İsrail Değil TÜRK GAZETESİ

halaaa Türk düşmanı devşirme osmanlı hayali kuranların olması gayet normaldir şahsen ermeni yada rum kökenli olsaydım bende osmanlıyı isterdim niyee çünkü osmanlının zenginlerinin tüccarlarının elitlerinin arasında padişahlarda dahil olmak üzere rum ermeni yahudi ve hristiyan kökenlidir.

osmanlı devletini iyi araştır 600 yıl dünyaya hükmetmiş bir başka devlet var mıdır bir bak bakalım

türk gazetesi deil, ergenekon gazetesi denmeliymiş

''Türk düşmanı devşirme osmanlı''

"Tarihini bilmeyen milletler, başka milletlerin şikarıdır, avıdır"

bu sözü; Cumhuriyet tarihini yapan ve yazan söylüyor. Tanıdık geldimi..?

Artık tarihinden utananları siz hesap edin...

Türkiyenin bölgesindeki yeni dış politikası ''Neo-Osmanlı''dır.

beyenin beyenmeyin, karşı çıkın,destek verin...​

osmanlının devşirme olduğundan habersiz olanlar tarihi bildiğini sanıyor ahhahahaahahah....

osmanlının devşirme siyasetinden haberiniz yok gelmiş tarihi bilip bilmemek hakkında ahkam yapıyorsunuz.

osmanlının devşirme olduğundan habersiz olanlar tarihi bildiğini sanıyor ahhahahaahahah....

osmanlının devşirme siyasetinden haberiniz yok gelmiş tarihi bilip bilmemek hakkında ahkam yapıyorsunuz.

osmanlıda devşirmelik sistemini ilkokulda öğretiyorlar. Ama sana herşeyi dipnotlu yazmak gerekiyor heralde..

bunu bilmek farklı.

''halaaa Türk düşmanı devşirme osmanlı hayali kuranların olması gayet normaldir şahsen ermeni yada rum kökenli olsaydım bende osmanlıyı isterdim niyee çünkü osmanlının zenginlerinin tüccarlarının elitlerinin arasında padişahlarda dahil olmak üzere rum ermeni yahudi ve hristiyan kökenlidir.''

bu şekilde ifade etmek çok faklı. Şimdi sen şu iki mesajındaki çelişkiden bir kurtulda söyle..

küçümsüyormusun?.., ırkmı yarıştırıyorsun? veya ne söylemeye çalıştığını kendin biliyormusun?

osmanlının devşirme olduğunu kabul ediyorsunuz yani....

osmanlının devşirme olduğunu kabul ediyorsunuz yani....

başkasını bilmemde senin söylediğim hiçbirşeyi benim kabul etmem mümkün değil.

bana neyi onaylatmaya çalışıp, hangi noktaya varmak istediğini anlamadım ama.. anlayan varsa cevap yazacaktır ben almim..

başkasını bilmemde senin söylediğim hiçbirşeyi benim kabul etmem mümkün değil.

bana neyi onaylatmaya çalışıp, hangi noktaya varmak istediğini anlamadım ama.. anlayan varsa cevap yazacaktır ben almim..

-Varmak istediğim noktayıda kavradın aslında ,osmanlının devşirme olduğunu biliyorsun ama kabullenemiyorsun kabul edersen dost olarak bildiğin bir çok kişinin Türk Düşmanı olduğunu görmekten çekiniyor olabilirsin...

Cumhuriyetmi TÜRK gazetesi
Komik olmayın
Kurucularını bi araştırıverin Hitler yalakası ne sabateistler görüceksiniz.
Ama Türk'lük namına hiçbişey yok.

Geri