İsraiL yardım gemiLerini vurdu

Bakıyorum da içimizdeki israilliler sevinçten dört köşe olmuşlar İsraile laf söylemek yerine herzaman yaptıkları gibi olayı Başbakan a bağlıyorlar. aslında onların da suçu yok ki ellerinden anca bu geliyor

Birde akıllarınca israil e tepkiliymiş gibi görünüp ama israil e hiçbir eleştiri yapmadan sadece bu olay üzerinden AKP düşmanlığı yapma fırsatı yakaladıkları için aslında bu olaya sevindikleri gözlerden kaçmıyor

Bu kadarda hem suçlu hem güçlü durumunda olunmaz ! . İsrail bugün Türk vatandaşlarını vurdu , Türk Milleti ne yaptı ? Gitti filistin bayrağı açtı arap yandaşları. İsrail uluslararası sularda Türk Bayraklı bir gemiye saldırıyor ; birinci dereceden savaş sebebidir bu.Hadi çok cesur boşbakanın savaş açsa ya israile ?

israillin yaptığı savaş nedenidir Türkiyenin bi tarafı yiyosa savaş açaar..

usta kusura bakma bulent arinc aciklama yapti askeri bir mudahale soz konusu deil.. nota vericez diye.. yani diplomasi yoluyla cozmek istiyorlarmis... bu akp yuzunden dustugumuz durumlara bakin ya..!!!!

Beyler Savaş Açmak Kolaymı Sanıyorsunuz ? Hemen Savaş Açılacagınımı Sanıyorsunuz ? Söylediklerimi Yanlış anlamayın Ben Bu İsrailin Taa.... Ama Savaş Açmak Kolay Bişey Değil

Son Olarak Ekleyeceğim de İsrail Başbakanı Olaylara Tam Destek Verdim Diyor.
Bu Kadar Rezillik Serefsizlik Olmaz.
Bu İşin Bi Diyeti Var ve Bu Diyetin Ödenmesi Gerekir...

usta kusura bakma bulent arinc aciklama yapti askeri bir mudahale soz konusu deil.. nota vericez diye.. yani diplomasi yoluyla cozmek istiyorlarmis... bu akp yuzunden dustugumuz durumlara bakin ya..!!!!

dün one minuteciler tayyibi padişah ilan edenler şu gün ne düşünüyorlar acaba .

Karma ustanın dediği gibi bile bile lades oldu.

israil yapacağı vahşetii katilliğii itliği önce söylemişti bile bile gidildi.

Herkes İktidara Sallıyor Böyle Bir Durumda Bu Ayıptır Ya Da Cehalettir... Savaş Açmak Başbakanın Elinde Olan Bişey Değildir. Savaş Sadece Meclisin Tam Anlamıyla Toplanıp Karara Varmasıyla Açılır. Yani Savaş Açmak Meclis Kararıyla Verilir...

..:.. sunLara cevabını verecek bır erkek yok mu su uLkede baslarım bunların demokrasısıne adam senın gemeıne helıkopterLe asker ındırsın sılahsız ınsan oldursun sen nota werecem de nereden verecen do dan mı re den mı mıden mı verecen notayı hadın ordan gerızekalılar ..:..

Herkes İktidara Sallıyor Böyle Bir Durumda Bu Ayıptır Ya Da Cehalettir... Savaş Açmak Başbakanın Elinde Olan Bişey Değildir. Savaş Sadece Meclisin Tam Anlamıyla Toplanıp Karara Varmasıyla Açılır. Yani Savaş Açmak Meclis Kararıyla Verilir...

savas karari vermek cumhur baskaninin tekelinde dir... cumhur baskani kimseye sormadan savas emri verebilir... ikincisi hukumet meclisi olagan ustu toplama yetkisine sahiptir.. ve bu oneriyi getirme yetkisine sahiptir... bu isler ole tv ye cikip diplomasiyle cozecegiz hukuksal haklarimizi savunacagiz demekle olmuyor....

hadi bakalim basbakan gorelim senin gucunu.. senin yuzunden oldu bunlar... hadi bakalim ole atip tutmakla olmuyormus bu isler... gene one minute diyipte israilci mi olacaksin yoksa gereginimi yapacaksin... ama yapamazsin... o olenlerin hepsinde senin kusurun var... senin o dusuncesizligin olmasa zaten bunlar olmazdi...

insallah bu seferde cikip kader demez basbakan.. diger bakanida guzel olduler falan demez... ama akp bu.. hersey beklenir..!!!

senin yüzünden oldu demek senin yüzünden dayak yedik hadi göster gücünü biz aciz zavallıyız demektir çokmu tırstın israilden çokmu zoruna gitti çıkıp iki laf etmesi ?
sizin gibi israilden tırsanlara inat yaşasın erdoğan yaşasın filistin halkına yardım etmeye çalıan kahramanlar sen otur ağla gözümüzde pul kadar dğeeriniz yok israilci zavallılar biz israile daha teslim olmadık siz ağlasanızda aha bak ne oldu desenizde... güce tapmaya devam edin..

senin yüzünden oldu demek senin yüzünden dayak yedik hadi göster gücünü biz aciz zavallıyız demektir çokmu tırstın israilden çokmu zoruna gitti çıkıp iki laf etmesi ?
sizin gibi israilden tırsanlara inat yaşasın erdoğan yaşasın filistin halkına yardım etmeye çalıan kahramanlar sen otur ağla gözümüzde pul kadar dğeeriniz yok israilci zavallılar biz israile daha teslim olmadık siz ağlasanızda aha bak ne oldu desenizde... güce tapmaya devam edin..

israil vururum dedi... adam dinlemedi... ben korkmam uc bes serefsizden.. ancak akp korkar.. ki korktuda... hemen gerivitese taktilar... bizle akp yi bir tutma... senin basbakanin yuzunden oldu butun bunlar.. simdide diyor ki... yasal yollarla diplomasiyle halledecez.. hodri meydan... eger sen tirsmiyorsan basbakanini elestir.. eger sen tirsiyorsan sus ve laf ebeligi yapma... bu akp sayesinde bu ulke bu hallere dustu...evet yasasin erdogan o yasasin ki israil gemilerimizi vursun o yasasin ki abd bizim ulkemizde bizim askerlerimizi oldursun... o yasasin ki abd ajanlari ve askerleri bizim millet vekillerimizin ustunu arasin bizim topraklarimizda... o yasasin ki desin guzel olduler kader diye.. o yasasin ki desin savas niyetimiz yok diplomasiyle halledecez diye... kimin tirstigi kimin korktugu ortada...

1. israil kalkıp senin ülkenin insanlarını öldürüyor sen hala kalkıp filistin bayrağı açıyorsun

2. Bİr ay önce Hitler'e küfür edenler şimdi kalkmış Hitler'in tarafını tutuyorlar

Bakalım başbakan ne yapacak çok merak ediyorum . One minute der ise hiç şaşırmam

israil vururum dedi... adam dinlemedi... ben korkmam uc bes serefsizden.. ancak akp korkar.. ki korktuda... hemen gerivitese taktilar... bizle akp yi bir tutma... senin basbakanin yuzunden oldu butun bunlar.. simdide diyor ki... yasal yollarla diplomasiyle halledecez.. hodri meydan... eger sen tirsmiyorsan basbakanini elestir.. eger sen tirsiyorsan sus ve laf ebeligi yapma... bu akp sayesinde bu ulke bu hallere dustu...evet yasasin erdogan o yasasin ki israil gemilerimizi vursun o yasasin ki abd bizim ulkemizde bizim askerlerimizi oldursun... o yasasin ki abd ajanlari ve askerleri bizim millet vekillerimizin ustunu arasin bizim topraklarimizda... o yasasin ki desin guzel olduler kader diye.. o yasasin ki desin savas niyetimiz yok diplomasiyle halledecez diye... kimin tirstigi kimin korktugu ortada...

bak hala aynı şeyi söylüyorsun israil adam vuruyor sen suçu gene israili eleştirende buluyosun gemiye inip sivil öldürendemi kabahat çıkıp davosta adam öldürüyorsunuz diyendemi? burada vuranı görmeyip vurulandan ötürü birilerini duçalmak ya korkaklıktır yada israil hayranlığıdır içinden kendine bir gömlek seç bik bik yapma

bak hala aynı şeyi söylüyorsun israil adam vuruyor sen suçu gene israili eleştirende buluyosun gemiye inip sivil öldürendemi kabahat çıkıp davosta adam öldürüyorsunuz diyendemi? burada vuranı görmeyip vurulandan ötürü birilerini duçalmak ya korkaklıktır yada israil hayranlığıdır içinden kendine bir gömlek seç bik bik yapma

adam sana vururum diyor... sen bile bile gidiyorsun... ondan sonrada diyorsun ki yasal yollarla diplomasiyle halledecez... askeri bir yaptirim soz konusu deil... sen bunun hesabini ver once.. diyeceksin basbakana.. bu canlarin hesabini ver.. senin emrinle bile bile olume gitti bunlar... ole laf ebeligi yapan basbakan istemiyoruz... one minute dedi israille her turlu iliskiye girdi... simdide diplomasi diyor.. senin adamlarini oldurmus o serefsizler... hala bos bos savunuyorsun... israil hayrani olan sen ve senin gibi akp yi destekleyenler.. bizler degiliz...

İsrail Savunmaya Geçti Beyler Gemideki Aktivistler İsrail Askerlerine Nükleer Sapanlarla Saldırmış =) Tey Allahım...

savas karari vermek cumhur baskaninin tekelinde dir... cumhur baskani kimseye sormadan savas emri verebilir... ikincisi hukumet meclisi olagan ustu toplama yetkisine sahiptir.. ve bu oneriyi getirme yetkisine sahiptir... bu isler ole tv ye cikip diplomasiyle cozecegiz hukuksal haklarimizi savunacagiz demekle olmuyor....

srkngncy Biraz Hukuk Ve Yasa Bilgin Varsa Dediklerimi Anlardın. Ama Ben Sana En Açık Yöntemiyle Veriyorum...
SEFERBERLİK VE SAVAŞ HALİ TÜZÜGÜ
Savaşı gerektirecek bir durumun başgöstermesi, ayaklanma olması veya vatan veya Cumhuriyete karşı kuvvetli ve eylemli bir kalkışmanın veya ülkenin ve milletin bölünmezliğini içten ve dıştan tehlikeye düşüren davranışların ortaya çıkması hallerinde, Cumhurbaşkanının başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, Milli Güvenlik Kurulunun da görüşünü aldıktan sonra genel veya kısmi seferberlik ilanına karar verir. Kararda seferberlik uygulanmasının başlayacağı gün ve saat belirtilir. Bu karar, derhal Resmi Gazete'de yayımlanır ve aynı gün Türkiye Büyük Millet Meclisinin onayına sunulur. Türkiye Büyük Millet Meclisi toplantı halinde değilse hemen toplantıya çağırılır

adam sana vururum diyor... sen bile bile gidiyorsun... ondan sonrada diyorsun ki yasal yollarla diplomasiyle halledecez... askeri bir yaptirim soz konusu deil... sen bunun hesabini ver once.. diyeceksin basbakana.. bu canlarin hesabini ver.. senin emrinle bile bile olume gitti bunlar... ole laf ebeligi yapan basbakan istemiyoruz... one minute dedi israille her turlu iliskiye girdi... simdide diplomasi diyor.. senin adamlarini oldurmus o serefsizler... hala bos bos savunuyorsun... israil hayrani olan sen ve senin gibi akp yi destekleyenler.. bizler degiliz...

diplomasi demiyor devlet terörü diyor aç şilideki açıklamasını izle bilip bilmeden sallayıp konuşacağına israil vururuz derse demek sana gidip saklanacaksın pardon abi diyeceksin
savaş çıksa trayyibin meselesidir beniş bağlamaz diyeceksin çünkü özünde korkuyosun tirtir titriyosun bu bir devlet meselesidir iki parti arasınbdaki çöekişme değil kimden öğrendiniz bu pısırıklığı bilmemki senin atan dünyanın en büyük devletleriyle kıç9ında donu yokken savaşıp yendi sen çıkmış diyorsunki israil vururuz diyor israile ateşmi et dedi erdoğan yoksa savaşmı açtı uluslar arası sularda kimse sivil hele hele yardım gemisine saldıramaz bunu önce kafana koy sen bu olayı bile meşru anlatıyorsun belkide korkmuyorsuns avunuyorsun ve hasbe has masonsudur... ÇÜNKÜ SÖYLEMİNİN İSRİAL HÜKÜMETİNDEN PEK Bİ FARKI YOK...

srkngncy Biraz Hukuk Ve Yasa Bilgin Varsa Dediklerimi Anlardın. Ama Ben Sana En Açık Yöntemiyle Veriyorum...
SEFERBERLİK VE SAVAŞ HALİ TÜZÜGÜ
Savaşı gerektirecek bir durumun başgöstermesi, ayaklanma olması veya vatan veya Cumhuriyete karşı kuvvetli ve eylemli bir kalkışmanın veya ülkenin ve milletin bölünmezliğini içten ve dıştan tehlikeye düşüren davranışların ortaya çıkması hallerinde, Cumhurbaşkanının başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, Milli Güvenlik Kurulunun da görüşünü aldıktan sonra genel veya kısmi seferberlik ilanına karar verir. Kararda seferberlik uygulanmasının başlayacağı gün ve saat belirtilir. Bu karar, derhal Resmi Gazete'de yayımlanır ve aynı gün Türkiye Büyük Millet Meclisinin onayına sunulur. Türkiye Büyük Millet Meclisi toplantı halinde değilse hemen toplantıya çağırılır

cumhur baskaninin kimseye sormadan kimseye danismadan savas emri verme yetkisi vardir... hukuktan senden cok anlarim mrk etme... o benim isim ;) o yuzden butun yasalari incelemeni tavsiye ediyorum... iyi forumlar...

Alala=) Meclis Neden Var Oku Bakam Ne Diyor Tüzük: ) Orda Resmi Karar Var Sanamı İnanacam Yasayamı =)

İnsani yardım demek yaşamsal ihtiyaca cevap vermeye çalışmak değilmidir?

Gemilerle ÇİMENTO taşımak insani yardımdanmı sayılıyor ? çimento yardımı yapılmasa filistinliler açlıktan hastalıktanmı ölür? fisitinlilerin çimentoya hayati derecede ihtiyacımı vardı?

Acaba çimentolar NUH ÇİMENTO muydu ? :)

Sabahtır Başbakana Sallıyosunuz Ne Oldu Diplomasi Yoluyla İpek Yoluyla Baharat Yoluyla Dediniz Ne Oldu Adam Böyle Bişey Demedi Yapılanlar Devlet Terörüdür Dedi Umarım Utanmışsınızdır...

Geri