İsrailden Darbe Yapın Çagrısı

Cemαlist;5034999' Alıntı:
İsrail’in aşırı sağcıları çıldırmış gibi gözüküyorlar.

Yaptıkları gösterilerde Erdoğan’a açıkça küfür etmekle kalmıyor, bir de bizim Ergenekoncular gibi başbakanın “ordu tarafından devrilmesini” istiyorlar.Öfkelerinde, zavallı bir çaresizlik var.Aynen bizim darbeci ergenekoncular gibi.Bir birlerine nekadar çok benziyorlar

Ne benzemesi hocam onlar kardeş.

Türk Silahlı kuvvetleri'ni de şu işe bulaştırdınız ya.....Ne diim ben size...

Yahu ne derdiniz var sizin bu orduyla kardeşim....Senaryoyu kendiniz kuruyorsunuz, ortaya atıyorsunuz, bi de üzerinden prim yapıp, Orduyu karalamaya çalışıyorsunuz...Ne komik bir durum...

Yahu ne derdiniz var sizin bu orduyla kardeşim....Senaryoyu kendiniz kuruyorsunuz, ortaya atıyorsunuz, bi de üzerinden prim yapıp, Orduyu karalamaya çalışıyorsunuz...Ne komik bir durum...

vatana ihanet icerisinde olanlar... ilk basta orduyu karalamaya yipratmaya ve bitirmeye calisacaklardir... olay burdan ibaret.... aslinda hukukende varligi belli olmayan bir orgutu var gosterip sanal bir kaos icerisinde ulkeyi ele gecirme cabalaridir... milli destanimizin adi bile bu yuzden bir sanal terorist orgute verilmistir... hic bir delil belge yok iken yapay deliller uretilmis bunlar vatan hainlerinin destekleriyle varmis gibi gosterilmistir.... ULU ONDER ATATURK un GENCLIGE HITABE sini okursaniz ne demek istigimi anlayacaksiniz...

Cemαlist;5035005' Alıntı:
Biz karıştırmıyoruz kardeş olayı doğru anla. Karıştıran israilliler
Karıştıran İsrailliler, siz de kusun içinizdeki tüm pisliği....atın çamuru....Ohh ne güzel...Tekrar soruyorum, ne derdiniz var kardeşim sizin TSK ile....

Köpek bile yemek yediği çanağı pisletmezmiş...Söz ağır ama üzerine alınanlaradır sözüm...

Ayıp...ayıp...

gelmesin şerefsiz sanki ona muhtacız ya bunlar ne sanıyorlar kendılerını esas biz olmasak onlar yok olacaklar adamların yuzde 70 ekonomısını bız karsılıuyoruz hala konusuyorlar ama haklılar yaptıkları katlıamın altın kalırsan adamlarda kendılerını bı b.k sanarlar bole

Demogoji yapma!!!Ben kişilerden değil, kurumdan bahsediyorum.....SAF OLAN SENSİN.

Birilerinin beynine kazıdıklarını buraya yansıtmaya çalışıyorsan safın önde gidenisin....

O dediğin pisliklerin alası siyasilerden çıktı.Onları ne diye sabah akşam savunuyorsun....?

Sözüm sana değildi aslında ama önemli değil sonuçta aynı fikri savunuyorsan sen de payını alıyorsun demektir...
Genel başkanınızın sizin kafalara kendini nasıl masum diye senelerce yutturduğunu gördük
bize kendi aklımız yeter
Ben burada sizin iftira attığınız insanları savunmuş olabilirim
Ama siz savcının içeri attığı insanları savunuyorsunuz
Kimsenin de orduyla zoru yok
Ordu yu kullanmaya kalkanlarla , siyasete alet etmeye çalışanlarla zorumuz...

İsraile "hey sen bu sözü şerefli ordumuza nasıl söylersin" demeye dilleri varmayanlar İsrailin söylediklerine nasıl da ortak olmuşlar. Bunlar için TSK bir anlam taşımaz. Siz bakmayın, ordumuza saygımız vardır demelerine. Bunların dilleri başka, kalpleri başka oynar. Şerefli Türk ordusunu İsrail ordusu gibi görürlermiş de biz farkında değilmişiz. İşin garip tarafı İsrail ordusu olarak gördükleri TSK ile İsraile savaş açmaya kalkarlarmış. Acaba bu inançla mı İsrail ordusu sandıkları TSK ile İsrail ordusunu karşı karşıya getirip birbirine ne kadar kırdırırsak kardır anlayışı içindeler. Ey halkım uyan uyan, gözünü aç, kim hain, kim vatansever gör artık. Yanı başında senden gibi görünmeye çalışanlar sırtına hançeri alçakca saplamak için zayıf anını bekliyor. Sakın arkanı dönme bu hainlere.

Bunların okuduğu kitap kitap değil, izledikleri yol yol değildir.

AKIL HAZIR OLMAYINCA, NE GÖZLER GÖRÜR, NE KULAKLAR DUYAR, NE DE DİL SÖYLERMİŞ

KÖTÜ SÖZ DE, SÖYLEYENİN AĞZINI KOKUTUR SADECE

it urur tayip yurur baska soze gerek yok

bu memleketin birlik beraberliğe ihtiyacı var darbeye değil herkez sağ duyulu ve sakin
olsun yeter hepimiz türküz türk olarak öleceğiz herkez bir birini kardeşi olarak bilsin
bir şerefsiz israil için bir birinizi kırmayın israil şerefsizlerinin amacı devlet ile tsk arasını bozmak ama başaramayacaklar...

İsrail Türkiye ile savaşmaz savaşamaz ...
Bunu düşünmek Metal Fırtına vs yazarlarının işi...
Türk olan savaştan korkmaz orası da ayrı ya Güzel Ülkemde bazıları İsrail için endişeleniyor...

Türk silahlıyı biz değil İsrail bulaştırmış arkadaş haberi sondan başa doğru mu okudun.

Ayrıca TSK ya adamların bu kadar güvenmelerinin ve emir kipinde miting düzenlemelerinin nedeni acaba TSK içinde İsrailin adamları mı var ,diye düşündürüyor.

Bknz:http://www.hackhell.com/serbest-kursu/672169-pasanin-ilginc-goruntuleri-foto.html

Türk silahlıyı biz değil İsrail bulaştırmış arkadaş haberi sondan başa doğru mu okudun.

Ayrıca TSK ya adamların bu kadar güvenmelerinin ve emir kipinde miting düzenlemelerinin nedeni acaba TSK içinde İsrailin adamları mı var ,diye düşündürüyor.

Bknz:http://www.hackhell.com/serbest-kursu/672169-pasanin-ilginc-goruntuleri-foto.html

Sen bayaa geriden takip ediyon galiba.....

Bu konudaki bu sayfadan bir önceki sayfaya bak, orada alttan yedinci yorumumda yazdım canım ok?

Ayrıca o linkindeki haber için;

Utanın utanın...Elin halkı insan öldüren ordusunu el üstünde tutuyor(israil), siz şanlı şerefli ordunuzu nasıl aşağılasak diye sabah akşam düşünüp duruyorsunuz....

Sen bayaa geriden takip ediyon galiba.....

Bu konudaki bu sayfadan bir önceki sayfaya bak, orada alttan yedinci yorumumda yazdım canım ok?

Ayrıca o linkindeki haber için;

Utanın utanın...Elin halkı insan öldüren ordusunu el üstünde tutuyor(israil), siz şanlı şerefli ordunuzu nasıl aşağılasak diye sabah akşam düşünüp duruyorsunuz....

Tamam canım baktım alttaki yorumunada ama aynı şeyleri zırvalamışın.Yani bundan on sayfa sonra gelsem hala aynı şeyleri tekrar edeceğin varsayımını bile çıkarabilirim burda:,)

Ayrıca seninde dediğin gibi onlar Eli kanlı katiller ordusudur ve o linkte gördüğün asker tüm amir. farkındaysan artık safını belli etmiş.Ya sen videoyu izlemedin yada uykun geldi:,)

Ayrıca benim şanlı türk ordumuzla alıp veremediğim bişey yok sadece süzgeçten geçiriyoruz,sabah akşam düşünmem ben namaza kalktımdı bi bakıyım bizim keratalar napıyor diye ordan gözüme takıldı yazdım düşüncelerimi..

Bunlar hakikaten TSK yı İsrail ordusu sanıyorlar. Demek onun için TSK ya bu kadar düşmanmışlar. Türkiye' yi de İsrail sanmasınlar sakın. Türkiye' yi de İsrail sanıyorlarsa bunların memleketi nere merak ettim. Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz Allah aşkına diye sormazlar mı adama ? Bu nasıl bir anlayıştır. Nasıl bir yoldur. Hangi zihniyetin ürünüdür. Hangi kitap yazar. Ey Rabbim sen bunlara akıl ihsan eyle.

biri TSK yı israil ordusu yapar, diğeri TSK da yanlış olmaz der...
komik olmayalım arkadaşlar, TSK yı ne hale düşürdünüz.
Hiçbir kurum mükemmel değildir!!!
bir kurumda insan varsa hata da vardır..

Şanlı Ordumuz da insanlardan oluşuyorsa orada da kendi çıkarlarını gözeten insanlar vardır..
haa bu kimseye Ordumuza hakaret etme ya da yıpratma yetkisi vermez..
meyva dolu bir sepette bir iki çürük meyva buldun diye tüm sepet çürük diyemezsin.

1 milyon civarı askerimiz var, bunun %10 u rütbeli desek,
hepsi (%100 ü) sütten çıkma ak kaşık değil herhalde..

benim asker çocuğu birçok arkadaşım var. gerek kendilerinden gerekse babalarından sohbet arası enteresan olaylar duyuyorum.

isterseniz ufak birini anlatayım; (olayı isimlerle birlikte biliyorum fakat bilindik isimler oldugundan isim veremeyeceğim)
bir arkadaşımın (şuan emekli) babasına bölüğün gıda deposu devredilecekmiş, devreden kendinden üst rütbeli bir asker. normalde devir işlemlerinde devredilen gıda envanteri sayılır devir evrağına imzalar atılır devir tamamlanır. arkadaşımın babası envanteri saydırmak istediğinde komutan "bana güvenmiyormusun" der. arkadaşımın babası komutanının bu tepki karşısında askeri etiğe bağlı kalarak (askerde üslerine güven esastır) envanteri sayım yapmadan kabul etmek zorunda kalır, imzayı atar ve sayımda envanterden yanlış hatırlamıyorsam 700 küsür kilo salça eksik çıkar. arkadaşımın babası daha sonra başka şehirlerdeki arkadaşlarını arar ve depoda salça fazlalığı olan tüm şehirlerden fazlalıklarını alarak olayı siciline işletmeden kapatır..

böyle şeyler oluyor arkadaşlar ancak bunu evlerimizde rahatça uyumamızı sağlayan TSK ya mâl etmek doğru değil.

insanlar topraktan yaratılmıştır, her an çamurlaşabilirler..

Adamlar işi varsayımla, yani olasılıkla cevap yetiştirmeye kalkıyorlar. Uzayda hayat var mı mantığı. Uzayda şu kadar yıldız varsa, şu kadarında o, şu kadarında da bu varsa... Böyle devam edip gidiyor. Yani elde hüküm giymiş biri yok. Ha babam de babam hep varsayım. TSK içinde yanlış yapan zaten TSK tarafından postalanıyor. Bu 30 senedir böyledir. Uzaklaştırılanlara şerh koyanlar olsada yanlış yapanlar kendilerini kapı dışında buluyorlar, generalde olsa rütbesi sökülüp er yapılıyor. Ama darbeymiş, ergenekonmuş suçundan hüküm giymiş tek TSK subayı yok. Hüküm giymeden suçlamak hainlere yakışır.

Siz TSK ile varsayımla, olasılık hesabıyla uğraşmayı bırakın, altında ezilir gidersiniz.
Geçmişi hatırlayamayanlar, onu bir kere daha yaşamak zorunda kalırlar.

Siz son 6-7 sene içinde Türkiye siyasi açıdan (Askeri açıdan 30 seneden çok fazla zamandır zaten güçlü ülkesiydi) Dünyanın çok güçlü ülkesi olduğu rüyasından uyanın artık.

Sayenizde Ermeni soykırımını kabul etmeyen ülke kalmayacak. Siz Obamanın soykırım yerine Büyük Felaket demesini bile zafer sayıyorsunuz. Düşünün bakalım büyük felaket ermenice nedir diye. Adam resmen farklı bir dille katliam diyor. Siz hala uyumaya devam ediyorsunuz.

Hadi ondan vazgeçtik. İsraile acayip korku saldık da gemiye yapılan saldırı için İsrail Türkiye'den özür diledi mi ? Duyamadım.

Neyse ondan da vazgeçtik

Kıbrısa uygulanan amborgoyu kaldırdı mı ?

Azerbeycan için, Ermeni işgali için bir ilerleme kaydetti mi ?

İslama karikatürle küfrü demokratik hak olarak görene bile OK çektiniz.

pkk dendiğinde arkasında İsrail var dersin, İsrail dendiğinde arkasında başka ülke ararsın kısaca pkk yı bile neredeyse utanmadan kadere bağlarsın. Nasıl bir siyasi güçtür bu.

Say say bitmiyor. Yazmaya devam etsem sabah olacak.

Afedersiniz siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. İstediğiniz nedir. Milliyetiniz nedir. Ülkeniz nerededir.

DUYAMIYORUM LÜTFEN YÜKSEK SESLE

( İsrail ) Şimdiye Kadar Tuzun Kuru İdi,
Tayyib Erdoğan Damarına Basınca Ne Oldu,
İsrailliler Böyle Düşünüyorsa Demek Ki Doğru Yoldayız.

kusura bakmayın ama tayyip tekbaşına israile kafa tutabilecek bi adam değil . türkiyenin israille tonla anlaşması var ortadoğudaki iki büyük ülke olarak. tayyibin konuşmaları şovdan başka birşey değildir. hiçbir askeri reaksiyon gösteremez. israil devletinin destekçilerinin varlığı yadsınamaz bir gerçektir. tayyip erdoğan ne bununla başa çıkabilecek biridir ne de o güce sahiptir.

Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Japon atasözü =)

kusura bakmayın ama tayyip tekbaşına israile kafa tutabilecek bi adam değil . türkiyenin israille tonla anlaşması var ortadoğudaki iki büyük ülke olarak. tayyibin konuşmaları şovdan başka birşey değildir. hiçbir askeri reaksiyon gösteremez. israil devletinin destekçilerinin varlığı yadsınamaz bir gerçektir. tayyip erdoğan ne bununla başa çıkabilecek biridir ne de o güce sahiptir.

Türkiye yi küçümsemekte yeni jenerasyonun ezikliğinden kaynaklanıyor sanırım..

Ayrıca Tayyip niye tek başına uğraşsın baş etsin ki arkasında 70 milyon insan var .

Anlaşma dediğin bir kağıt parçasıdır zamanı gelince hepsi yırtılacaktır ama zamanı gelince öyle aniden kesilmesi muhtemel görünmüyor.

Ayrıca bu tür çıkışlara şov diyerek ucuz ve basitleştirmeye çalışıyorsunuz ama bunun binde birini gösterebiliyor mu diğer siyasi liderler..Bence şovda olsa adam yapacağını yapıyor kabadayılık genlerinde var adamın napsın:,)

Geri