyeceksiniz dedi ve yaptı da tamamen kisisel bir olay...
Ayrıca senin Atatürkçü olduğuna da inanmıyorum , 'Atatürk'çü olabilirsin...
Onu kullanan , maske edinen...
Türk ordusunu zaten ağzına alma yavuzdan beri kin beslediğiniz o asil Müslüman Türk ordusunu...

Size ve türban konusuna geLince eminim aiLenizde 'kapaLı' kadın yoktur ama ya oLsaydı ve topLumdan dışLansaydı? Amerikan ingiLizcesiyLe: What the fucking feeLings wiLL you have if you were in that way? Don't you think about that motherfucker occasion?

ELbette herkesin siyasi görüşü,tuttuğu parti,takım oLabiLir ama tuttuğu partinin yanLışLarını kapamak yozLaşmadır..
ÜzüLerek söyLemeLiyim ki zihniyetinizin köLesi oLmuşsunuz,psikoLojide yadsıma ve yer değiştirme bu görmemezLiğinizin birebir 'gösterge'sidir..

Kadınlar başımızın tacıdır, mücadelemiz kadınlarımızın geri kalmış, yozlaşmış, medeniyetin gerisinde kalmış zihniyetin esiri olmaması içindir.

Dolayısıyla indirim mevzunu kadına indirgememeliyiz çünkü kadına bir düşmanlık yok.

Türban konusuna gelince demişsin sonra genel bir laf ederek (kapalı) maksadını aşmışsın madem türban konusuna geliyorsun o zaman cümleni Türbanla başlayıp Türbanla bitirki yanlış anlaşılma olmasın . Cümleniz bu şekilde olsa daha doğru olmazmı? ''- Size ve türban konusuna geLince eminim aiLenizde 'türbanlı' kadın yoktur ama ya oLsaydı ve topLumdan dışLansaydı?'' hem bu şekilde cümle maksadını aşmamış olur demii? .

Benim ailemde kapalıdır ancak türbanlı değildir bilmem anlatabildim mi?

İlk ve Ortaöğretimlerde Liselerde hatta universitelerde Türban ile Girmek Yasaktır

sizde paşa paşa uyucaksınız....

Tamam paşam sen merak etme =).

Herşey değişir zamanlar, değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.Bir gün bir Atatürk daha gelir birçok sorun kökünden hallolur.

Yazıklar olsun . Başka hiç bişey demeye gerek yok . fazla siyaset konuşmayada gerek yok .

O onu yapmış bu bunu yapmış ortada kapalı bir kızın otobüse binmek için indirimli bilet veya öyle bir haktan yararlanamaması olay buı .

Hiçbir adamın yaratma gücü yoktur Allaha mahsustur yaratmak...
Atatürk ün şapka devriminin elle tutulur bir nedenini söyle hadi...
1 yıl sonra mebuslar bile uymadı bu kanuna ...
Kastamonu daki dini kesimin kellesini almaktan başka neye yaradı...
Atatürk Avrupadan osmanlı sınırına geldiğinde fötr ü cıkarmak zorundaydı , bunun kiniyle birgün ben cıkarmıyacam siz giyeceksiniz dedi ve yaptı da tamamen kisisel bir olay...
Ayrıca senin Atatürkçü olduğuna da inanmıyorum , 'Atatürk'çü olabilirsin...
Onu kullanan , maske edinen...
Türk ordusunu zaten ağzına alma yavuzdan beri kin beslediğiniz o asil Müslüman Türk ordusunu...

Sen ne dediginin farkındamısın arkadaşım... Elinle mi yazıyorsun bunları...

Sen tarihini imamlardan mı ögreniyorsun...(camilerde her konuda uzmanmış gibi ahkam kesmelerine hastayım zaten) Onların görevi dini ögretmek tarihi degil... Neyse bu ayrı ve çok uzun bir konu...

O asil müslüman Türk Ordusu dedigin Mustafa Kemal'in komutasında dünyayı dize getiren ordudur... Ne Türk ordusu ne de Atatürk... Herhangi biri olmadan digeri hiçtir...

Konuştugun şeyleri önce bir düşün, araştır ondan sonra buraya yaz... Ki biz de tarih bilginin cuma vaazlarıyla sınırlı olmadıgını anlayalım...

CHP değil mi herşey beklenir bunlardan. Bu milllte boşuna elli yıldır bunları iktidar yapmıyor

ülkenin kuralları bellidir. herkes de bu kurallara saygı göstermek zorundadır. okullarda türban yasağı varsa okulun öğrenci kartında da bu yasak olur kimse kusura bakmasın

..:.. Fransa da biLe İnSan Dinini adam giBi yasayabiliyorken MüsLüman üLkemizde bu olmuyor ALLAH hepinizin BeLasını versin başka ne deniLebilinir ki ..:..

ülkenin kuralları bellidir. herkes de bu kurallara saygı göstermek zorundadır. okullarda türban yasağı varsa okulun öğrenci kartında da bu yasak olur kimse kusura bakmasın

..:.. Dostum aSıL sen kusra baKma ama Bu Zihniyet yoK olmaK zorundadır sende onlar arasında olacaksın. bu konu devlet yönetimi değil bu eğitim herkesin eğitim görme haKKı vardır yurtdışında herkez diLine rengine ırkına dinine bakıLmadan eğitim fırsatLarından yararlanıyor ama müslüman bir ülkede müsLümanlar hariç diğerleri istedikleri eğitim haKKını sınırsız alabiliyorlar müsLümanlara ise şart koşuLuyor ÇOK YANLIŞ ÇOK evet devlet Laik böyle oolmaLı ve kaLmalıdır buna itirazımız yok amma eğitim de bu oLmamalı bu zihniyetteki insanLarın hastaLıkLı olduğunu düşünüyorum sahsen ..:..

Ormanda yaşamıyorsun medeni olmak zorundasın, herkesin uyduğu kurallara uyacaksın, kırmızıda durup yeşilde geçeceksin, burası dağ başı değil, burası fıransada değil vahşiliğin lüzumu yok medeni olmaya gayret edin yok olamıyorsanız bari insan olmak için heves edin...

Benim anlamadığım bu kanun bu kural sadece İzmir demi geçerli. Kanunalar illere göre değişiklik mi gösteriyor. Diğer illerde neden bu saçmalık uygulanmıyor.

Daha sı neden şimdiye kadar uygulanmadıda şimdi ortaya çıktı.

gördüğünüz gibi bir sürü zırvalık.

Ormanda yaşamıyorsun medeni olmak zorundasın, herkesin uyduğu kurallara uyacaksın, kırmızıda durup yeşilde geçeceksin, burası dağ başı değil, burası fıransada değil vahşiliğin lüzumu yok medeni olmaya gayret edin yok olamıyorsanız bari insan olmak için heves edin...

60 da ve 80 de hiç kırmızıda durmadılar geçtiler değilmi ? Kanunlar o zamanki yasalar ne oldu.Demek ki bazı şeyler medeniyet gereği olmuyor.O zamanlar burası dağ başımıydı.

1268haq.jpg
2rr7w5d.jpg

Bu iki resim arasın daki 7 tane ikiyüzlülüğü ve ilkesizliği bulabilene ödül var

güzel kapak anllayana sivri sinek saz anlamayana bu kapak değil emaye tencere bile az :durdurun :durdurun :durdurun

ne kadar uzamis bu konu ya gereksiz gereksiz yorumlar kadinlar turban ruhban okulu bilmem ne ne gerek var ya

..:.. Fransa da biLe İnSan Dinini adam giBi yasayabiliyorken MüsLüman üLkemizde bu olmuyor ALLAH hepinizin BeLasını versin başka ne deniLebilinir ki ..:..

Al sana fransa: Yalan söyleyip beddua ediyorsun, yalanlarına allahı alet edebilecek kadar aşşağılık birisin....

Sarkozy eşini getirme dedi

Sarkozy eşini getirme dedi

165424.jpg

Deniz Baykal: Fransa devlet başkanı lisanı münasiple “Eşini buraya getirme” demiş..

lideri , partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Baykal, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin Başbakan Erdoğan'a Fransa'ya yapacağı ziyarete eşini getirmemesini söylediğini iddia etti.
Baykal, TEKEL'e da karıştı diyen Bakan Hayati Yazıcı'ya da göndermede bulundu.. Habur'dan gelip teslim olan 'lılara uygulanan hukuki süreci de sert bir dille eleştiren Baykal 'Tekel işçilerine Habur'dakilere yaptıkları muameleyi yapmadıklarına göre orada 'lı falan yok' dedi
İşte Baykal'ın grubunda yaptığı konuşmanın satır başları:
Buradan çıktık bir protokol imzaladık. Biz dedik ki yanlıştır. İlişkilerin daha da iyileşmesini gösterecek adımı biz Ermenistan'da göremiyoruz. Ermenistan işgalden vazgeçerlerse biz de sınırı açarız. Onlar işgale son vermiyorsa size sınırı açmayın bu durum Azerbaycan'ı zora sokar. Bu Azerbaycan'daki işgale göz yummak anlamına geliyor. Niye teslim oluyorsunuz? Ne karşılığı teslim oluyorsunuz?
BAŞBAKAN AZERİ PARLAMENTOSUNDA KONUŞMAK ZORUNDA KALDI
Bunları sorduk dediler ki 'İşgal sona ermedikçe biz protokolü hayata geçirmeyeceğiz'. Azerbaycan çok şiddetli bir tepki gösterdi sonra Başbakan Azerbaycan'da mecliste konuşma yaparak işkal kalkmadan anlaşma olmayacak denildi.
Ermenistan sınırlarımızı tanıyacak denildi ama biz göremedik. Tarih komisyonu kurulacak dediler biz dedik burdan bir sonuç çıkmaz dedik, çıkar çıkar dediler...
Çok şey kaybettik. Türkiye için telafisi olmayan bir dış sorunu ortaya çıktı. Ermenistan sorununu çözemedin, Azerbaycan'la iltilaf yarattın. Bakın Azerbaycan doğalgaza zam yapma kararı aldı. Bu politikası sonrası doğalgaza zam geldi. Ben diyorum zam gelecek diye. Onlarda zam yok diyor. Ben yine söylüyorum zam gelecek diye... Umarım zam yapmazlar.. Benim derdim de o konuşayım da kışı bari geçirelim sonra zam gelsin...
TAYVAN MECLİSİ GİBİ SANKİ
Mecliste Tayvan parlemantolarında yaşanan görüntüler yaşandı. Parlamentoda sözlü düzeyde atışmalar olur ama burada parmaklar kırıldı, yumruklar konuştu. Çok vahim bir durum.
Birincisi eş konusu siyasi tartışmaya girmiştir. İkincisi din istismarı yapılmıştır. Üçüncüsü parti düzeyinde bir saldırı gerçekleşmiştir.
OSMAN DURMUŞ'A SERT MESAJ
Önce eş ve aile tartışmasına gelirsek bunlar çok üzüntü verici olan şeylerdir. Siyasi tartışmanın hedefi siyasetçinin oğlu kızı ablası olmaz. Onlar da doğrudan siyasete gelirlerse o zaman olur. Bu bizim ahlakımıa da insanlığımıza da yakışmaz. Kimsenin karısına kızına, torununa saldırmayacaksın. Bunu öğrenmediysen senin siyaset sahnesinde yerin yok demektir.
Bakın Başbakan pazar günü bir olayı anlattı. Ama bakın ;Sarkozy sayın Başbakan'a yapacağı devlet ziyaretinde eşini getirme mesajını verdi. Bunu bir gün dile getirdik mi? Bu bizi de rencide etti. Ne suçlama konusu yaptık ve de siyaset konusu yaptık. Şimdi niye gündeme getiriyorsun. Sen ağlayacak dert yanacak noktada değilsin. Hem çözemiyorsun hem de konuşuyorsun. Çözemeyeceksen sus!
PEYGAMBER BENZETMESİ YANLIŞ OLMUŞTUR
Bir süre önce senin eski il başkanın çıkmış herkesi rencide edecek anlamsız gülünç bir methiye düzmüş. Referans peygamber.. Peygamber sadece müslümanların değil bütün inançlı insanların saygı duyduğu bir konudur. Başbakan hakkındaki fezlekelere cevap vermemiş, bu dünyada daha hesabını vermemiş, yüce divanda hesabını vermemiş birisi sen nasıl benzetirsin! Yanlış olmuştur.
Daha yeni bir belediye başkanı çıktı Başbakan'a iki rekat şükür namazı kılacakmışız. Şu haddini bilmeze, şu istismara bakın... Böyle bir teklifin inançla dinle islamiyetle bir ilgisi olabilir mi? Bu konulara önce onların tepki göstermeleri gerekmez mi?
BAŞBAKAN ALLI MORLU KONUŞUNCA..
Olayın üçüncü boyutu saldırı olayıdır. Sayın Osman Durmuş bu konuyu dile getirdiği zaman o sözler üzerine grubundan kalkan vekillerin tepkisiyle mi çıkmıştır? Hayır.. Başbakan kürsüye çıkıp alı al moru mor bir konuşma yaptıktan sonra li vekiller harekete geçmiştir. Başbakan kızdı biz o kadar kızmadık diye düşündüler herhalde. Birden ayağa kalktılar öyle saflar halinde diğer muhalefet milletvekillerinin sıralarına doğru saldırıya geçtiler. Başbakan'ın tepkisi üzerine 'li vekiller saldırıya geçmiştir.
Aile meselesini sen Pazar günü getirdin. Milletin ağzına sen koydun o sözleri. Sen bunu kullanırsan millet de bunu kullanır. Söyleyen de yanlış, kullanan da yanlış. Gerilim siyasetinde yokmuş; senin varlığın bile yetiyor Türkiye'deki gerilimin tırmanmasına..
SARKOZY “EŞİNİ GETİRME” DEDİ
Geçmişte yaşanan bir başka olay var. O da Fransa’da devlet başkanının lisanı münasiple “Eşini buraya getirme” demiş olmasıdır. Sarkozy, “Yapacağın devlet ziyaretine eşini getirme” dediğini biliyoruz. Bu bizi de rahatsız etti. Bunu biz biliyorduk. Ne suçlama konusu yaptık ne şikayet ettik.
Sen ağlayıp şikayet edecek noktada değil suçlamaları çözecek noktadasın. Çözebildiğini çözersin çözmediğini istismar edemezsin. “Hem çözemem hem şikayet ederim” yok öyle bir şey. Çözebiliyorsan çöz çözemesen sus.
MECLİSİN EFESİ
Bizim meclis başkan vekilimize yapılan olay nerden baksanız saldırıdır. Bir adam elini kolunu sallayarak o odaya giriyor. Oraya izinsiz ruhsatsız girilmez. Hayır giriyor.. Meclisin efesi.. Sen onu kadın diye sahipsiz mi zannetin..
O kişi diyor ki diyorki meclis başkan vekili isterse özür dilerim. Sipariş üzerine özür dilenmez. Sen o hakkında dedikodu yaptığın kişiye karşı bir vijdani sorumluluk hissetmiyor musun? İftira yapmayı vicdanında nasıl taşıyorsun? Bunlar bir ahlakın yansımasına fırsat veren somut olaylar...
HERKES DESTEK VERİYOR
Tekel işçilerine de kısaca değinmek istiyorum... Bilinmeliki Tekel işçileri sadece kendi haklı davalarının peşinden koşuyor değiller. Tekel işçilerinin mücadelesi çok daha büyük bir mücadeledir. Çünkü hepimiz Tekel işçilerinin mücadelsinin arkasında herbirimizin maruz kaldığı haksızlıkların olduğunu görüyoruz... Herkes kendi mağduriyetini düşünerek tekel işçilerine destek oluyor..
YAZICI'YA GÖNDERMESİ
Eğer tekel işçilerinin arasında olsaydı Habur'da olduğu gibi yağla balla karşılar, dilekçelerini alır büyük yakınlık gösterirdiniz. Göstermediklerine göre orada falan yok...

Sarkozy eşini getirme dedi en son haber

Geri