İsrail vahşeti ve AKP'nin Arap milliyetçiliği!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun bi oyun oldugunun farkında degıl mısınız hala turkıyenın ıc te dısta gucsuz bır devblet oldgunu gostermeye ccalısıyorlar yakında halkı sokaga dokup hukumetı devırmye calısıacaklar lutfen oyuna gelmeyelım arkadaslar sabırlı olalım

bunun bi oyun oldugunun farkında degıl mısınız hala turkıyenın ıc te dısta gucsuz bır devblet oldgunu gostermeye ccalısıyorlar yakında halkı sokaga dokup hukumetı devırmye calısıacaklar lutfen oyuna gelmeyelım arkadaslar sabırlı olalım

o halk dedigin birileri tarafından provake edlirse tabi...

Sevgili forum arkadaşım bluday1979, merhabalar.

Sevgili dostum bu konuda sana katılıyorum. Türk insanının gerçektende çok merhametli olduğunu düşünüyorum.

Yer yüzünde son derece adi, şerefsiz, dinsiz, imanısız bazı ülkeler var. Bana göre bunlar AMERİKA, İNGİLTERE ve İSRAİL'dir.

Böylesi bir savaş yaşansa ve Türkiyeye doğru böyle bir insani yardım konvoyu gelse Türkler İsrailliler gibi davranmazdı.

Dünyada yukarıda adını verdiğim bu 3 ülke dışında hemen hemen hiç bir ülke insani yardım amaçlı bir organizasyona bu şekilde müdahale etmezdi.

Filistin için ağıt yakanlar şehitler için niye susuyorlar diyenler dünyanın en alçak yaratıklarıdır.

Filistin için ağıt yıkan, filistin için üzülen tüm insanlar, istisnasız bütün insanlar şehitlerimiz için de o derece üzülüyorlar.

Filistin için ağıt yakanlar şehitler için susuyorlar diyenler yalancıdır, ahlaksızdır.

Sabahattin önkibar kendisine yakışanı yapmış ve ne kadar alçak bir insan olduğunu bu yazısıyla bir kez daha ispatlamıştır.

Bu terbiyesizin yaptığı şehitleri istismardır.

Utanmazlıktır.

Ahlaksızlıktır.

Hem israili kınıyoruz lanetliyoruz hem pkk denen alçak ve şerefsiz terör örgütünü kınıyoruz lanetliyoruz.

Hem şehit olan askerimiz içni üzülüyoruz hem filistinde israil vahşeti altında katledilen insanlar için üzülüyoruz.

Bunu önkibar gibi insanlıktan nasibini almamış mahluklar anlayamazlar.

Onlar sadece istismar yaparlar.

Onlar paralı uşaklardır. Patronları ne kadar izin verirse o kadar yazarlar.

Biz ise bu vatan için canımızı kanımızı vermeye hazır gönüllüleriz.

Bu vatan için canımız kanımız feda olsun.

Kahrolsun pkk kahrolsun israil ve amerika!

Ve yine kahrolsun istismarcı yalakalar!

zihniyet aynı :( kulak asmayın

Filistine yapılan insani yardımdan ve ölen insanlarımızdan utanmadan, saldırının AKP Hükümetine değil TC Devletine yapıldığını anlamaktan aciz; alçakça, şerefsizce bu olayı siyasete malzeme yapıp oy avcılığına çevirenleri lanetliyorum. Allah hepinizin Belasını versin.

İMZA....
Artık bu kadarıda yüzsüzlük olmaya başladı.
Eleştirelim iyi güzel hoşta b*ku çıakrılırsa olmaz bu iş.
''AKP hükümetini eleştirebilmek için İsrail'e hak verecek kadar
köpekleşmiş insanları lanetliyorum
''
Böyle insanalrın olduğunu görünce ''PKK Bitse ne olacak'' diyorum !
ÇÜNKÜ BU SİYASET DEĞİL ''MİLLİ MESELEDİR'' AKP'si CHP'i MHP'si olmaz şerefisiz,vatan haini yazar...

yorumunuza saygı duyarak teşekkürümü ettim size katıldığım noktalarda var katılmadığım noktalarda var ayetler doğru anlamları ile yorumlanmalıdır bunda hemfikirim sizinle ancak şurayı anlamadım nasıl burası dini konuların konuşulacağı platform değil o zaman bu başlık neden açılmış söylermisiniz

http://www.hackhell.com/islam-ve-insan/

Saygılarımla

Sevgili arkadaşım, yaklaşık 15 gündür bu forumun dışına çıkmak mümkün olmadı. Uyarın için teşekkürler. Bu konuları dediğiniz linkte niye paylaşmazlarda burada tartışırlar hiç düşündünüz mü ? Benim gibi verdiğiniz linki bilmeyene söyleyecek sözüm elbette yok. Ancak bu linkten haberi olupta orada değilde bu forumda tartışıyorsa bu forum sayfasına din alet edilmeyemi çalışılmaktadır diye düşünmeden geçemeyeceğim. Saygılar hepinize

iz87xs.jpg

İsrail in haydutluğunu protesto eden eden bu yahudilerde de arap milliyetciliğ mi yapıyor sizce

yoksa israil uşaklığı yapan sizler insanlıktan nasibinizi alamadınız mı

yada şartlanmış robot gibi her olay da AKP düşmanlığı yapmak üzere mi programlandınız

Ayetleri yanlış yorumlamayın derken amacım buydu zaten

Yanlış yorumlanacak sözü haber diye vermeyelim. İsrail o sözü yardım gemisi için söylerse ne cevap vereceksin. Yazılarımızda dikkatli olalım lütfen. Ülkemizde yaşayan yahudi vatandaşlarımızı ve onların israildeki akrabalarını da içine alacak geniş anlamlı cümleler kurmayalım lütfen.

bjpcxk7jwam7uuuk1.jpg

Sayın haksever:

Ülkemizde yaşayan yahudi vatandaşlarımızal bu sözün ne alakası var?

İsrail kudurmuş gibi saldırmadı mı? eceli gelen sözü de israilin bu alçaklığı için tam oturmuyor mu?

Burda da TERÖR DEVLET İSRAİL diyor YAHUDİLER demiyor.

Aklı başında yahudiler bile israil devletini kınıyor, hatta israil gazetesi KABİNEDEKİ 7 APTAL diyor kendi hükümetine.

Benim hangi yazımda geniş anlamlı bir cümle gördünüz ki bu yazıyı yazdınız anlamadım.

şimdi ben sana armut desem türk dil kurumu sözlüğüne mi bakacaksın

komik olma adamın demek istediği ortada boşada polemik yapma

Sen armut kelimesi araba tekeri anlamına gelir gibi bir komiklik yaparsan evet türk dil kurumu sözlüğüne bakcağım, var mı itirazın?

niye gocundun?

ÜMMET demek ARAP MİLLİYETÇİLİĞİ demektir diyen bir zihniyetin düştüğü bataklık zoruna mı gitti? sende mi o zihniyettensin?

polemik yapan ben değilim sizsiniz!

Gidin ümmet kelimesi hangi anlama gelir öğrenin sonra buraya gelip komiklik yapın!

Ergenekon kuklası bu şarlatana birisi şunu hatırlatsın ki o gemi de 35 ülkeden 700 ü aşkın insan vardı hahamlar vardı hıristiyan papazlarlar vardı budistler vardı onlarda mı arap milliyetcisiy di. Bu insanların ortak derdi Gazzaede israil in yaptığı insanlık dışı vahşeti dünyanın gündemine getirmek

İnsanlıktan nasibini almamışlar sırf AKP yi eleştirecez diye israil yalakalığını soyunmuşlar

aklı selim bazı yahudiler bile israilin bu haydutluğunu kınarken içimizdeki İsraillierin gerçek yüzleri ortaya çkıyor

kod ları bozuk olursa beyinleri tam olarak işlevini gerçekleştirmez böyle saçmalarlar işte

şimdi bunlar bu olaydan nasıl nemalanırız derdindeler

orda kim nasıl ölmüş umrundamı hala akp böyle yaptı akp kaka eggg diyip dursunlar

kapasite bu kadar yadırgamadan kale almamak gerek

kod ları bozuk olursa beyinleri tam olarak işlevini gerçekleştirmez böyle saçmalarlar işte

şimdi bunlar bu olaydan nasıl nemalanırız derdindeler

orda kim nasıl ölmüş umrundamı hala akp böyle yaptı akp kaka eggg diyip dursunlar

kapasite bu kadar yadırgamadan kale almamak gerek

AKP' nin umrundamı ?

Sürekli açıklama yapıyolar. Yok serbest bırakmazsanız bu olur, şu olur.
Bi bırakmasınlar da ne olacağını bi görsek. (tabiki serbest bıraksınlar)
AKP İsrail'e hiçbirşey YAPAMAZ !

AKP de kapasite olsa şuan açıklama değil farklı şeyler yapardı, savaş açardı.
Savaş yanlısı değilim hemen bu etiketi yapıştrmayın.
Ama bu savaşlık bi durum, Bu bir SOYKIRIM

ςαη;5031153' Alıntı:
AKP' nin umrundamı ?

Aslanım benim ya sonunda dilinin altındaki bakalyı çıkarmışsın.

Bu yazıyı görünce nedense aklıma ecevit geldi.

Savaş açıp İsrail'i bitiricez evimize mi dönücez buı mudur yani ?
Eminim ilkokula giden talebeye sorsam bu cevabı vermez karikatürsz komedya bu ya olamaz =)

ςαη;5031153' Alıntı:
AKP' nin umrundamı ?

bekle ve gör :durdurun

mahelle kavgası değil bu hadi diyince olsun

bjpcxk7jwam7uuuk1.jpg

Sayın haksever:

Ülkemizde yaşayan yahudi vatandaşlarımızal bu sözün ne alakası var?

İsrail kudurmuş gibi saldırmadı mı? eceli gelen sözü de israilin bu alçaklığı için tam oturmuyor mu?

Burda da TERÖR DEVLET İSRAİL diyor YAHUDİLER demiyor.

Aklı başında yahudiler bile israil devletini kınıyor, hatta israil gazetesi KABİNEDEKİ 7 APTAL diyor kendi hükümetine.

Benim hangi yazımda geniş anlamlı bir cümle gördünüz ki bu yazıyı yazdınız anlamadım.

Sevgili kardeşim, saldırıyı yanlara haydut, alçak, insanlıkdışı falan istediğini elbette söyleyebilirsin. Cami ile köpek yakıştırması hiç hoş olmamış. Saygı denilen aradaki köprü yıkılmadıkça kimseyi sözlerimle incitmek istemem. Seni kırdıysam özür dilerim Keşke yazına "Aklı başında yahudiler bile israil devletini kınıyor, hatta israil gazetesi KABİNEDEKİ 7 APTAL diyor kendi hükümetine." yazısını da ilave etseydin.

Sevgili kardeşim, saldırıyı yanlara haydut, alçak, insanlıkdışı falan istediğini elbette söyleyebilirsin. Cami ile köpek yakıştırması hiç hoş olmamış. Saygı denilen aradaki köprü yıkılmadıkça kimseyi sözlerimle incitmek istemem. Seni kırdıysam özür dilerim Keşke yazına "Aklı başında yahudiler bile israil devletini kınıyor, hatta israil gazetesi KABİNEDEKİ 7 APTAL diyor kendi hükümetine." yazısını da ilave etseydin.

Hayır hayır kırılma diye bi şey yok ama şaşırdım. Çünkü o yazımdan bu manayı çıkarmanı çözemedim. Çünkü o başlığın muhatabı tamamıyla bu alçakca saldırıyı yapan israil devletidir, idarecilerdir.

Cami ile köpek yakıştırması bizim anadolu kültürümüzde bir benzetmedir ve israilin bu yaptığına cuk oturuyor.

O yazıyı daha sonra gördüm o zaman yoktu, olsaydı ilave ederdim.

selamlar

Aslanım benim ya sonunda dilinin altındaki bakalyı çıkarmışsın.

Bu yazıyı görünce nedense aklıma ecevit geldi.

Savaş açıp İsrail'i bitiricez evimize mi dönücez buı mudur yani ?
Eminim ilkokula giden talebeye sorsam bu cevabı vermez karikatürsz komedya bu ya olamaz =)

Bu yazıdan bunu çıkardıysan sen yaşama zaten =)

"Savaş açıp İsrail'i bitiricez evimize mi dönücez buı mudur yani ?"

Ben böyle bişey mi dedim ? Bu sonucu ancak amerikanın kuklaları çıkarır =) (sen kuklası değilsin)

İlkokula giden talebe böyle bir cevap vermez evet, çünkü sana cevap vermeye tenezzül etmez emin ol ;)

ςαη;5031190' Alıntı:
Bu yazıdan bunu çıkardıysan sen yaşama zaten =)

"Savaş açıp İsrail'i bitiricez evimize mi dönücez buı mudur yani ?"

Ben böyle bişey mi dedim ? Bu sonucu ancak amerikanın kuklaları çıkarır =) (sen kuklası değilsin)

İlkokula giden talebe böyle bir cevap vermez evet, çünkü sana cevap vermeye tenezzül etmez emin ol ;)

Kendiyle çelişen adam olduğunu ve cevabını diğer konuda verdim.
AKP savaş açmalıydı savaş sebebi de sonrada şafını döndür ben savaş istemiyorum de.
Eğer sen savaş istemiyorsan ne diye bu durumun gereği savaştır diyorsun arkadaşım ?
Yoksa bu AKP olduğu için AKP özel bir sebep miydi ? muhalefetsin ya ?
AKP savaş ilan etseydi bu sefer de sövmeyen adam kalmayaaktı.
Yani AKP ağzıyla kuş tutsa yinede söveceksiniz.
Bravo size aynen devam ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri