İsrailden Darbe Yapın Çagrısı

aydin__

Banned
Reaction score
0
İsraillilerin bazıları darbe yandaşlığı yapacak kadar Erdoğan'a öfkeli. "Ordu daha önce darbe el koydu şimdi de yapabilir" diyerek TSK'ya çağrıda bulunuyorlar.

Taraf muhabiri Tuğba Tekerek Telaviv sokaklarının nabzını tuttu. Halk AK Parti iktidarını sorumlu tutuyor. Hedeflerinde ise Erdoğan var.

KENDİLERİNİN DE KAYBETTİĞİNİ BİLİYORLAR

Telaviv sokaklarında hava tam anlamıyla "Daha da gelmem İstanbul'a" şeklinde. Taksi şoförü olan David anlatıyor: Beş kere geldim. Şimdi Türkiye'ye hayatta gelmem. Benim için bitmiştir artık. Ancak şunu hemen belirtmek isterim. Ancak şunu hemen belirtmek isterim. Bu sözlerde öfke ve tehditten çok sitem ve hayalkırıklığı var. Taksiden inerken sesleniyor: Biz de kaybediyoruz.

ERDOĞAN İSLAM DÜNYASININ LİDERİ OLACAK

İsraillilere göre Erdoğan İslam dünyasının lideri olmaya oynuyor. Pek çok kişiden bu sözleri duyuyorum. Türkiye ile İsrail arasında sorun yoktu. Atatürk'ün Türkiyesi'ni seviyoruz. Ama Erdoğan Atatürk'ün yolundan ayrılıyor. Ordu Erdoğan'ı sevmiyor. Müdahale etse iyi olabilir.

BÜYÜKELÇİLİK ÖNÜNDE PROTESTOYA DEVAM

Türk büyükelçiliği önünde neredeyse her an eylem var. Bir pankart dikkatimi çekti: Her şey dahil Türkiye! 1.5 milyon Ermeni, 37 bin Kürt, bir de Kuzey Kıbrıs. Bu da öfkeyi anlatıyor sanırım.

http://www.internethaber.com/israillilerden-tskya-erdogani-devirin-cagrisi--258273h.htm

bunlar hiç mi aynaya bakmıyorlar....

SANLI TURK ORDUSU kimseden emir almaz... kim ki vatana ihanet icerisindedir.. ozaman yapacagini yapar... kimse TURK SILAHLI KUVVETLERINI baskalariyla karistirmasin... israilin amerikanin kuklalari meclisin icinde....

kimin limanlari vs leri yabancilara ozellikle el altindan israile devrettigini biliyoruz... o yuzden kimse bos yorumlar yapmasin... israilin ve abd nin ve onlarin usaklarinin kacacak deligi kalmadi.. o yuzden boyle soylentiler cikarip bazilarinin oy kazanmasini saglayacaklar... nasil olsa akp temeli atti ordumuzu turkiye dusmani turk dusmani gibi gostermeye calisti... bazi sahislarda bu oyunu yuttu... ah ahh... azdir vatan hainlerinden kurtulmamizin zamani azdir....

İsrail darbeye çağırıyorsa Hükümet doğru yoldadır .Hükümetinde işi zor artık karşısına İsraili aldı aynı zamanda içimizideki İsrailofolilerde zaten başından beri Anti-Tayyip ekibi gibi çalışıyorlardı.Buna bide Fethullah efendinin ultimatomu girdi tam çıkmaza girdi işler .Burda iş Dandiye düşüyor biraz daha fakir fukara edebiyatıyla bayrağı belki devralabilir Ülkücü kardeşleriyle birlikte.Ee tam bi vurguncu ekibi doğar artık soyar soğana çevirir İsraile meze ederler ülkeyi.

yazının doğrularla hiçbir ilgisi olmadığını bile bile yazman akıl mantık işi değil, Bu ülkeyi İsraillilere satıp kim meze yaptı sen çok iyi biliyorsun bunu.

Güçleri git gide bitiyor bu ara çok öfkeliler anladığım kadarıyla çünkü senelerdir yaptıkları plan bir bir devletin eline geçiyor İsrail gittikçe batıyor Erdoğan bayağı köşeye sıkıştırdı İsraili. Baksanıza artık diziler bile dalga geçer oldu örneğin Kurtlar vadisi pusu...

İsraillilerin bazıları darbe yandaşlığı yapacak kadar Erdoğan'a öfkeli. "Ordu daha önce darbe el koydu şimdi de yapabilir" diyerek TSK'ya çağrıda bulunuyorlar.

Taraf muhabiri Tuğba Tekerek Telaviv sokaklarının nabzını tuttu. Halk AK Parti iktidarını sorumlu tutuyor. Hedeflerinde ise Erdoğan var.

KENDİLERİNİN DE KAYBETTİĞİNİ BİLİYORLAR

Telaviv sokaklarında hava tam anlamıyla "Daha da gelmem İstanbul'a" şeklinde. Taksi şoförü olan David anlatıyor: Beş kere geldim. Şimdi Türkiye'ye hayatta gelmem. Benim için bitmiştir artık. Ancak şunu hemen belirtmek isterim. Ancak şunu hemen belirtmek isterim. Bu sözlerde öfke ve tehditten çok sitem ve hayalkırıklığı var. Taksiden inerken sesleniyor: Biz de kaybediyoruz.

ERDOĞAN İSLAM DÜNYASININ LİDERİ OLACAK

İsraillilere göre Erdoğan İslam dünyasının lideri olmaya oynuyor. Pek çok kişiden bu sözleri duyuyorum. Türkiye ile İsrail arasında sorun yoktu. Atatürk'ün Türkiyesi'ni seviyoruz. Ama Erdoğan Atatürk'ün yolundan ayrılıyor. Ordu Erdoğan'ı sevmiyor. Müdahale etse iyi olabilir.

BÜYÜKELÇİLİK ÖNÜNDE PROTESTOYA DEVAM

Türk büyükelçiliği önünde neredeyse her an eylem var. Bir pankart dikkatimi çekti: Her şey dahil Türkiye! 1.5 milyon Ermeni, 37 bin Kürt, bir de Kuzey Kıbrıs. Bu da öfkeyi anlatıyor sanırım.

http://www.internethaber.com/israillilerden-tskya-erdogani-devirin-cagrisi--258273h.htm

Bu haber, darbe varmış, darbe varmış diye bir o yöne koşan bir bu yöne koşan akp tellallarını çağrıştırdı. İnandırıcı olsun diye akp israilde de tellal tutmuş. Tepetaklak giden politikalarında yapmadıkları tezgah yok. Bir kerecik olsun "O gemide hayatını kaybeden vatandaşlarımız için yeterli önlemi alamadık, sorumsuzluğumuz için özür diliyoruz" deyin bari. Bakın Fethullah hoca bile gerçeği görmüş. Suçu yöneticiler hazırlar, suçlular işler diye bir söz vardır. Bir başka deyişle sırtı yere geldikten sonra kazanmış olmak yalnız siyaset alanında görülürmüş.

türk silahlı kuvvetleri ihanet içinde bulunmaz öylemi yani (3 5 şeref yoksunu komutan)

adnan menderes fazla söze gerek yok

turk silahli kuvvetlerine ihanet sucunu yukleyenler devlet sirri niteligindeki o gunku belgeleri ortaya cikarsinlar... kim ihanet etmis kim etmemis gorelim... birsey bilmeden konusmak kolaydir....

SANLI TURK ORDUSU kimseden emir almaz... kim ki vatana ihanet icerisindedir.. ozaman yapacagini yapar... kimse TURK SILAHLI KUVVETLERINI baskalariyla karistirmasin... israilin amerikanin kuklalari meclisin icinde....

kimin limanlari vs leri yabancilara ozellikle el altindan israile devrettigini biliyoruz... o yuzden kimse bos yorumlar yapmasin... israilin ve abd nin ve onlarin usaklarinin kacacak deligi kalmadi.. o yuzden boyle soylentiler cikarip bazilarinin oy kazanmasini saglayacaklar... nasil olsa akp temeli atti ordumuzu turkiye dusmani turk dusmani gibi gostermeye calisti... bazi sahislarda bu oyunu yuttu... ah ahh... azdir vatan hainlerinden kurtulmamizin zamani azdir....

kimseden emir almadığı için bu zamana kadar darbe olmadı zaten ...
burda kastedilen Türk Ordusu değil Türk Ordusu içindeki satılmışlar veya sonradan yerleştirilen mossad ajanları...
Yoksa kimsenin Ordumuza saygısızlık etmek gibi bir amacı yok...

TSK nın ihanet içinde bulunacağını, içinde şeref yoksunu komutanlar olacağını söyleyenler veya imada bulunan hainlerle, bu hainlere arka çıkanlarla, gemiye baskın düzenleyip vatandaşlarımızı öldüren israil askerleri arasında, askerimizi kalleşce, alçakca şehit eden pkklılar arasında hiç fark yoktur. Fotoğraf aynıdır. Lafı gevelemeye gerek yoktur.

BAŞKA SÖZE DE GEREK YOKTUR.

Demek AKP destekçisi olmak böyle birşey.

TSK nın ihanet içinde bulunacağını, içinde şeref yoksunu komutanlar olacağını söyleyenler veya imada bulunan hainlerle, bu hainlere arka çıkanlarla, gemiye baskın düzenleyip vatandaşlarımızı öldüren israil askerleri arasında, askerimizi kalleşce, alçakca şehit eden pkklılar arasında hiç fark yoktur. Fotoğraf aynıdır. Lafı gevelemeye gerek yoktur.

BAŞKA SÖZE DE GEREK YOKTUR.

Demek AKP destekçisi olmak böyle birşey.

Sana tavsiyem en yakın zamanda bir doktora gözükmen.Her kurumun içinde kötü niyetli insanlar olmuştur,olacaktır.Bunu inkar etmek mümkün değildir.

Neden hep darbe söyletileri çıktığında TSK adı geçer anlamış değilim, içlerinde böyle zihniyet taşıyan insanlar vardır elbet ama TSK bunu mal etmek yanlış olur. Devletin her kurumunda veya görsel veya yazılı basında da darbe yapma zihniyetınde olan kişiler vardır. TSK boyle konularda yıpratmamak gerektiğini düşünüyorum.

İsrailin Köşeye şıkıştığında veya gündemi değiştirmek için yapılmış bir plan olarak görüyorum.

Bak abakus efendi. Ben burada yorumlara, konu yazılarına bakarak kendi görüşümü yazıyorum. Benim için bir anlamı varsa o zaman alıntı yapıyorum. Yani yazı veya konu sahibinin yorumunu, yazmaya değer görürsem alıntı yaparak kendisini muhatap alıyorum. Yazımı yazarkende ne bir yorum bekliyorum, ne de bir teşekkür. Kendi halimde yazı yazarak oyalanan biriyim.

Senin yazılarınında benim için bir anlamı olmadığından herhangi bir yazına alıntı yapıp yorumlamıyorum. Yazılarımın çoğu genele yöneliktir.

Senin gibi yazıma alıntı yapıp ukalalık yapanlarla da işim yok. Sen git ne yazacaksan, ne söyleyeceksen ortaya yaz veya söyle. Bütün bunlara rağmen alıntı yapıp illa da hakaret etme gibi bir düşüncen veya alışkanlığın varsa o zaman o doktoru ben sana tavsiye ederim.

Yazdığım yazıya hemen alıntılayıp her kurumun içinde kötü niyetli insanlar olmuştur diyorsun. Yazdığımın neresi battı. Neresinden gocundunda alıntılı cevap vermeye kalktın. Anlamadıysan bir kere daha oku. Anlayıncaya kadar oku. O zaman ben sana soru sorayım akp kurumu içinde sen mi kötü niyetlisin veya senin dışındakiler mi ?

Mahkeme sonucu beklenmeden nasıl TSK içindeki insanları kötü niyetli olarak suçlarsın. Nerde kaldı senin hukuk anlayışın. 8 senedir iş başında olan bir hükümet var. TSK nın başında da birileri. Ama her ne hikmetse Ç. Bir, H. Özkök, Y. Büyükanıt için ağzınızdan bir tek laf çıkmıyor. Hangisini aldınız görevden. Oturup ikili görüşmeler yaptığınız onlar değil mi. Bu suçladığınız kurumun başında olan ben değilim, Onlar. Ne yaptınız bu güne kadar. Bana değil ortaya anlatın.

Yazımı alıntılayıp ya beni meşgul etme, yada seviyeni düşürme.

KÖTÜ SÖZ, SÖYLEYENİN AĞZINI KOKUTUR SADECE.

Sevgili arkadaşlar merhabalar,

Beyni olan ve o beyinde kırıntı ölçüsünde bile olsa zeka sahibi olan, veya muhakeme gücü olan kişiler böylesi söylemlere itibar etmez, güler geçer.

Uluslar arası ilişkiler, ekonomi, yönetim, eğitim, kaynakların ve zamanın verimli kullanılması, sağlık, savunma gibi konularda dünyadaki bütün halklar, içerik ve yöntem açısından farklılıklar göstersede bu işleri yapsın diye kadrolar seçerler.

Ben silahlı kuvvetlere yöneltilen suçlamaların % 90 oranında haksız, adaletsiz, mesnetsiz olduğunu düşünüyorum.

İsrail, Türkiye gibi bir ülkenin her hangi bir kurumuna neyi nasıl yapması gerektiğini söyleyecek yetki ve gücünde değil. Hiç bir zaman da olmadı. Son 8 yıllık süreçte sadece Akp şirketiyle ticaret hacmini artırdı fakat bu ticaret Türk halkına doğrudan hayırlı, uğurlu bir seviyede gerçekleşmedi. Sürekli zarar eden Türk insanı oldu. Bu şirket ülkemizi çok zarara uğrattı. İsrail olsa olsa Akp firmasına direktifler verebilir. Türk halkına ve ona ait silahlı kuvvetlere direktif veremez. Görüş belirtemez. Akp firma çalışanlarından özür diliyorum. Bu ülke Türk milletinin.

Sevgili forum arkadaşımın Haksever47 in vurgu yaptığı bütün konulara katılıyorum.

Sevgili arkadaşlar merhabalar,

Beyni olan ve o beyinde kırıntı ölçüsünde bile olsa zeka sahibi olan, veya muhakeme gücü olan kişiler böylesi söylemlere itibar etmez, güler geçer.

Uluslar arası ilişkiler, ekonomi, yönetim, eğitim, kaynakların ve zamanın verimli kullanılması, sağlık, savunma gibi konularda dünyadaki bütün halklar, içerik ve yöntem açısından farklılıklar göstersede bu işleri yapsın diye kadrolar seçerler.

Ben silahlı kuvvetlere yöneltilen suçlamaların % 90 oranında haksız, adaletsiz, mesnetsiz olduğunu düşünüyorum.

İsrail, Türkiye gibi bir ülkenin her hangi bir kurumuna neyi nasıl yapması gerektiğini söyleyecek yetki ve gücünde değil. Hiç bir zaman da olmadı. Son 8 yıllık süreçte sadece Akp şirketiyle ticaret hacmini artırdı fakat bu ticaret Türk halkına doğrudan hayırlı, uğurlu bir seviyede gerçekleşmedi. Sürekli zarar eden Türk insanı oldu. Bu şirket ülkemizi çok zarara uğrattı. İsrail olsa olsa Akp firmasına direktifler verebilir. Türk halkına ve ona ait silahlı kuvvetlere direktif veremez. Görüş belirtemez. Akp firma çalışanlarından özür diliyorum. Bu ülke Türk milletinin.

Sevgili forum arkadaşımın Haksever47 in vurgu yaptığı bütün konulara katılıyorum.

Sayın slymnbrs1, yorumunuz için sonsuz teşekkürler. Kendim açık kalp ameliyatı geçirdim ve 3 ay raporluyum. Rapor bitiminde de işimin başına döneceğim. Bu siteyi de tesadüfen buldum. Evde yapacak fazla işim olmadığından, zamanımın büyük bölümünü bilgisayar başında bu sitede belli konularda (saysan 5-6 yı geçmez) geziniyor, okuyor, kendi görüşümü yazıyorum.

Öyle bir siyasi partinin de üyesi, taraftarı değilim. Beynimle yüreğim arasında bağlantı kurarak saptadığım bir partiye oyumu vereceğim hepsi bu. Şu andaki siyasi görüşüm ise MHP ile CHP arasında gidip geliyor. AKP yi de güven vermediğinden asla düşünmüyorum. Bunları da açık kalpliliğimle, dürüstçe söylüyorum.

Ama her yazıma balıklama dalanların bu vakti nereden bulduklarına, yazımın neresinden gocunduklarına da anlam veremiyorum. Yazdığımı acaba yanlış mı yazdım diye tekrar okuyorum. Yani kimseyi kırmak istemiyorum.

Ancak vatanseverliğime de asla laf kondurmam. Gereken cevabı da esirgemem. Bunun için kimse oturup yazımı alıntılamasın. Ortaya yazsın. Çünkü ortaya yazarsa çatışma ortamıda kısmen ortadan kalkmış olur.

Yorumun için tekrar teşekkür ediyor, yazılarıma objektif bakış açısıyla değerlendiren birine saygılarımı sunuyorum.

Akıl Hazır olmayınca, ne yapsan, ne yazsan nafile diyorum. Yine samimiyetle açıklanan tüm yazılara rağmen aynı zihniyeti taşıyan, bu zihniyette direnen insanlar olacaktır. Bunların kalbi ile aklı arasındakı köprüleri yıkılmıştır. Laf yetiştireceğiz diye çırpınan, çırpındıkça da batan, gerçekleri görmekten uzak kişilere ne söylesen, ne anlatsan boştur. BOŞ.

Allaha emanet olun

Türk Silahlı kuvvetlerine doğrudan veya dolaylı laf atan, karalamaya çalışanlar; VATAN HAİNİDİR....

Ve görünen o ki; sayıca da bayağı fazlalar....

ellerinden gelen her türlü şerefsizliği yapmalarına karşı darbe yaptıramadılar,pkk nında taşeronu bunlar ve ermeniler zaten,beyinleri yıkanmış kürt kardeşlerimiz bunlara destek olmasa sonları gelecek..

Bana deselerki AKP nin içinde kötü çıkarcı insanlar var mı yok mu diye , illa ki vardır derim...
Aynı şekilde Ordu içinde de vardır derim...

Koskoca bi Ordu içindeki tüm insanların temiz pak olduğunu düşünmek saflıktır...
Kişi de saflık yoksa eğer kendisi de en az o satılıklar kadar satılıktır...

Daha geçen sene kaç asker sınır kaçakçılığından içeri atıldı , rütbeleri söküldü ...
Askerler de insandır , hırsları ve nefsi duyguları vardır bu böyle biline ...

Birisine cevap yazmak sadece onun konusundan alıntı yapmakla değil ona vatan haini diyerek iftira atmakla da oluyor ...

Google a 3 5 kelime girip ordakileri okumakla buraya yazmak ordakileri anladığınızı göstermez...
Kitap okuyun biraz...
Saflığınızı giderir...

Bana deselerki AKP nin içinde kötü çıkarcı insanlar var mı yok mu diye , illa ki vardır derim...
Aynı şekilde Ordu içinde de vardır derim...

Koskoca bi Ordu içindeki tüm insanların temiz pak olduğunu düşünmek saflıktır...
Kişi de saflık yoksa eğer kendisi de en az o satılıklar kadar satılıktır...

Daha geçen sene kaç asker sınır kaçakçılığından içeri atıldı , rütbeleri söküldü ...
Askerler de insandır , hırsları ve nefsi duyguları vardır bu böyle biline ...

Birisine cevap yazmak sadece onun konusundan alıntı yapmakla değil ona vatan haini diyerek iftira atmakla da oluyor ...

Google a 3 5 kelime girip ordakileri okumakla buraya yazmak ordakileri anladığınızı göstermez...
Kitap okuyun biraz...
Saflığınızı giderir...

Demogoji yapma!!!Ben kişilerden değil, kurumdan bahsediyorum.....SAF OLAN SENSİN.

Birilerinin beynine kazıdıklarını buraya yansıtmaya çalışıyorsan safın önde gidenisin....

O dediğin pisliklerin alası siyasilerden çıktı.Onları ne diye sabah akşam savunuyorsun....?

Geri