İstanbul'un adım adım wireless haritası...

codec

New member
Reaction score
0
Hackhell üyelerine bir hizmetimiz dokunsun dedik ve wireless avcıları olarak arkadaşlarım ve ben İstanbul'da yaşayan üyelerimiz için Wireless haritası çıkarmaya karar verdik.Bu adresler zaten bizim veritabanımızda kayıtlıydı ama sizinlede paylaşayım istedim.Umarım beğenilir ve konu sabitlenir.Yer tespiti yaptıkça konuyu güncelleştirecem arkadaşlar.

Evet başlıyoruz.....

1-Zeytinburnu 58.Bulvar Trafiğe kapalı alan bulvarın sonundaki 3.banka oturursanız 3tane kepapcının şifresiz wirelesini 3diş çekim gücüyle yakalayabilirsiniz.Bizzat test edilmiştir.

2-Merter keresteciler sitesi koçbank önündeki park 2 adet tekstilcinin wireless'inde şifre yok birinde 2diş birinde 3diş çekiyor.

3-Güngören Köyiçi Kaymakamlık yanındaki pastaneden bağlandık.

4-Bakırköy özgürlük meydanı istanbul caddesi ve ebuziya caddesi.

5-Havaalanı ve mcdonaldsları saymama gerekyok sanırım.

6-Eminönü tarkçı caferağa sokak ve mahmutpaşa yokuşu. 6tane wireless var 2si şifreli.

7-Benim evi yazmayı unuttum yaf:) Güngören kahveler:) tekdiş çekiyor ama olsun bana yetiyor .

8- işte yeni bir kapsama alanı daha.Bunuda dün keşfettim.Beylikdüzü tatilya'nın karşısında migrosun arka tarafında bakırcılar sitesi var.oradaki show tv fabrikasının sokağında.1 tane yakaladım ama tekdiş çekiyor.işgörür.

İstanbulun dışındaki arkadaşlarda az sabretsin yakında türkiye turlarına başlarım herhalde:p
Şimdilik bu kadar devam edecek arkadaşlar...
Teşekkürü unutanın bağlantısı kopsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh.

hocam iyide biz ist da deiliz be yaww:D

dostum saolasında... benım anlamadıgım kepabcı da wireless mı war helal olsun adamlara walla :D

sakarya universitesinde her yerde cekiyor, cayira otur cimene otur, golu izle :)

Ankara ne kısır yerdir anlamadım :D Okadar dolaştım elde laptop ünlü cafe ler ve AVM ler dışında hiçbir yerde bulamadım wireless :D

istanbulda da cafeler avm ler hepsinde var hemen hemen üniversite kampuslerinde ve yurtlarında var ve onlar çok hızlı gerçi ben itünet kullanıyorum türkiyenin en hızlısı ama ;)

:D

dc++ dan saniyede 12 mb dosya indiriyosun manyak bişi

yakın bi yer yok ki yaw :)

Taksimde Meydan Da Yok Mu Bi Yerde

bildiğim kadarıyla taksim meydanında ve galatasaray lisesi yakınlarında da çekio

Yalowada dewlet hastanesinin denize bakan kısmındada bi eczanenin şifresiz ağı var yalowadaki arkadaşlara selam :)

Güzel Bİ muhabbet aslında istanbullu olanlar şanşlı:p

hadımköy fatih üniv yakınları
aydın - ADÜ yanı mesire alanı (süper bağlantı)
e5 te çoğu yerde :D
tüyap yakınları

not: tatilyanın çevresinde nerde var yaw..
en çok nerde varsa ev tutcaz oraya gelelim :)
o çevrede ev lazım öğrenciye :) wireless lı olsun :D

crazyarif' Alıntı:
istanbulda da cafeler avm ler hepsinde var hemen hemen üniversite kampuslerinde ve yurtlarında var ve onlar çok hızlı gerçi ben itünet kullanıyorum türkiyenin en hızlısı ama ;)

:D

dc++ dan saniyede 12 mb dosya indiriyosun manyak bişi

yuh yani 12mb saniyede??
oha falan oldum yane

ha arkadaslar muğlada tansaş karşısı:D ve daha doğrusu neredeyse her yeri çünkü tamamen öğrenci şehri:p
gelirseniz bağlantısız kalmazsınız

ankaradakini bilen yok mu

izmirde araştırma yapan yok mu yaf:p

Ankarada Erciyes İşyerleri Sitesi (Gimatın altı) Girişinde, istanbul yolundan 200 mt yukarıya doğru çıktığınızda bir market ücretsiz wireless bağlantı veriyor. Adam kocaman tabela asmış ücretsiz kablosuz internet hizmete girmiştir diye.

Öz ANkara Gıda toptancılar sitesi (Gimatın ALtında) Sosyal tesisler binasında kablosuz internet bağlantısı var ama şifreli değilmi bilmiyorum denemedim daha

Kızılay meydanda bir sürü yerde var. Özellikle SSK işhanının etrafında istediğiniz gibi kullanın

Geri