İzmir'de başörtülü öğrenciye indirim yok

Özgürlük Denen Şey Bu OlmaLı!!

bu haberde saptırma var kardeşim büyük bir ihtimalle kız öğrenci türbanlı resmini getirmiştir kabul olmucanı bile bile sonra böyle ufak şeyleri sorun edenlerin eline vermiştir haberi alın birbirinizi yeyin bizde ne varsa satalım gerçi satacak sadece şeker fabrikaları kaldı oda mahkemelik yani boşa gündemi oyalamanıza gerek yok

birde o kadar yolsuzluk var muhabbet türban :D komik

Bunu yapanların ve Destekleyenlerin Allah Belasını Versin . Ayıp ya Nerde din Özgürlüğü ! Nerde Düşünce Özgürlüğü ! Atatürk inkılaplarında Din ve Vicdan özgürlüğü Vardır Bu yapılan Tam bir Çelişkidir . Sahte Atatürkçüler sizi ! Bu Belediye Başkanı da İnşallah Müdahale eder

kına yak olur mu?

Çok istiyosan kına yı yollayabilirim kargo ücreti de benden ama sonra yakmassan üzersin beni :closedeyes: Bu ülkede devletin dairesine başı kapalı girmek yasaktır .. Okullar , hastaneler vs vs .. Çalışan için söylüyorum tabiki , okullar içinde çalışanlar ve öğrenciler içindir .. Zoruna gidiyorsa humeyni rejimi iran'da ..

kına yak olur mu?

bu ülkeyi yaratan adama itaatinizi gösterin Ulu Önder bu ülkeyi kurarken

fes yerine fötr bayanlar içinse şapka devrimini yaptı ... eğer biraz saygınız varsa

Ulu önder ve ordusuna ..........

¢кfєиa;4947533' Alıntı:
böyle bir kuralın uygulandığı bir şehirde yaşamaktan utanç duyuyorum...

Ya sev ya terket o zaman ne dersin ? hem utanmazsın artık ; haremlik - selamlık bi yere git sen orası yaraşır sana :001_rolleyes:

senin beynin çalışsaydı lafı kıçından anlayıp saçmalamadın.Ayrıca anlayamadığın her lafa da sazan gibi atlama.Önce oku anlamaya çalış sonra yorum yap

Bak sana şöyle söyleyim ; seyahat ve konaklama hakkı insan haklarındandır ama bu ülkede kılık kıyafet yönetmeliği vardır ve hiç bir resmi belgeye TÜRBANLI resim konulamaz .. Yeterince açıklamalı oldumu ? O yüzden kimse kimsenin seyahat hakkına karışamaz fakat seve seve ya sevdire sevdire o resmi başı açık koydurmak zorunda o belgeye .. Kapiş ? :001_rolleyes:

senin beynin çalışsaydı lafı kıçından anlayıp saçmalamadın.Ayrıca anlayamadığın her lafa da sazan gibi atlama.Önce oku anlamaya çalış sonra yorum yap

benim postum dan sonra yazdın hemde aynı postu 2. kere yazdın flood demek . ...

Bi düşünün arkadaslar yapmayın ya o kız türbanlı o kartı alsa bütün türbanlılar birbirine benziyor o kartı tüm türbanlı arkadasları ile cok rahat kullanabilirler...

Resmi belge fotograflarında baş acık Şapkasız bir fotograf gerekiyor.

Türbanlıların tek yaptığı inat... fotografın başı açık olması gerektiğini biliyor ama inat icin bunu yapıyor.

biz izmirde hicbirzaman Türbanlılara herhangibi bir yasak koymadık vede hiç bir ortamda dışlamadık ama onlar her fırsatta kendi birliklerinden başka herkesi dışladılar.

Neden mi ? cevabını siz verin işte...

İlk ve Ortaöğretimlerde Liselerde hatta universitelerde Türban ile Girmek Yasaktır

sizde paşa paşa uyucaksınız....

dimi senin gibi yarı çıplak resmini avatarında ulu orta sergilemesinin adı laiklik..kişini kendi dini inançları ve doğrularını uygulaması çağ dışılık.. eğer bunun adı laiklikse ben laik değilim..

Bi düşünün arkadaslar yapmayın ya o kız türbanlı o kartı alsa bütün türbanlılar birbirine benziyor o kartı tüm türbanlı arkadasları ile cok rahat kullanabilirler...

Resmi belge fotograflarında baş acık Şapkasız bir fotograf gerekiyor.

Türbanlıların tek yaptığı inat... fotografın başı açık olması gerektiğini biliyor ama inat icin bunu yapıyor.

biz izmirde hicbirzaman Türbanlılara herhangibi bir yasak koymadık vede hiç bir ortamda dışlamadık ama onlar her fırsatta kendi birliklerinden başka herkesi dışladılar.

Neden mi ? cevabını siz verin işte...

SYMRNA neresi arkadaşım.. gavur izmir die boşuna dememişler demekki sizin gibi roma yunan üzentileri için dendi bu laf.. ayrıca sen kimsin ki YASAK koymadık diebiliosun..?

SYMRNA neresi arkadaşım.. gavur izmir die boşuna dememişler demekki sizin gibi roma yunan üzentileri için dendi bu laf.. ayrıca sen kimsin ki YASAK koymadık diebiliosun..?

Evet evet haklısın .. Benim dinime oy veren müslüman vermeyen patates dinindendir demişti demi erbakan .. Hatta izmir akepe ye oy verirse gavurluktan kurtulacak demişti demi tayyeap .. gavur görmek istiyorsan başındakilere bak densiz sen kimsinki yargılıyorsun milleti ?

Rahibeler gelse bedavaya biner benim başörtülü bacım suç işlemişcesine böyle yargılanır giyiminden ötürü az kaldı ruhban okulu açılacak bakalım ne olacak

bunlardan başka türlü davranmalarını beklemek haksızlık olur...:p

şu an sadece çarşaflıları kucaklıyoruz.:p çarşaflı foto olsaydı verebilirdik ...:p git çarşaflı foto çektir gel :p

Yazılanlara tek tek baktım da konu nerden nereye gelmiş.Biz hep bu yüzden kaybediyoruz zaten.Tartışmayı bile bilmiyoruz,kimsenin bir diğerine hiç hoşgörüsü kalmamış.Ne dediğini anlamaya çalışmak yerine tek bildiğimiz saldırmak yahut savunmak.

Yapmayın arkadaşlar lütfen böyle sorunlara çözüm bulamayız anca debelenerek daha derin yaralar açarız birbirimizin fikrinde düşüncesinde...

Konunun aslı neyse onu tartışalım.Ve soruna çözüm bulmak için yaklaşalım birbirimizi kırmak adına değil.

Kılık kıyafet mevzusu tüm resmi kimliklerde uyulması gereken bir kuraldır.Bunu otobüs kartı diye yorumlamak yanlış.Çünkü belediyeler de bir bakıma devletin kurumudur.Seçimle çalışırlar bunu görmememezlikten gelemeyiz.Ve o kişinin kimlikteki resminin başı açık olması gerekir.Yoksa başı kapalı diye otobüse almama ya da çırılçıplak girerse bedava gibi mantık yürütmek çok saçma ve yersiz.Bu kadar ufak bir mevzu bizi nerelere getiriyor.Bunu ideolojik olarak yorumlayanda var ahlaki olarakta.Ancak bir kural var ve uygulamada bu kızın kimliğinde resmi yüzünden sorun çıkmakta.Bu kadar basit.

Geri