bunun bi oyun oldugunun farkında degıl mısınız hala turkıyenın ıc te dısta gucsuz bır devblet oldgunu gostermeye ccalısıyorlar yakında halkı sokaga dokup hukumetı devırmye calısıacaklar lutfen oyuna gelmeyelım arkadaslar sabırlı olalım
bunun bi oyun oldugunun farkında degıl mısınız hala turkıyenın ıc te dısta gucsuz bır devblet oldgunu gostermeye ccalısıyorlar yakında halkı sokaga dokup hukumetı devırmye calısıacaklar lutfen oyuna gelmeyelım arkadaslar sabırlı olalım
Cevap hazırlarken ÜMMET ne demek onu da gönder
Fatih abine de sorabilirsin![]()
Filistine yapılan insani yardımdan ve ölen insanlarımızdan utanmadan, saldırının AKP Hükümetine değil TC Devletine yapıldığını anlamaktan aciz; alçakça, şerefsizce bu olayı siyasete malzeme yapıp oy avcılığına çevirenleri lanetliyorum. Allah hepinizin Belasını versin.
yorumunuza saygı duyarak teşekkürümü ettim size katıldığım noktalarda var katılmadığım noktalarda var ayetler doğru anlamları ile yorumlanmalıdır bunda hemfikirim sizinle ancak şurayı anlamadım nasıl burası dini konuların konuşulacağı platform değil o zaman bu başlık neden açılmış söylermisiniz
http://www.hackhell.com/islam-ve-insan/
Saygılarımla
![]()
İsrail in haydutluğunu protesto eden eden bu yahudilerde de arap milliyetciliğ mi yapıyor sizce
yoksa israil uşaklığı yapan sizler insanlıktan nasibinizi alamadınız mı
yada şartlanmış robot gibi her olay da AKP düşmanlığı yapmak üzere mi programlandınız
Yanlış yorumlanacak sözü haber diye vermeyelim. İsrail o sözü yardım gemisi için söylerse ne cevap vereceksin. Yazılarımızda dikkatli olalım lütfen. Ülkemizde yaşayan yahudi vatandaşlarımızı ve onların israildeki akrabalarını da içine alacak geniş anlamlı cümleler kurmayalım lütfen.
şimdi ben sana armut desem türk dil kurumu sözlüğüne mi bakacaksın
komik olma adamın demek istediği ortada boşada polemik yapma
Ergenekon kuklası bu şarlatana birisi şunu hatırlatsın ki o gemi de 35 ülkeden 700 ü aşkın insan vardı hahamlar vardı hıristiyan papazlarlar vardı budistler vardı onlarda mı arap milliyetcisiy di. Bu insanların ortak derdi Gazzaede israil in yaptığı insanlık dışı vahşeti dünyanın gündemine getirmek
İnsanlıktan nasibini almamışlar sırf AKP yi eleştirecez diye israil yalakalığını soyunmuşlar
aklı selim bazı yahudiler bile israilin bu haydutluğunu kınarken içimizdeki İsraillierin gerçek yüzleri ortaya çkıyor
kod ları bozuk olursa beyinleri tam olarak işlevini gerçekleştirmez böyle saçmalarlar işte
şimdi bunlar bu olaydan nasıl nemalanırız derdindeler
orda kim nasıl ölmüş umrundamı hala akp böyle yaptı akp kaka eggg diyip dursunlar
kapasite bu kadar yadırgamadan kale almamak gerek
ςαη;5031153' Alıntı:AKP' nin umrundamı ?
Sürekli açıklama yapıyolar. Yok serbest bırakmazsanız bu olur, şu olur.
Bi bırakmasınlar da ne olacağını bi görsek. (tabiki serbest bıraksınlar)
AKP İsrail'e hiçbirşey YAPAMAZ !
AKP de kapasite olsa şuan açıklama değil farklı şeyler yapardı, savaş açardı.
Savaş yanlısı değilim hemen bu etiketi yapıştrmayın.
Ama bu savaşlık bi durum, Bu bir SOYKIRIM
ςαη;5031153' Alıntı:AKP' nin umrundamı ?
Sürekli açıklama yapıyolar. Yok serbest bırakmazsanız bu olur, şu olur.
Bi bırakmasınlar da ne olacağını bi görsek. (tabiki serbest bıraksınlar)
AKP İsrail'e hiçbirşey YAPAMAZ !
AKP de kapasite olsa şuan açıklama değil farklı şeyler yapardı, savaş açardı.
Savaş yanlısı değilim hemen bu etiketi yapıştrmayın.
Ama bu savaşlık bi durum, Bu bir SOYKIRIM
![]()
Sayın haksever:
Ülkemizde yaşayan yahudi vatandaşlarımızal bu sözün ne alakası var?
İsrail kudurmuş gibi saldırmadı mı? eceli gelen sözü de israilin bu alçaklığı için tam oturmuyor mu?
Burda da TERÖR DEVLET İSRAİL diyor YAHUDİLER demiyor.
Aklı başında yahudiler bile israil devletini kınıyor, hatta israil gazetesi KABİNEDEKİ 7 APTAL diyor kendi hükümetine.
Benim hangi yazımda geniş anlamlı bir cümle gördünüz ki bu yazıyı yazdınız anlamadım.
Sevgili kardeşim, saldırıyı yanlara haydut, alçak, insanlıkdışı falan istediğini elbette söyleyebilirsin. Cami ile köpek yakıştırması hiç hoş olmamış. Saygı denilen aradaki köprü yıkılmadıkça kimseyi sözlerimle incitmek istemem. Seni kırdıysam özür dilerim Keşke yazına "Aklı başında yahudiler bile israil devletini kınıyor, hatta israil gazetesi KABİNEDEKİ 7 APTAL diyor kendi hükümetine." yazısını da ilave etseydin.
Aslanım benim ya sonunda dilinin altındaki bakalyı çıkarmışsın.
Bu yazıyı görünce nedense aklıma ecevit geldi.
Savaş açıp İsrail'i bitiricez evimize mi dönücez buı mudur yani ?
Eminim ilkokula giden talebeye sorsam bu cevabı vermez karikatürsz komedya bu ya olamaz =)
ςαη;5031190' Alıntı:Bu yazıdan bunu çıkardıysan sen yaşama zaten =)
"Savaş açıp İsrail'i bitiricez evimize mi dönücez buı mudur yani ?"
Ben böyle bişey mi dedim ? Bu sonucu ancak amerikanın kuklaları çıkarır =) (sen kuklası değilsin)
İlkokula giden talebe böyle bir cevap vermez evet, çünkü sana cevap vermeye tenezzül etmez emin ol![]()