İsraiL'Li Kadın AskerLer... [wow] :)

hepsi yaratık gibi kanlari bozuk belli amerikan köpekleri hepsi...

Walla sizinle birlikte carpısmak ne zevklı olurdu...Benı onların boluge verseler lubnana bıle gıderım....
Nede olsa en azından lubnan askerı gıbı dusman askerlerıne cay kahve biskuvi servisi yapmıyorlar.....
Helal olsun be 7 mılyonluk israil 350 mılyonluk arap ve musluman alemının tam ortasında ev hepsıne kok sokturuyo ayakta alkıslamak lazım....

Senİn Gİbİ Bİrİnİ BÖlÜĞÜmde İstememmmmmmmmmmmmmmm

Walla sizinle birlikte carpısmak ne zevklı olurdu...Benı onların boluge verseler lubnana bıle gıderım....
Nede olsa en azından lubnan askerı gıbı dusman askerlerıne cay kahve biskuvi servisi yapmıyorlar.....
Helal olsun be 7 mılyonluk israil 350 mılyonluk arap ve musluman alemının tam ortasında ev hepsıne kok sokturuyo ayakta alkıslamak lazım....

HELAL MI OLSUN MİLYONLUK ARAP VE MUSLUMAN ALEMİ DİYORSUN SEN NESİN ARKADAŞIM sen milyonluk müslümnan aleimnden değilmisin.....

hiç mi iman kuvveti yok bu şerefsizin kızları filistinli müslümanlara çicekmi veriyorsun sanıyorsun........

SEN NE ANLARSIN ... ANLASAN BU ŞEREFSİZİN KIZLARIYLA AYNI BÖLÜĞE DÜŞMEYE RAZI OLMAZSIN...

BEN SENİN GİBİ DEĞİLİM VER ONLARI BENİM ELİME SIKAYIM HEPSİNİN KAFASINA

HER ZAMAN FİLİSTİN DEYİNCE İSRAİL DEYİNCE AKLIMA BİR SAHNE GELİYOR....

HANGİ SAHNEMİ DÜNYANIN UNUTTUĞU SAHNE İYİ BAK FOTOĞRAFA İYİ BAKKKKK

aksa26.jpg

Babasının arkasına sığındığı sırada siyonist saldırganlar tarafından özellikle hedef alınarak öldürülen Muhammed Cemal ed-Durre. Muhammed Cemal ed-Durre'nin ekrana yansıyan görüntüleri siyonist saldırganların, çocukları özellikle hedef aldıklarını gayet net bir şekilde ortaya koyuyordu. Babasının arkasına sığınan bir çocuğu özellikle nişan alarak karnından vurmanın bir başka izahı olamazdı çünkü. Onun gibi daha birçok çocuk benzer şekilde kasten ve bilhassa hedef alınarak öldürülmüştür.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aksa31.jpg

Baba Cemal ed-Durre, işgalci askerlere arkasında çocuk olduğu uyarısını yapınca işgalci askerler adeta bir av yakalamışçasına silahlarına daha bir iştiyakla ve hararetle saldırarak üzerine ateş ettiler. Bu onların ruhlarına hakim vahşet ve saldırganlık duygusunu bütün açıklığıyla gözler önüne seriyordu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
foto2258.jpg

Nureddin Udeh adlı bebeğin annesinin göğsünü boyayan kanları. İşgalci saldırganlar çok sayıda Filistinli bebeği bu şekilde annelerin kucaklarında veya kundaklarında hedef alarak öldürmüşlerdir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
foto830.jpg

Bir yanda bu zulümler işleniyor. Ama öte yanda sürekli edebiyatı yapılan, sık sık gündeme getirilen "BM Çocuk Hakları Sözleşmesi" diye bir şey var. Ayrıca BM teşkilatının görünüşte çocukları korumak amacıyla kurulmuş ve kısa adı UNICEF olan bir yan kuruluşu bulunmaktadır. Ne var ki siyonist vahşetin çocuklara uyguladığı zulüm ve vahşet karşısında gerek BM teşkilatının gerekse onun yan kuruluşu olan UNICEF'in pek sesi çıkmadı.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SENİN OĞLUNU VURSUNLARDA GÖREYİM AMA YOK SEN O ÇOCUĞU O BABAYI VURAN ASKERLERLE AYNI BÖLÜĞÜ PAYLAŞMAK İSTİYORSUN....

İŞTE SENİN GİBİLERİ YÜZÜNDEN SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER YÜZÜNDEN İSRAİL CİRİT ATIYOR

NERDE SENDE TANKA TAŞ ATIPTA FİKRİNİN NE OLDUĞUNU GÖSTERECEK CESARET...........

NERDEE.......

BEN SENİNLE AYNI BÖLÜĞÜ BİLE PAYLAŞMAK İSTEMEM BEN YANIMDA ÇANAKKALE RUHUNU YİTİRMEMİŞ İMAN KUVVETLİ ARKADAŞ İSTERİM...

SENİN GİBİ DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL..............

Ulan burası askeriye mi mankenlik ajansı mı?Vay aşifteler bırakın o silahları da ''evinizin kadını çocuklarırnızın anası olun''!

bunları eşşek kovalasın suratlarının feri kaçmış kansız karılar

hepsi gebersin pis yahudiler paylaşım için sağol

dıştan melek gibi gözükür bunlar ama içleri pislik içindedir...

kadınların asker olması fikri oldukça fantastik geliyor bana. İyi olurdu beaaa. en azından askerlik neşelenirdi biraz...

Güzel bi yorum olmuş.Karaktersizlik böyle oluyor herhalde.Keşke ben Hamasta sen İsrail ordusunda olsaydında savaş meydanında karşılaşsaydık.O zaman güzel servis yaptırırdım sana:angry

çok tatlılar bence teşekkürler

tıpsızler ve cırkınler dıyen arkadaslar ayıp yaaa
kasar degın askerlık yakısmamıs deyın ama cırkın demeyın masallah deyın:D:D:D
askerlıgı bunların arasında yapmak var...

Geri