Elais' Alıntı:
Ben de ikna oldum artık benim oyum da CHPye
Haritalara baksana İngiliz, Amerikan, Yunan bayrakları her yer işgal olmuş ne yapcaz valla biz de başka yere gideriz 75 milyon insan... İyice paronaya dökülmüş iş her şey o kadar basit..
Zuhahahah asıl size!paronoyaymış yalanmı söylesene?O haritalardaki?TELEKOM KİMİN?Sümerbank kimin?PETKİM KİMİN?İZMİR LİMANI kimin?Bizim mi?Peki devam?Vodafone Kimin?AKBANK KİMİN?(isiminin başında ak olan herşey gibi bir başkasının!!)Oyakbank kimin?Akarsularımız yakında kimin olacak?Vs.VS.....Artık bizim değilller GÖR BUNU!!!
Elais' Alıntı:
Ben vezir felan değilim Mr. Vezir olsaydı her yer onun mesajlarıyla dolardı. ******* ta onla baya kapıştınız aynı yazılar aynı şeyler yüzünden, ve Modluk yarışına kirmiştiniz sen olamassın felan diye sonun da o başardı mod oldu ama ******* kapandı..
Sen kimsen kimsin..Bak benim paylaşımlarımıda bilen birisin sonuçta istesem bende burayı sonuna kadar günde,2 konudan doldururum!Bunuda biliyorsundur...Ne?biz modluk konusunda kapıştık mı?Zuhahahahaha işte buna gülerim senin ufkunun genişliğini bana gösteriyor bu söylediğin...Herşey yarış,kapışma ve maç değil mi?Unutma oraya isteseydim bende mod olabilirdim...Her bölüme 2 mod alınıyordu..Benim söylediğim neydi?Hatırlıyormusun?"Biz ikimizde taraflıyız bence 2mizde olmamalıyız mod falan" ve bize iki günde gösterdi neler yapabildiğini,kendi tarafındakilere ses çıkarmıyor diğrelerinin msjlarını editliyor...Haklı çıktığımıda hatırlatırım..bu konuda uyardım onu mod olduktan sonra da..başarmışmış.zaten ikimizinde hem msj sayısı hemde konu sayısı yeterliydi...Benim amacımı orda anlamadın şimdi anla bari...bidahada bu konu burada gereksiz yere tartışılmasın...varsa alakalı bi problemin anlamadığın bi nokta pm at...
Elais' Alıntı:
Mesut Barzani kim yaa ? Hani şu Tayyip Erdoğan'ın kabile reisi dediği adam mı ?
Hayır desteklediği adam düzelteyim..Ya nede güzel gözlerinizi boyuyolar sizin...Hemencecik iki dakkada...
Elais' Alıntı:
Dışarda Mesut Barzani gibi adamlar memnun da içer de sizin gibi halkı şeriatçı diye karalayanlar % 47 sinin seçtiği saygı duymayan insanlar niye memnun değil halbuki aynı kafadasınız.
Ya işte problem burada bak dışarıda ki herkes memnun!ab+d+pkk ha bide papa!Ben kimseyi şeriatçı die karalamıyorum bir insan kendisini ispat eder ve gösterir ve ben ispatsız konuşmam asla!
[VIDEO]VepV4Ac_rNM[/VIDEO]
[VIDEO]NMtYDn-BtxM[/VIDEO]
Elais' Alıntı:
Sizin CHP (eski SHP o zamanlar başbakan yardıımcısı ve dış işleri bakanı Deniz Baykal) LEYLA ZANALA ları HATİP DİCLE leri kendi partileri içinde meclise sokup and törenin de rezillik o dönem de çıkmadımı. Sakın CHP li değilim deme utanma açıkça söyle sen tipik bi CHP lisin.
Bizim Chp mi?Eski shpmi?
1- Nereden çıkardın benim Chp'li olduğu mu?

Ben hep ne dedim?akpyi istemiyorum dedim.Bu nedenle karşısında ki iki güçlü partiyide savunur ve desteklerim dedim 1-Mhp,2-Chp!
2- Chp demek eski shp?Tarihini bilmeyen adam yarın dış güçlerin elinde oyuncak olmaya mahkumdur...Chp'yi kim kurdu?Yada Chp'nin ilk ünvanı nedir?Ben sadece sana ilk ünvanını söyleyeyim;shpnin Chp ile alakası olmadığını anla sen..

...Kurucu Hükümet Partisi!Neyi kurmuş?Bunuda git sen ara bul!

:durdurun