codec
New member
Hackhell üyelerine bir hizmetimiz dokunsun dedik ve wireless avcıları olarak arkadaşlarım ve ben İstanbul'da yaşayan üyelerimiz için Wireless haritası çıkarmaya karar verdik.Bu adresler zaten bizim veritabanımızda kayıtlıydı ama sizinlede paylaşayım istedim.Umarım beğenilir ve konu sabitlenir.Yer tespiti yaptıkça konuyu güncelleştirecem arkadaşlar.
Evet başlıyoruz.....
1-Zeytinburnu 58.Bulvar Trafiğe kapalı alan bulvarın sonundaki 3.banka oturursanız 3tane kepapcının şifresiz wirelesini 3diş çekim gücüyle yakalayabilirsiniz.Bizzat test edilmiştir.
2-Merter keresteciler sitesi koçbank önündeki park 2 adet tekstilcinin wireless'inde şifre yok birinde 2diş birinde 3diş çekiyor.
3-Güngören Köyiçi Kaymakamlık yanındaki pastaneden bağlandık.
4-Bakırköy özgürlük meydanı istanbul caddesi ve ebuziya caddesi.
5-Havaalanı ve mcdonaldsları saymama gerekyok sanırım.
6-Eminönü tarkçı caferağa sokak ve mahmutpaşa yokuşu. 6tane wireless var 2si şifreli.
7-Benim evi yazmayı unuttum yaf
Güngören kahveler
tekdiş çekiyor ama olsun bana yetiyor .
8- işte yeni bir kapsama alanı daha.Bunuda dün keşfettim.Beylikdüzü tatilya'nın karşısında migrosun arka tarafında bakırcılar sitesi var.oradaki show tv fabrikasının sokağında.1 tane yakaladım ama tekdiş çekiyor.işgörür.
İstanbulun dışındaki arkadaşlarda az sabretsin yakında türkiye turlarına başlarım herhalde
Şimdilik bu kadar devam edecek arkadaşlar...
Teşekkürü unutanın bağlantısı kopsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh.
Evet başlıyoruz.....
1-Zeytinburnu 58.Bulvar Trafiğe kapalı alan bulvarın sonundaki 3.banka oturursanız 3tane kepapcının şifresiz wirelesini 3diş çekim gücüyle yakalayabilirsiniz.Bizzat test edilmiştir.
2-Merter keresteciler sitesi koçbank önündeki park 2 adet tekstilcinin wireless'inde şifre yok birinde 2diş birinde 3diş çekiyor.
3-Güngören Köyiçi Kaymakamlık yanındaki pastaneden bağlandık.
4-Bakırköy özgürlük meydanı istanbul caddesi ve ebuziya caddesi.
5-Havaalanı ve mcdonaldsları saymama gerekyok sanırım.
6-Eminönü tarkçı caferağa sokak ve mahmutpaşa yokuşu. 6tane wireless var 2si şifreli.
7-Benim evi yazmayı unuttum yaf
8- işte yeni bir kapsama alanı daha.Bunuda dün keşfettim.Beylikdüzü tatilya'nın karşısında migrosun arka tarafında bakırcılar sitesi var.oradaki show tv fabrikasının sokağında.1 tane yakaladım ama tekdiş çekiyor.işgörür.
İstanbulun dışındaki arkadaşlarda az sabretsin yakında türkiye turlarına başlarım herhalde
Şimdilik bu kadar devam edecek arkadaşlar...
Teşekkürü unutanın bağlantısı kopsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh.