İstanbuLda Oturan ArkadasLar İcin !!

Sayın TrabzonLum :) bende SürmeneLiyim..Eger istanbuldaysan sende gel derbederin :)

tabii ki kardeşim yer ve zaman ı öğrenelim uygun olursa tabii ki geliriz

biliosunuz gebzeteam siz organizasyon olmaz :goz:

büyük ihtimalle Bakırköy veya Mecidiyeköy'de olucaktır :) günü yeri ve zamanı belli olunca size pm atıcam arkadaslar :)

Bakırköy ya da Mecidiyeköy se kesin gelirim. Yanlız tarih verin. ve Eylülden önce olursa iyi olur. Okullar felan işte anlarsınız ya. Okul harcı ders kayıtları felan.

Bakırköy ya da Mecidiyeköy se kesin gelirim. Yanlız tarih verin. ve Eylülden önce olursa iyi olur. Okullar felan işte anlarsınız ya. Okul harcı ders kayıtları felan.

dedigim gby yer ,gün ve saat beLLi olduktan sonra söliyecegim :) hele bir arkadaslar toplansın...Eger bakırköyde olursa heLLwalker senle haberLesiriz m.köyden gideriz :)

dedigim gby yer ,gün ve saat beLLi olduktan sonra söliyecegim :) hele bir arkadaslar toplansın...Eger bakırköyde olursa heLLwalker senle haberLesiriz m.köyden gideriz :)

yanlız ben Avcılardan gelecem be arkidiş:) ya m.köy e ya da b.köy e gelebilirim tek seferde:) Önce M.köy eordan B.köy e gitmek biraz garip kaçar ama yeter ki sen iste be VisioN onu da yaparız yanlız en erken saat 2 gibi olursa süper olur(B.köy e ise en erken 1 pls)

yanlız ben Avcılardan gelecem be arkidiş:) ya m.köy e ya da b.köy e gelebilirim tek seferde:) Önce M.köy eordan B.köy e gitmek biraz garip kaçar ama yeter ki sen iste be VisioN onu da yaparız yanlız en erken saat 2 gibi olursa süper olur(B.köy e ise en erken 1 pls)

dai seni eminönünde oturuyor zannettim kusura bakma :) avcılardaysan tek vesait otobüsler var diye biliyorum :)

dai seni eminönünde oturuyor zannettim kusura bakma :) avcılardaysan tek vesait otobüsler var diye biliyorum :)

kanka; metrobüs var ya. Tek vasıtayı burdan beklemek cehennemde kontenjan açılıp moraya girmeye çalışmak gibi:p (satanist ya da şeytana tapan biri olarak görme sadece onları beklemeyi işkence olarak göstermenin bi yolu olarak cehennem kelimesini kullanıyom. Nickim de zaten bu yerdeki sorunları simgelemek iiçn kullanıyom.Hani yanlış anlama diye) Eylülden önce her zaman gelebilirim:)

way tekrardan bu buLuşma organizasyonu heee =)
Bakırköyde oLursa geLebiLme ihtimaLim war ama kesin değil.Hadi hayırLısı bakaLım o gün geLsinde bu orta yoL buLunur​

way tekrardan bu buLuşma organizasyonu heee =)
Bakırköyde oLursa geLebiLme ihtimaLim war ama kesin değil.Hadi hayırLısı bakaLım o gün geLsinde bu orta yoL buLunur​

biliyosun sensiz olmaz iso :D

Okmeydanına beklerim sizleri yada mecidiyeköy-cevhair filan :)

yalan olur bu buluşmalar genelde.. :D
nasıda moral pompalıorum neyse :D

Ne sirketi ögrenci adamız acLıktan nefesimiz kokuyor :D görüsmeye gelmeden yarım kiLo nane yiyip gelcem caktırmamak icin :D

bekLerim kanka sen gel yeter :D Me$hur agaclar altındA yaparız :D

görüşmede naneyi yersin zaten boşver :biggrin

Geri