İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Lütfen istekte Bulunurken Kuralları dikkate alınız..

hackhell de şuanda avatarlar çıkmıyor .. boşuna istek yapmasanız iyi oLur .. aksi taktirde kapacağım başlığı .. hackhell avatarlar görüntülenene kadar yapmamanızı temenni edioz :) nerde kullancaksınız hem :)

YOk kapatmayalım çünkü istekler sadece Avatar olmuyor Etnic Kardesim

ferdine2pi5bv7.gif

Ben avatar isteği yapmıycam :D ..

Yukarıdaki resimde bazı yerlerde ı yerine i , ş yerine s , ğ yerine g vs... Bunları düzeltir misiniz??

kayıt Altına alınmış Onlar Düzeltilemiyor Tek Layer Sıralama halinde ;)

o90bo8.gif

istediğini yapamadım ama photoshoptan bu kadar anladığım için en azından doğru karakterlerin olduu bişi yapiim dedim işine yararmı bilmem ama...

yasko çok teşekkür ederim ama biraz daha yavaş gitse daha güzel olacak..

Arkadaşlar Bana PTT ile İlgili Banner Yapabilirmisiniz Çarşamba Gününe Kadar Elimde Olması Gerekiyor :D

Buna Benzer Bişey Yapabilirseniz Çok İyi Olur

2i07sr5.jpg

Üstünde çalısıyorum Shark üstünde yazan yazıları aynen yazıyorum

Sayın TheMetaor hocam mümkünse sizin eski avatarınız gibi nick olarak my ufuk yazan avatar yaparsanız sevinirim. Msn' imde kullanacam yalnızca. Saygılar, sadece bu bir ricadır. Şimdiden teşekkürler.

SĦARK;3604377' Alıntı:
Arkadaşlar Bana PTT ile İlgili Banner Yapabilirmisiniz Çarşamba Gününe Kadar Elimde Olması Gerekiyor :D

Buna Benzer Bişey Yapabilirseniz Çok İyi Olur

***image***

shark istediğin banner ptt sitesinde mi kullanılacak değilse nerede kullanılacak?
sormamdaki amacım ptt sitesi mavi tonlarda ve köşelerden oval görünüm kazanması için mevcut üst ve alt resimlerin köşeleri beyaz yapılmış +
alt banner ile uyum sağlaması gerekir mi şimdiki gibi?

bkz: www.ptt.gov.tr

yoksa serbest kullanılacaksa uyum açısından konulacağı yerin barındırdığı renk tonları hakkında bilgi verirsen arkadaşlar daha kolay yardımcı olurlar diye düşünüyorum.:çaliş

ARKADASLAR BENİM SU ANDA KUFLLANDIĞIM AVATARIIN BOYUTU BÜYÜK ARRKASINDA HAFİİF YANIP SÖNEN AVATARA SOLDAN GİRİP SAĞDAN ÇIKAN COMIC SANS MS İLE KIRMIZI RENKTE BasıcLife OLCAK BÖLE Bİ AVATAR YAPIP BANA PM İLE ULASTIRABİLİRMİSİNİZ

мάgηєtά;3612219' Alıntı:
shark istediğin banner ptt sitesinde mi kullanılacak değilse nerede kullanılacak?
sormamdaki amacım ptt sitesi mavi tonlarda ve köşelerden oval görünüm kazanması için mevcut üst ve alt resimlerin köşeleri beyaz yapılmış +
alt banner ile uyum sağlaması gerekir mi şimdiki gibi?

bkz: www.ptt.gov.tr

yoksa serbest kullanılacaksa uyum açısından konulacağı yerin barındırdığı renk tonları hakkında bilgi verirsen arkadaşlar daha kolay yardımcı olurlar diye düşünüyorum.:çaliş

Dai Hiç Biryerde Kullanılmıyacak Şuanlık Sadece El Altında Bulunmasını İstiyorum :)

Merhaba aRkadaslar

Herkeze awataR yapıorz siz sadece

awatar+istediniz yazı yetR...

Geri