İsraiL'Li Kadın AskerLer... [wow] :)

yeryüzünde şeytanın oğulları olduğu gibi kızlarıda vardır elbette...bunlar gibi ve daha niceleri olacaktır...bu bi kural ve sürüp gidecektir...ve yine Şeytan ve şeytanın oğullarını ve kızlarını düşman edinmiş hile ve tuzaklarina ve zulum ve katliamlarina direnecekler vardır ve var olacaklardır bu da bir kural...ve boyle surup gidecektir..ta ki inkarcilarin bile inkar edemedigi olumle karşilastiklari zamana kadar...VE ELBETTEKİ ÖLÜM HER İKİ TARAFADA FARKLI GELECEKTİR...

asker dediğin displinli olmalıdır.....bizim kadın subaylarımıza bi bakı şsterseniz..bunlar gibi abuk subuk hareketleri varmı !!!! TÜRK OLSUN TAŞTAN OLSUN......

dai bunLar harbici asker mi
yoksa fiLm çekinmek için mi topLamışLar bunLarı :)

CHI€F;500288' Alıntı:
valla kardeşim uğraşmışsın eline sağlıkta teşekkür edemicem şeytan görsün bunların yüzünü

Aynen katılıyorum valla...Şimdş yaptıklarına bakınca hitlere bravo valla...Boşuna lanetlememiş bunları Allah : doyumsuz pis köpekler....:mad::mad::Sopa

doğuya göndermek gerek bunları

meLek yüzLü seytan sarkısı waryaa
ahanda bu sürtükLer için idaeL parca

Kardes ülke israil :durdurun
esker dediin bele olurr bele olur bele olurrr :D

Sanki Film Sütüdyosunda Gibiler...

bunların gazoz kapağını açmak lazım tek tek

hekes kendine göre haklı, onlar kendilerine göre haklı, filistin kendine göre haklı
umarım dökülen kanlar artık son bulur.

Cikarilacak SonuÇ Şu Askere Kİm Gİderse Gİtsİn Askerde Berbat Hale DÖnÜŞÜyor ..İsraİle SavaŞinda BaŞarilar

ben bunlarin arasinda yapmak istiyuorum askerliğimi :D:D

ben bunlarin arasinda yapmak istiyuorum askerliğimi :D:D

dikkat et filistinli yamyam araplar vurmasın seni once vatanlarını israile satıyolar sonrada adamlara taşa tıyorlar ..ne cahil bi millet ..osmanlı orayı korumak için yıllarca çalıştı o angut araplar iki dakkada sattı orayı

:D:Dwıy wıy wıy wıy wıy wıywıy :D:D

anlamadigim nokta simdi bi savasa girse israil bunlari mi surucek savasa :) ne kadar egitirsen egit ilahi bi yaradilis sekli var, vasat egitimli gercek askerlerden olusan bi gurup bile bunlarin aklini alir gibi geliyor bana...yazik...

Geri