İsrail Değil TÜRK GAZETESİ

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

jip2t4.jpg

İsrail değil TÜRK GAZETESİ

Bu manşeti İsrail gazetesi değil, Türk gazetesi attı..

Cumhuriyet Gazetesi bugün OSMANLICILIK HAYALİ manşetiyle çıktı. Haberi yapan bir İsrail gazetesi değil Cumhuriyet gazetesiydi.

AKP iktidarının son dönemde önce İsrail’i “Anadolu Tatbikatı”ndan dışlayarak Suriye ile tatbikat yapma kararı alması, ardından TRT’nin olaylı dizisi “Ayrılık” ile tırmanan kriz ve son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cem Uzan
nedeniyle Fransa’yı hedef alması, “Türkiye Batı’dan kopup Doğu’ya mı yöneliyor” tartışmasını yeniden ateşledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, iktidarın “İsrail’in Gazze’deki saldırılarını hepimiz kınadık.. ama İsrail ile ilişkileri bu şekilde tahrip ederseniz, size ‘ABD’nin Afganistan’daki saldırıları nedeniyle onunla da ilişkilerinizi bu hale sokuyor musunuz?’ diye sorarlar” dedi. AKP iktidarının dış politikanın “ağırlık merkezini” Batı’dan Ortadoğu’ya kaydırdığının altını çizen Öymen, “İktidar Türkiye’yi adım adım Ortadoğu devleti haline getiriyor. Avrupa’daki haksızlıklarla mücadele edip oradaki yerimizi almaya çalışacaklarına, Avrupa’ya sırtını dönüp Türkiye’yi bir Ortadoğu ülkesi yapmaya çalışıyorlar. Türkiye ne yazık ki bu yöne doğru kayıyor, cumhuriyetin temel değerlerini kaybediyor” dedi.

Emekli Büyükelçi Nüzhet Kandemir, Türkiye’nin bölgesinde ve özellikle de komşularıyla ilişkilerinde sorunlarını sıfırlamak şeklinde bir yaklaşımı olduğunu, ancak İsrail’in de bu komşular arasında yer aldığının unutulmaması gerektiğini ifade etti. “Bir taraftan sorunlar sıfırlanırken bir taraftan da yeni sorunlar yaratmak akıllıca değil” diyen Kandemir, “Ahmet Davutoğlu bakan olduktan sonraki açıklamalarında ‘Neo Osmanlıcılıktan uzaktayız’ demeye getirdi.. ancak, sanki öyle bir tablo varmışçasına bir izlenim yaratılıyor. Türkiye, bölgesinde önemli bir ülke olarak herkesle eşit mesafede, sorunsuz bir dış politika yürütmek suretiyle genel çıkarlarına daha iyi hizmet edebilir. Görüntü olarak Doğu’ya doğru bir kayma olduğu söylenebilir” dedi.

2vjvp7o.jpg

Prof. Dr. Süheyl Batum, AKP iktidarının hiçbir zaman yüzünü Batı’ya dönmediğini belirtirken, “Ben tüm yaşananların bir sanal dünya olduğunu, bizlere bir şeylerin algılatılmak istendiğini ve bütün politikanın da bu çerçevede yürüdüğünü
düşünüyorum” diye konuştu. Uluslararası İlişkiler Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise İsrail’e karşı bilinçli bir karşı koyma
politikası yürütüldüğünü anlatırken, bu ülkenin ilk kez tüm dünya kamuoyu önünde Müslüman bir ülke tarafından net bir dille eleştirildiğini söyledi.

Uluslararası İlişkiler Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise İsrail’e karşı bilinçli bir karşı koyma politikası yürütüldüğünü anlatırken, bu ülkenin ilk kez tüm dünya kamuoyu önünde Müslüman bir ülke tarafından net bir dille eleştirildiğini söyledi. Başbakan’ın Cem Uzan yüzünden Fransa’ya tepki göstermesinin de iç politikaya yönelik bir tavır olduğuna işaret eden Bağcı, şöyle devam etti: “Aynı Türk hükümeti, Cumhurbaşkanı’nın Paris ziyaretinde Fransız firmalarının nükleer enerji
programlarına tekrar katılabileceğini söyledi. Başbakan biraz Putin tarzı çıkışlar yapıyor ama, unuttuğu şey Türkiye... Rusya değil. Başbakan Arap dünyasına yönelik duygu yüklemesinin de platonik olduğunun farkında değil.”

Kaynak

Başbakan biraz Putin tarzı çıkışlar yapıyor ama, unuttuğu şey Türkiye... Rusya değil. Başbakan Arap dünyasına yönelik duygu yüklemesinin de platonik olduğunun farkında değil.

:clap :clap

halaaa Türk düşmanı devşirme osmanlı hayali kuranların olması gayet normaldir şahsen ermeni yada rum kökenli olsaydım bende osmanlıyı isterdim niyee çünkü osmanlının zenginlerinin tüccarlarının elitlerinin arasında padişahlarda dahil olmak üzere rum ermeni yahudi ve hristiyan kökenlidir.

halaaa Türk düşmanı devşirme osmanlı hayali kuranların olması gayet normaldir şahsen ermeni yada rum kökenli olsaydım bende osmanlıyı isterdim niyee çünkü osmanlının zenginlerinin tüccarlarının elitlerinin arasında padişahlarda dahil olmak üzere rum ermeni yahudi ve hristiyan kökenlidir.

açıkçası kökenini merak ettim? osmanlı düşmanı bir türk müsün?

Asgari ücretle çalışan bir kişi aile geçindirebilmesi için her gün 1 kişiye 1 simit düşüyor..

Memleket bu halde sen diyosun filistin miş israilmiş.kürtmüş ermeni miş.Sadece süni gündemler..Onlara arap kardeşleri 3 trilyon dolar abd bankalarında batırcaklarına,Yüzmilyonlarca dolara ingiltere liginden kulüp alacaklarına yardım etsinler.Biz kendimize kalmamışız zaten

Bana asıl problemi anlat, eğitime ayırdığın bütçe ile okulların hademe tutamayıp velilerin temizliğe gittiğini anlat.İşsizliği anlat. 10 sene para harcayıp ünüversite bitirip kpss de 1. olup atanamayanları anlat.

ÇOK DA S...MDEYDİ İSRAİL le filistin!

Yazan Cumhuriyet Gazetesiyle Gerisi Teferruattır

asgari ücretle çalışan bir kişi aile geçindirebilmesi için her gün 1 kişiye 1 simit düşüyor..

Memleket bu halde sen diyosun filistin miş israilmiş.kürtmüş ermeni miş.sadece süni gündemler..onlara arap kardeşleri 3 trilyon dolar abd bankalarında batırcaklarına,yüzmilyonlarca dolara ingiltere liginden kulüp alacaklarına yardım etsinler.biz kendimize kalmamışız zaten

bana asıl problemi anlat, eğitime ayırdığın bütçe ile okulların hademe tutamayıp velilerin temizliğe gittiğini anlat.işsizliği anlat. 10 sene para harcayıp ünüversite bitirip kpss de 1. Olup atanamayanları anlat.

çok da s...mdeydi israil le filistin!

asgari ücretlerle bir simit alındıgını düşünecek kadar vicdanın varda süt içmesi gerekirken ölen çoçukları düşünecek kadar yok demek pes dogrusu bide s..... Demi demişin yazık vallahi yazık

asgari ücretlerle bir simit alındıgını düşünecek kadar vicdanın varda süt içmesi gerekirken ölen çoçukları düşünecek kadar yok demek pes dogrusu bide s..... Demi demişin yazık vallahi yazık

Sen kendi iç meseleni halledemeden çıkmışsın dünya turuna..

Davos çıkışının ardından arap dünyası ne demeişti?Türkiye kendi işine baksın..

Bize kuru karahmanlık gerekmiyor.Bu ülkenin kendi içinde zaten yeterince sorunu var..

60.000 kadın genelevinde çalışabilmek için vize kuyruğuna girmiş..

Gençler iş bulamıyor,bu yüzden evlenemiyor.Ahlaki patlama zaten malum..Sosyal patlama yakındır..
En son hangi bakanın oğlu hangi müdürlüğe atandı?
Fatholding in gemileri Atv medya gurubu, Hails toprağın malları,petrol ofisi vs. vs. bu ülkede kimlere peşkeş çekildi

Sen önce bunları hallet de hep beraber çıkalım israil i Lanetlemeye.Bırak Kuru KABADAYILIĞI.

Bazı boş beyinleri gerçekten güzel uyutuyor..

Bu yaygara neden 10 larca şehitlerimiz gelirken kopartılmadı?

50 kişilik israil bordo bereli ekibinin kuzey ırakta peşmergeleri eğittiği istihbarat raporlarına yansımıştı halbuki?

Benim türk milletim ölürken kuzu elin memleketindeki araplar savaştalar onlara aslan

Ne kadar GURURUM HOŞLANDI ANLATAMAM!!

Harbi ya. Irakta, Afganistanda olanlara hiçkimse sesini çıkartmadı. Hatta destek için kendilerini yırttılar. Nedir bu osmanlıcılık. Baksana sen kendi iç sorunlarına. Nedir bu ikiyüzlülük anlaşılmaz...

Asgari ücretle çalışan bir kişi aile geçindirebilmesi için her gün 1 kişiye 1 simit düşüyor..

Memleket bu halde sen diyosun filistin miş israilmiş.kürtmüş ermeni miş.Sadece süni gündemler..Onlara arap kardeşleri 3 trilyon dolar abd bankalarında batırcaklarına,Yüzmilyonlarca dolara ingiltere liginden kulüp alacaklarına yardım etsinler.Biz kendimize kalmamışız zaten

Bana asıl problemi anlat, eğitime ayırdığın bütçe ile okulların hademe tutamayıp velilerin temizliğe gittiğini anlat.İşsizliği anlat. 10 sene para harcayıp ünüversite bitirip kpss de 1. olup atanamayanları anlat.

ÇOK DA S...MDEYDİ İSRAİL le filistin!

Harbi ii içine işlemiş kardes bunun yanındada halkın paralarını sömürüpte 10 numara hayat yasanlarıda anlatırsak tam olcak

Gerçekleri görmeye çalışalım

Davosta çıkış yaptın,Alkışlarla karşılandın..Sonra TÜRKİYE topraklarının %10 unu israil e vermeye kalkmadın mı?CHP nin girişimiyle engellenmedi mi? Bu ne perhiz?

ASLANIM BENİM SEN YAĞMASANDA GÜRLE! boş beyinler seni sewiyor!

Harbi ii içine işlemiş kardes bunun yanındada halkın paralarını sömürüpte 10 numara hayat yasanlarıda anlatırsak tam olcak

Fatholding in gemileri Atv medya gurubu, Hails toprağın malları,petrol ofisi vs. vs. bu ülkede kimlere peşkeş çekildi
Ünlü bakanlarımızdan birinin oğlu tekel genel müdürlük kadrosuna yakınlarda atandı

Bu ve daha sayamadığım onlarca serveti peşkeş çektiği çewresindekiler servet içinde yüzenler arkadaşım.

TuğяuL;4712348' Alıntı:
Yahudilerin Şalom gazetesi ile Yahudi yandaşı Cumhuriyet Gaztesi arasında bir fark var mı?

valla ertuğrul kardeş ben vezgeçtim artık bu tarz konulara girip gereksizpolemik yaşamaya bence sadece haber niteliği taşıyor sıradan öylesine basit ve ucuz o yüzden hiç kafanı yorup polemiğe girme

yazıyı kim verirse versin. cumhuriyetin manşetinden daha çok; monşer diyebileceğim, büyükelçi ve dışişleri eskilerinin bunca yıldır (70 yıllık) dış politikanın neden bu kadar ezik geçtiğini, her dış meselede neden bacaklarının titrediğini, ''aman batı ne der, ve aman israil ve avrupalı monşer dostlarımız , bağlılık yemini ettiğimiz masonika lar ne der'' mantığının kanımıza işlediğinin şimdi daha iyi farkına varıyoruz..

onur öymen,nüzhet kandemir ; hala bu ülkede size uzatılan 2-3 mikrofon buluyorsanız biliniziki bu ancak, sizin gibi olup, yıllardır 5-10 binden fazla satamayan, sahibi kurucusu dönme mason yunus nadiyle nadir nadiyle ve ilhan selçuklarla süregelen bir marjinal yerli pravda sevdasının tezahürdür. aynı gazetenin dhkp-c ve ergenekon sevdasınıda biliriz. kızıl bayrak lı orak çekiç sevdasınıda...

türkiye hiçbir zaman batılı olmadı demiş süheyl batum.. doğrudur.. ve göbeği doğuda kesilmiş bir medeniyetin batıyla alakası , sadece ve sadece ona haddini bildiridiği haçlı seferlerinde zafer sayısıncadır. birde cüneyt abimizin , '' kahpe bizansın yiğit güzeli diye ha bire kucakladığı sarı saçlı bizans ve batılı kızlarla dır alakamız.. ''bunu emekli büyükelçilerde, batı ve siyonist dünyasıda iyi bilsin.. ne diyelim başka...

Geri