İsrail vahşeti ve AKP'nin Arap milliyetçiliği!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MARCUSX

New member
Reaction score
0

İsrail’in yardım filosuna yaptığı baskın, tartışmasız olarak korsanlık ve hatta terördür.
Savunmasız insanlara uluslararası sularda ölüm kusmanın adı ancak vahşet olabilir!
Buradan hareketle Tel Aviv’in yaptığını şiddetle kınadığımızı belirtmek istiyoruz.
Ancak...
İsrail’in yaptığı çılgınlığa paralel olarak İHH gibi yardım kuruluşlarının son günlerde sergiledikleri tavır ve tutumlar da masum görüntüler değildi.
Öyle, çünkü yardım götürülme hadisesi bu kuruluşlar tarafından siyasileştirilmiş ve olay adeta İsrail’e posta koymaya
dönüştürülmüştür.
Naklen yayınlar eşliğinde, meydan okumalarla yapılan yardım girişimini hiç birimiz masum teşebbüs olarak
göremeyiz.
Buradan hareketle İsrail’in yaptığı alçaklıkta, yardım götürenlerin de kışkırtma anlamında belli bir sorumluluğu söz konusudur!
Peki bundan sonra ne mi olur?
Türkiye ile İsrail arasında zaten gergin olan ilişkiler çok daha gerilir.
Recep Bey hemen bu işin istismarına soyunur ve Tel Aviv’e atıp tutarak olayı oya tahvil etmeye çalışır.
Bundan başka bir şey de olmaz!
BM ve diğer uluslararası platformlardan gürültünün ötesinde bir sonuç
çıkmaz!
Yani kısacası İsrail yaptığı ile kalır.
Saldırı sadece ve sadece Ankara ile Tel Aviv’in fiili olarak kopuşuna katkı yapacaktır.
Aslına bakarsanız, İsrail’in yaptığı AKP’nin yönettiği Türkiye’ye açık bir saldırıdır, zira saldırıya uğrayan gemi Türkiye’ye aittir.
İsrail bu şekilde kendince ‘One Munite’in intikamını almış oldu.
Dahası, Ankara’nın Tahran ve Arap Dünyasına yakınlaşmasına tepki koydu!
Yukarıda da söyledik İsrail’in bu yaptığı alçaklık ve ötesidir, ancak üzülerek söylemeliyiz ki Türkiye’yi bu noktaya getiren, AKP iktidarının yanlış yönetimidir.
Herkes tanıktır ki Türkiye’de bir süredir gizli bir Arap milliyetçiliği tedavüldedir.
İslamcılık geleneğinden gelen AKP kadroları, her ne kadar değiştik deseler de bilinç altlarında var olan Arapçılığı belli ki atamamışlar ve Türkiye’yi Mısır’ın bile radikal gördüğü Hamas’ın peşine takarak, akıl almaz biçimde bir girdaba sürüklemişlerdir.
Açık ve net olarak görülüyor ki Türkiye dış politikasında bugün sadece eksen değil, aleni bir zihniyet kayması söz konusudur.
AKP ve Recep Bey, Erbakan Hoca’nın D-8 ütopyasına tepeden değil, aşağıdan dalış yapıyor.
Bakın buraya not düşüyorum; bu işin AKP’ye büyük bir faturası olacaktır!
Nereden mi biliyorum?
Tayyip Erdoğan’ın gözü kulağı olan danışmanı Cüneyt Zapsu’dan!
Zapsu’nun ABD’deki Musevi lobilerine yaptığı şu yakarışı hatırlayın lütfen:
- “Ne olur Tayyip Bey’i deliğe süpürmeyin, kullanın.”
Sahi şimdi böyle bir tabloda Cüneyt Bey’in yakarma gereğini duyduğu o Musevi lobileri artık Tayyip pardon Recep Bey’i deliğe süpürür mü süpürmez mi?
Sakın onlar kim oluyor da deliğe süpürüyor demeyin, Zapsu yalvardığına ve Recep Bey de o yakarışa itiraz etmediğine göre, belli ki adamlar o noktada etkili.
Tayyip Recep Bey, Kemal Kılıçdaroğlu için manşetle gelen manşetle gider demişti ya ben de şimdi Abraham Foxmanların icazeti ile gelenler, İsrail’le gider dersem acaba abartmış mı olurum?

Filistin için ağıt yakanlar, şehitlerimiz için niye susuyor?

Tamam İsrail’in yaptığı terör!
Peki PKK’nın yaptığı terör değil mi?
Önceki gece İskenderun’da 6 askerimiz daha şehit edildi.
Soruyorum; vatan görevi yapan gencecik fidanlara, nöbet değişimi esnasında pusu kurup ölüm kusanların yaptığı terör değil midir?
Öyle ise dün İsrail saldırısı için meydan organizasyonları yapan o sözde İslamcı örgütler, bir kez olsun PKK alçaklığı için neden aynı şeyi yapmazlar?
Bu grupların PKK’yı tel’in için bir miting ya da etkinlik yaptığını hiç duyanınız, göreniniz oldu mu?
Lafı dolandırmadan söyleyeceğim, bu sözde dinci güruh için Gazze’de ölen bir Hamasçı, PKK’nın şehit ettiği Mehmetçikten bin kere mukaddes ve
makbûldür.
Öyle çünkü, Hamas güya Allah yolunun mücahidi, Mehmetçik ise kafir(!) devletin askeri!
Abartıyorsun diyenlere tekrar tekrar soruyorum; Gazze için yardımlar toplayıp Filistin’e koşanlar, bir kez olsun bu vatan için PKK kurşunu ile toprağa düşenlerin geride bıraktıklarına böyle bir kampanyayı hiç düzenlediler mi?
Ne yani Filistinliler muhtaç da yetimlerimiz muhtaç değil mi?
Hem o Filistinliler değil midir, Birinci Cihan savaşında Lavrenslerle işbirliği yapıp Osmanlı’yı sırtından bıçaklayan!
Hiç unutmuyorum, yıllar önce Demirel’in Cumhurbaşkanlığı döneminde Kudüs’e gittiğimizde münevver, yaşlı bir Arap aynen şu sözleri etmişti:
- “Biz bugün, Osmanlı’ya yaptığımız ihanetin bedelini ödüyoruz.”
Evet Filistinli Arap bile ulusunun ihanetini kabul ederken, bizim Arapçılarımız onları kutsamak için yarışıyorlar.
İslamcı güruh böyle de AKP farklı mı sanki?
Son bir haftadır onlarca şehit verilirken hükümet kanadından tık yok!
Keza Başbakan’ın yanı sıra Cumhurbaşkanı da tınmıyor ve şehadetlere adeta trafik kazası muamelesi yapıyor!
Yahu bu çocuklar bu ülke için ölmüyor mu, öyle ise bu kayıtsızlık ve umursamazlık neden?
Tablo ortadadır; 2002’de sıfır noktasında olan terör, bugün artık askeri birliği basma noktasındadır. Recep Bey hâlâ açılım mugalatalarını yaparken, devletin başını temsil eden zat-ı şahane de Kürt meselesinde güzel şeyler olacak beklentisini dillendiriyor.

Sabahattin ÖNKİBAR

gelip burda nasıl akp i savunacaklar acaba ?

- “Ne olur Tayyip Bey’i deliğe süpürmeyin, kullanın.” cüneyit zapsu

hala mi akp diyorlar yoksa sesleri ccikmiyor beee yuh millet gidiyor elden

Ergenekon kuklası bu şarlatana birisi şunu hatırlatsın ki o gemi de 35 ülkeden 700 ü aşkın insan vardı hahamlar vardı hıristiyan papazlarlar vardı budistler vardı onlarda mı arap milliyetcisiy di. Bu insanların ortak derdi Gazzaede israil in yaptığı insanlık dışı vahşeti dünyanın gündemine getirmek

İnsanlıktan nasibini almamışlar sırf AKP yi eleştirecez diye israil yalakalığını soyunmuşlar

aklı selim bazı yahudiler bile israilin bu haydutluğunu kınarken içimizdeki İsraillierin gerçek yüzleri ortaya çkıyor

kötü bir durum akp'liler için savunmak istiyorlar ama o kadar hata yapılıyorki savunacak bir şeyde kalmadı.
yolcu yoluna gerek fazla tutmayalım bizde...

Arkadaşlar filistinde bir katliam oluyor sizin sizin tartıştığınız şeye bak:siyaset,siyaset,siyaset...

İsrail’in yaptığı çılgınlığa paralel olarak İHH gibi yardım kuruluşlarının son günlerde sergiledikleri tavır ve tutumlar da masum görüntüler değildi.
Öyle, çünkü yardım götürülme hadisesi bu kuruluşlar tarafından siyasileştirilmiş ve olay adeta İsrail’e posta koymaya
dönüştürülmüştür.

Naklen yayınlar eşliğinde, meydan okumalarla yapılan yardım girişimini hiç birimiz masum teşebbüs olarak göremeyiz.
Buradan hareketle İsrail’in yaptığı alçaklıkta, yardım götürenlerin de kışkırtma anlamında belli bir sorumluluğu söz konusudur!
Recep Bey hemen bu işin istismarına soyunur ve Tel Aviv’e atıp tutarak olayı oya tahvil etmeye çalışır.Bundan başka bir şey de olmaz!
Aslına bakarsanız, İsrail’in yaptığı AKP’nin yönettiği Türkiye’ye açık bir saldırıdır
Herkes tanıktır ki Türkiye’de bir süredir gizli bir Arap milliyetçiliği tedavüldedir.
İslamcılık geleneğinden gelen AKP kadroları, her ne kadar değiştik deseler de bilinç altlarında var olan Arapçılığı belli ki atamamışlar ve Türkiye’yi Mısır’ın bile radikal gördüğü Hamas’ın peşine takarak, akıl almaz biçimde bir girdaba sürüklemişlerdir.

2002’de sıfır noktasında olan terör, bugün artık askeri birliği basma noktasındadır.

Sabahattin ÖNKİBAR

ALLAH böyle düşünenlerin elinden vatanımızı korusun.. Gerekirse kanımın son damlasına kadar mücadele ederim böyleleriyle.. Böyle hainlerle içimizde onlarla beraber yaşıyoruz.. ne gerek var pkk nın bitmesine onların yeri belli düşman oldukları belli önemli olan böyle hain adamları bitirin içimizde
2002 de terör bitme noktasındayımış.. nerede burkina fasoda mı mozambikde mi??

Başka Neyden Nemalanacaklar,
Yazdıkları'da Siyasete Benzese Bari,
Çamur Atmakdan Başka Birşey Yok.

Yunaistan İspanya ve bir çok Avrupa devleti israil i kınayıp büyükelçilerini geri çektiği halde içimizdeki israilcilerin olayı Arap milliyetciliğine indirgemesi her olay da AKP yi eleştirme hastalıklarının ulaştıkları düzeyi gösteriyor.Bu hastalık artık tedavi edilemz boyuta ulşmıştır

adama sorarlar Yunanistan ispanya ve bir çok AB ülkesi de arap milliyetciliği mi yapıyor. Cevap verin İçimizde ki İsrailliler

Arkadaşlar filistinde bir katliam oluyor sizin sizin tartıştığınız şeye bak:siyaset,siyaset,siyaset...

filistinde yeni bir şey yok ben bildim bileli orda durum bu şekilde...

hem katliam matliam diyorsun peki recep bey yahudi madalyası alırken ne yaptın ozaman katliam yokmuydu o zaman bebeler şehid olmuyormuydu?? ne yaptın o zaman recep beyi desteklemeye devam ettinmi? ettinse hangi yüzle bu lafları ediyorsun? utanmıyormusun provakasyon yapmaya?

Gözlerim doldu yazıyı okurken çok zoruma gitti bu kadar hainlikler dönerken nasıl vatan millet deyip hemde akp savunuyor bunlar hangi yüzle

Bu yazının muhatabı forumdakiler değil elbet. İsrail bas bas bağırdı müdahale ederim diye. İsrail bunu ilk kez de yapmıyor. Vukuatı çok bu konuda.:huh:
Hal böyleyken sen gemilerini savaş gemisi refakatinde göndermezsen veya uluslar arası güvenceler almadan o bölgeye yollarsan bu yönetim zaafiyeti değil de nedir. :sneaky2:
Elbette yapılan uygulama eleştirilecektir.
Yapılan saldırıda ölen vatandaşlarımıza kader mi diyeceğiz. Ortada maden ocağında olduğu gibi emmiyet zaafiyeti var. Sen onları ateşe at sonrada ya kader de yada oturduğun yerden ahkam kes.:crying:
BM kınama kararı alsa ne almasa ne olur yaptırım olmadıktan sonra.:crying:

Filistine yapılan insani yardımdan ve ölen insanlarımızdan utanmadan, saldırının AKP Hükümetine değil TC Devletine yapıldığını anlamaktan aciz; alçakça, şerefsizce bu olayı siyasete malzeme yapıp oy avcılığına çevirenleri lanetliyorum. Allah hepinizin Belasını versin.

b.k atmakta üstünze yok eee logar kpağının altında başka birşeyde yapamazsınız zaten
tamam muhalefet zihniyetlisiniz acınız büyük iktidar olamıyorsunuz

bari yıkıcı değil yapıcı muhalefet olun da millet sizi adam yerine koysun

şehitler unutulmuş muş hadi ordan yalancılar ........... medya mensupları ve şakşakçıları
şehitleri medyada sitelerde konu yapıp siyaset yapan muhalefet zihniyet
Allah sizi logar çukurundan çıkarmasın

unutulan ne sana söyleyimmi

işçiye emekçiye hakkını arayana kalkan biber gazları ve coblar

pkk ya düzenlenen operasyonları protesto edenlere kalkmıyor.

dünkü dtp liler bu günkü bdp liler serbestçe pkk propogandası yaparken.
askere gitmeyin çağsırı hainlik çağrısı yaparken hükümet, polis, hukuk nerde

ha liboş hukuk şurda deniz fenerinde, o vurguncular serbest geziyor....

pkk canlı kalkan olmak isteyen hainler orda burda yürüyüş yaparken polis nerde.

işçileri süründürmeyi iyi biliyor akp. sonrada kader demeyi iyi biliyor diğeride

çıkıp güzel oldüler diye övünüyor.

işte hükümetin pkk sempatizanlığı diye buna derim...

Sevgili arkadaşlar, merhabalar.

Bir toplumun şerefi, onuru, tarihi, bayrağı, vatan toprakları, ekonomik değerleri satlık ise,
Bilime, teknolojiye ve dünya gerçeklerine sırtını dönüp, düşlediği bir hayal aleminde yaşıyorsa,
Ve bunun gibi çoğaltılabilecek başka nedenlerle o toplum çok acılar çeker. Sıkıntılar yaşar.

Uluslar arası ilişkilerde bir ülkeyi yöneten kadrolar gelişebilecek olayları ve sonuçlarını doğru değerlendirebilme açısından çok daha dikkatli, çok daha bilgili ve yetkin olmak zorundadır.

Bu konu hakkındaki gerçekleri, herhangi bir tarafı kayırma derdi olmadan, olduğu gibi, neden ve sonuçları ile yazan kişiler, düşüncesi kıt ve gerçekçi olamayıp taraf tutarak bakan kişiler tarafından İsraili savunan hainler olarak nitelendiriliyor.

Bu yaklaşım son derece üzüntü verici. İnsanlık adına zaten bir kere hiç bir kişi İsrailin davranış şeklini onaylamıyor.

Ve sonrasında ekliyorlar; Ancak diyorlar İsrail bunu yapacak güçte ve yapacağını, müdahale edeceğini söylediği halde adeta böyle olsun diye düşüncesiz davranan yetkilileride kınıyoruz diyorlar. Evet bende kınıyorum böyle davranan yetkilileri.

Türkiye ve diğer ülkeler bu insanı yardımı mutlaka yapacaksa ve İsrailin karşı koymasıyla karşılaşacaksa daha akılcı ve gerçekçi bir şekilde yapmalıydı.

Yeterli tedbirlerin alınmadığı bir organizasyonla İsrailin kucağına atlayıp ardından da amnınnnn, yetişinnnn, İsrail bize birşeyler yapıyorrrr diye figan etmek, buradan, siyonist, mason, arap milliyetçiliği tarzında çıkarımlar yapmaya kalkışmak, içimizdeki hainler, dışımızdaki hainler tarzı gülünç değerlendirmeler yapmak bana gerçekçi bir yaklaşım gibi görünmüyor.

Karşındaki güçlü mü? Sende güçlüsün.

Karşındaki kararlı ve iradeli mi? Sen değilsin. Sen sadece iç politikada ülkeni yıpratma konusunda güçlü ve iradelisin. Sahibin sana bu görevi verdi.

Sonuç:

Karşında bu organizasyona karşı çıkan, güçlü, iradeli ve müdahale edeceğini söyleyen bir devlet var. Sende güçlü ve iradeli olup aynı kararlılıkla ve gerekli önlemleri almış bir şekilde bu yardımı yerine ulaştıracaksın. Zedelenen itibarını ayağa kaldırmış olacaksın.

Savunmasız sivilleri askerlerin kucağına sürüp ardında da oturup ağlaşan, Allahından korkmayan, kuldan utanmayan, ucuz politikacıya benim gibi vatandaşlardan onay çıkmaz.

Eeeee ne oldu? Doğal olarak ben Mason ve İsrailli mi oldum şimdi?

Aynı Gemiler Türkiyeye Gelse Türk Ordusu Veya Askeri Sivillere Savaş Açıp Öldürürmüydü,
Türkiye İle İsrail'i Aynı Kefeye Koyanlardan Bu Beklenir Belli Olmas Belkide Fazlası Vardır.

Ne biçim bi kimlik acınız varmış arkadaş çıkar çıkar bitmedi .

Bu insanlar ne türk ulusunun milli menfaatlerini düşünür nede insanlığın yok sayılmasını.Bu insan müsveddelerinin tek derdi menfaat başka bişey değildir.Hiç yapıcı bir eleştiri görmedim yazıda.Bunca acıya rağmen bu ahmak yazarların insanları tahrik etmesi gözardı edilmicektir mutlaka türk halkı acısını alıcaktır bunu akıllarına yazsın bu yalanşör yahudi tohumları.

Siyasi partiler ve oluşturduğu kadrolar bir ülkede seçim ile işbaşına getirilmiş ise doğal olarak yaptıkları işlerden dolayı iyi yada kötü yönde eleştirileceklerdir.

Ülkeyi ve vatandaşı ilgilendiren konular yüzünden yönetim eleştirildiğinde, örneğin bizim ülke için şu an hükümet Akp partisinin oluşturduğu kadrolar tarafından görev yaptığı veya yapmadığı için eleştirildiğinde bu partiye gönül veren kişiler her konuda Akp nin haksız eleştirildiğini düşünüyor.

Yani Ekonomiden, savunmadan, öğrenim ve eğitimden, sağlıktan, dış siyasetten sorumlu değiller mi?

Vatandaş hoşnut olmadığı konularda Akp yi eleştirmesin mi? Bu konularla ilişkilendirmesin mi?

Hani bazen deniliyorya; yav kardeşim bu konunun Akp ile ne ilgisi var. Sizde herşeyi Akp'ye bağlıyorsunuz. İlgisi olmasa insanlar bunu sorgulamaz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri