İzmir Buca'da Dev Atatürk Dağı !

bence karşı çıkanlar var ama heykel için görmeye gelenler orada para harcıcak bakkal kazanacak esnaf kazanacak sonra esnaf gidip ekmek alacak ekmeği yapanda kazanacak üretende... böle düşünmek lazım Heykel Dikin Kurun Ekonomiye Can Verin:D

:D:D çok haklısın 4 milyon TL azmı?

CHP'deye yakışan bir çalışma olmuş :D

1 milyon Tl ile izmirde aç kalmazdı.

Atam sen görme bunları cahiller.

Bu heykelin yapılmasına AK partili belediye başkanı tarafından başlandı

hatta neredeyse tamamına yakını AK parti döneminde yapıldı

açılış ise CHP lilere kaldı

önüne gelen herkesi Atatürk düşmanı ilan edenlere duyrulur

evet bu 'bence oLmasa da oLur türünden' çaLışma akpLi beLediye başkanı CemiL Şeboy'un çaLışmasıydı.. ve bir kez daha söyLüyorum,yeri çok kötü.. tam oLarak geneLev mahaLLesine bakıyor Ata'nın yüzü..
4 miLyon tL bi yana bence bu kötü yer bi yana.. O yüzde gereksiz bi çaLışma..

ÖnemLi oLan bu taşLar değiL,yine Buca'da gerçekten devasa boyutta bir MevLana heykeLi var ama o muhit serseri yatağı.. :goz:

Uzatmayin ArkadasLar

muhteşem görünüyor.

olurmu hocam ya. ben yerlisiyim biliyorum. cok pislik bi yerdir hatta 8 yasindaki cocuk torbacilik yapar buralarda aman ha gitmeyin adamdan kan alirlar.

iyi ya işte hiç olmazsa Atanın hatırına buralara belki bi el atılıverir.günlük düşünmemek lazım.yavaş yavaş çevre düzenlemesi bir iki yatırım falan derken ortam değişiverir.

Atamıza 4 milyon tl ile değer biçilemez nede olsa Ben olsam dahada büyüğünü yapardım ve dünyadaki en büyük heykel olmasını sağlardım. Çünkü kendisi dünyanın en büyük lideridir Ona yakışanıda budur Hem heykel yapmakla put yapmak arsındaki farkıda anlasınlar artık

Geri