İsraiL yardım gemiLerini vurdu

Alala=) Meclis Neden Var Oku Bakam Ne Diyor Tüzük: ) Orda Resmi Karar Var Sanamı İnanacam Yasayamı =)

meclisle cumhur baskani bir midir ? yoksa cumhur baskani butun bir ulusun resisimidir ? iyi dusun cumhur baskani herkesi temsil eder.. hukumet meclisi ;) meclis yasalari haricinde birde cumhur baskani gorev ve yetkileri ve cumhur baskani icin belirlenmis yasalar vardir.. cumhur baskaninin gorev ve yetkilerini bir arastir... hukumet yargiya mudahale edemezken yetkisi yokken cumhur baskani yapar... cumhur baskani dedigin adam meclisi bile fes etme yetkisine sahiptir.. iyi forumlar...

İnsani yardım demek yaşamsal ihtiyaca cevap vermeye çalışmak değilmidir?

Gemilerle ÇİMENTO taşımak insani yardımdanmı sayılıyor ? çimento yardımı yapılmasa filistinliler açlıktan hastalıktanmı ölür? fisitinlilerin çimentoya hayati derecede ihtiyacımı vardı?

Acaba çimentolar NUH ÇİMENTO muydu ? :)

trfoooo: forumda atatürkçü görünümlü müslümanlık düşmanlığı inançlara saldırı ve en son israil sempatizanlığını misyoner ağzlıyla yapamasıyla nam yapmış üye

sendende böyle bir yorum beklenirdi koçum gemideki insanları israil çimentosu değil mermisi öldürdü çimentodan silah olmuyo yani mason abilerin ne demişse yalan söylemiş

Şovenistliğin sonu belliydi. Erdoğan bu kadarını elbette beklemiyordu ama sevinebilirsin Hamas'ın takdirini kazandın Recep Bey.

Telafer'de pusarken demokrat, gazzeye yardım götürürken müslüman oldunuz. Tarih bunları unutmayacak.

Güneydoğuda millet su bulamazken, bizim diplomatçıklar tahterevanla yardıma gidiyorlar. Trajikomik.

evet trajikomik bir durum ama bu yapılır nedendir bilmiyorum
dünyanın dört bir yanından yardım geliyor filistin ile ilgisi olan olmayan herkes gidiyor
türkiye de bu konuda öncülük üstlenme peşinde

bu israilin bir bildigi var yine. yoksa bilerek uluslararası ilişkilerde haksız duruma neden düssün?
bu adamların bir hesabı var

bence de israilin bir bildiği var ve herkesi karşısına alabiliyor
tabi şunu da söylemek mümkün acaba konuşur konuşur susarlar mı diyor yoksa birilerine mi güveniyor

israillin yaptığı savaş nedenidir Türkiyenin bi tarafı yiyosa savaş açaar..

sanırım israil sularına girildiği için savaş açma hakkı israile aittir ama türkiye ile savaşacak kadar çıldırmadı daha
zaten türkiye'nin başka ülkeler için savaşmasını beklemekte çok yanlış kendi için savaşmalı

meclisle cumhur baskani bir midir ? yoksa cumhur baskani butun bir ulusun resisimidir ? iyi dusun cumhur baskani herkesi temsil eder.. hukumet meclisi ;) meclis yasalari haricinde birde cumhur baskani gorev ve yetkileri ve cumhur baskani icin belirlenmis yasalar vardir.. cumhur baskaninin gorev ve yetkilerini bir arastir... hukumet yargiya mudahale edemezken yetkisi yokken cumhur baskani yapar... cumhur baskani dedigin adam meclisi bile fes etme yetkisine sahiptir.. iyi forumlar...

Birader Sen Harbiden Bişey Bilmiyorsun:) Sen Belliki Provakotörsün Daha TBMM ile İktidar Parti Arasındaki Farkı Bile Bilmiyorsun...

Cumhurbaşkanı = Reis-i Cumhur Halkın Reisi Tamam Ama Onu da TBMM Seçiyo...

Çaktın mı ? =)

israili ve bütün yandaşlarını lanet ve nefretle kınıyorum.

Birader Sen Harbiden Bişey Bilmiyorsun:) Sen Belliki Provakotörsün Daha TBMM ile İktidar Parti Arasındaki Farkı Bile Bilmiyorsun...

Cumhurbaşkanı = Reis-i Cumhur Halkın Reisi Tamam Ama Onu da TBMM Seçiyo...

Çaktın mı ? =)

la burda sizlerden ala provakator olur mu ? ikinci peygamber efendinize bile camur attirmiyorsaniz.. adam size tecavuz etse sukur cok iyi yapti diyeceksiniz... adamin her yeri faso ama hala savunuyorsunuz.. sizden ala provakator saksakci.. yalaka olamaz herhalde.. saf dedigi lafa bak meclis secer vs.. la meclis cumhur baskanindan ustun olsa.. yargiye meclis mudahale eder cumhur baskani deil.. her yasayi meclis cikarir cumhur baskanida reddetmez... ama cumhur baskanin yetkisi meclisten ustundur... sen caktin mi ? provakator saksakci yegenim ?

la burda sizlerden ala provakator olur mu ? ikinci peygamber efendinize bile camur attirmiyorsaniz.. adam size tecavuz etse sukur cok iyi yapti diyeceksiniz... adamin her yeri faso ama hala savunuyorsunuz.. sizden ala provakator saksakci.. yalaka olamaz herhalde.. saf dedigi lafa bak meclis secer vs.. la meclis cumhur baskanindan ustun olsa.. yargiye meclis mudahale eder cumhur baskani deil.. her yasayi meclis cikarir cumhur baskanida reddetmez... ama cumhur baskanin yetkisi meclisten ustundur... sen caktin mi ? provakator saksakci yegenim ?

Sen 10 Yaşındasın Sanırım =) Niye Gerildin ki ? =)

Clone ? Derken Türkçe Konuş =) Klon Yaz Da Ben Kimsenin Klonu Değilim Moderatorler Bakabilir: ) Gerilme Bu Kadar...

..:.. biz bu mecLıstekı mıLLetvekıLı sıfatındakı surungenLerLe daha Dunyaya cok ReziL oLuruz biri değiL mecListekiLerın hepsi karaktersiz ve yetersizdir ..:..

İnsani yardım demek yaşamsal ihtiyaca cevap vermeye çalışmak değilmidir?

Gemilerle ÇİMENTO taşımak insani yardımdanmı sayılıyor ? çimento yardımı yapılmasa filistinliler açlıktan hastalıktanmı ölür? fisitinlilerin çimentoya hayati derecede ihtiyacımı vardı?

Acaba çimentolar NUH ÇİMENTO muydu ? :)

Vatandaşlarımız hunharca katledilmiş, katliam var. Senin olaya bakış açına bak... Sana ne denilse boş... Tek söyleyebileceğim artık tek düze olmaktan, bir ideolojiye körü körüne bağlanmaktan vazgeçin özellikle milli meselelerde bunu aklınızdan bile geçirmeyin...Türkün ve Türklüğün üstünden prim yapmaya çalışan her kim varsa, kim samimiyetsizse Allah bildiği gibi yapsın.

ln bu itler kim benim Türk bayraklı gemime giriyolar. Dünkü b*k lar.TSK bi cvp verirsin artık şunlara.haberi gördüm gözlerim doldu.zaten hatayda da asker şehit oldu güne kötü başladım.sabah sabah. çatacak adam arıyorm.

Dünkü b.k mu dedin ?

İsrail ekonomisi, yüksek teknolojik araç gereç üretimi, tarım, sanayi, elmas işlemeciiği ve turizme dayalıdır. Kişi başına düşen milli gelir, Avrupa ortalamasına yakındır. Kibbutz adı verilen kommünal tarım çiftlikleri gıda üretiminin tamamına yakınını gerçekleştirerek ülkenin gıdada kendi kendine yetmesini sağlar. Teknoloji alanında İsrail ekonomisi dünyanın en hızlı gelişen ülkesidir. Intel, IBM, Motorola, Google gibi firmaların İsrail'de Ar-Ge merkezleri bulunur, bunun nedeni silikon üretimi için ülkenin elverişli olması ve en önemlisi kişibaşına düşen bilgi teknolojilerinde çalışan sayısının çok yüksek olmasıdır. NASDAQ endeksinde İsrail Firmaları en çok işlem görenler sıralamasında ABD ve Kanada'dan sonra üçüncü gelir. İsrail çeşitli güvenlik sorunlarına rağmen sürekli kaliteli insan gücü yetiştirmeye önem vererek ekonomisinin büyümesini sağlamıştır. Bu gelişme Filistin için de faydalıdır. Bugün Gazze'de kişi başına milli gelir Afrika'nın neredeyse tamamından ve Arap ülkelerinin bir çoğundan yüksektir. Filistin 8 üniversitesi ile Arap dünyasının en kültürlü bölgelerinden biridir.Dış satımının üçte birinden fazlasını elmas sanayii sağlamaktadır. İhraç ettiği malların başında turunçgiller gelmektedir. Bunlar, portakal, muz, narenciye ve üzümdür. Bugün dışarıya uçak ve silah satmakta, fakat ticaret dengesi devamlı açık vermektedir. İthalat özellikle mamül eşya ve sanayide kullanılan hammaddeler üzerinde yoğunlaşmıştır. Ticaretinin büyük bir kısmını ABD, İngiltere ve Almanya ile yapar.

amerika,almanya,ingiltere bizim ürünlerimizi bedava versen almaz :durdurun işlenmiş ürünlerimizi

Vatandaşlarımız hunharca katledilmiş, katliam var. Senin olaya bakış açına bak... Sana ne denilse boş...

Bakış açıları aynımı olmalı? Tekdüzemi olalım?....

Ben Şikayet ediyorum bana hakaret ediliyor sen bir yönetici olarak gelip şikayet edilen mesajla ilgileneceğine duygularınla hareket ediyorsun ....

Tek söyleyebileceğim artık tek düze olmaktan, bir ideolojiye körü körüne bağlanmaktan vazgeçin özellikle milli meselelerde bunu aklınızdan bile geçirmeyin...

Demin bakış açımın farklı olmasına atıf yapıyordun şimdi tekdüze olduğuma yönelik atıf yapıyorsun....Bir karar verin tek düzemiyim yoksa bakış açım çokmu farklı?

Hangi ideolojiyi savunduğumu biliyormusunda bu kadar emiiiin konuşup körü körüne bağlılıktan bahsediyorsun? hiç bir ideolojiye inanmıyor olamazmıyım?

Türkün ve Türklüğün üstünden prim yapmaya çalışan her kim varsa, kim samimiyetsizse Allah bildiği gibi yapsın.

Türklüğün üzerinden pirim yapanlar düne kadar ulusalcılara demediğini bırakmıyordu şimdi ise israilin yaptığı Türk Ulusuna bir hakarettir felan diyorlar ,biraz düşünürsen samimiyetin aslında takkıye olduğunu göreceksiniz ....

Bakış açıları aynımı olmalı? Tekdüzemi olalım?....

Ben Şikayet ediyorum bana hakaret ediliyor sen bir yönetici olarak gelip şikayet edilen mesajla ilgileneceğine duygularınla hareket ediyorsun ....

Demin bakış açımın farklı olmasına atıf yapıyordun şimdi tekdüze olduğuma yönelik atıf yapıyorsun....Bir karar verin tek düzemiyim yoksa bakış açım çokmu farklı?

Hangi ideolojiyi savunduğumu biliyormusunda bu kadar emiiiin konuşup körü körüne bağlılıktan bahsediyorsun? hiç bir ideolojiye inanmıyor olamazmıyım?

Türklüğün üzerinden pirim yapanlar düne kadar ulusalcılara demediğini bırakmıyordu şimdi ise israilin yaptığı Türk Ulusuna bir hakarettir felan diyorlar ,biraz düşünürsen samimiyetin aslında takkıye olduğunu göreceksiniz ....

gündüz saatlerinden beri yazdığın hakaret içerikli mesajlarla ilgili beş tane şikayet geldi ve sen yine olaylara tek taraflı baktığın için kendi yaptıklarını görmeyip başka birisini şikayet edebiliyorsun(mesajlarını "düzenle"miş olman birşeyi değiştirmez). Ben duygularımla hareket etmiyorum. Yaşadığım topraklar ve hayatımı borçlu olduğum ülkemin bayrağının dalgalandığı bir gemiye hangi amaçla olursa olsun saldırı yapılmışsa, oluşan "tek yürek" anlayışına kendimi teslim ederim. Bunu vatanıma borçluyum. Burada ikileme düştüğün herkes benimle aynı duygulara sahip. Sen önce bu katliamın vehametini anlamaya çalış ve o doğrultuda düşüncelerini dile getir. Şu an "Laiklik elden gidiyor" nağralarının atılacağı zaman değildir.

İsraiL'i Haşa Allah Yaptınız Be.
Sokarım Ekonomisine, Sanayisine, Ticaretine.
ÇanakkaLe'yi HatırLayın Nerede KaLdı Süper Güç ÜLkeLer, Nerede Son TeknoLoji SiLahLar?
BöyLe Ezik Büzük Yaşamaktansa ŞerefimizLe, OnurumuzLa MücadeLemizi Eder Türk Tarihinin Bembeyaz SayfaLarına Leke Sürdürmeyiz.

Beklenen zaman gelecektir .!!
Biz İstersek Ateşi Kül Dikeni Gül Geceyi Gün Ederiz.
Biz İstersek, Başı Bedenden Kalbi Yerinden Agacı Kökünden Sökeriz.
Biz İstersek, Meskeni Alem Alemi Kral Kralı Soytarı Ederiz.
Biz İstersek, Zamanı Alır Güneşi Batırır Kıyameti Koparır Gideriz… ..
Biz Kim Miyiz? Yüzlerce Asır Dünyaya Hükmetmiş Ecdadın Torunlarıyız !!!
Biz Mustafa Kemal'in Gençliğiyiz !!!

Adolf hitler: Bir gün öldürmediğim her yahudi için bana küfrediceksiniz....

sanırım zamanında Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı en büyük hata yahudi toplumunu hitlere vermemek oldu.

acısı çıkacak...

Adolf hitler: Bir gün öldürmediğim her yahudi için bana küfrediceksiniz....

sanırım zamanında Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı en büyük hata yahudi toplumunu hitlere vermemek oldu.

acısı çıkacak...

Senin duygularini bende paylasmak istiyorum ama gemide Yahudilerde vardi.
Mustafa Kemal Atatürk hata yapmadi, o bizim gibi merhametliydi. Hata ondan sonra yapildi ve vatanimiz Masonlara satildi, simdi onlarin sesleri ters teperek cikmakta, kolaylikla ayird edebilirsiniz.
Adolf Hitler insan disi hareket yapti, Yahudileri sevmedigim halde hic bir zaman Hitler taraftari olmadim.
O Türkleri hayvandanda assagi tutan bir mahluktu, onu benimsemek kendi özünü ve aslini reddetmektir.

Geri