İntihar Mektubunuzu Yazın!

ben bugün zaten ölmü$üm intihara ne gerek var......

İntihar güçsüzlerin işidir zaten güçsüz olmasam intihara kalkışmazdım
Kimse arkamdan ağlamasın 'kendi düşen ağlamaz' derlermiş arkasından da ağlattırmasın bari....

-eğer bi salaklık edipte ölemezsem,sakın beni öldürmeyin
belki nereye gideceğimi anlayıp pişman olmuşumdur :p

seni çoooooook sevdim ulan herşeye değersin benim için
hatta bu canıma bileee

:hhman:

gerçerken ugradım ve simdi gidiyorum ..herkese elweda :( benim için ağlamak mı ne gerek var sizleri seviyorum...

Sen Bu Mektubu Okuduğunda Artık Çok Geç Olucak Üzüleceksin Ama Ben Hayatta Olmayacamki Yσя!!!
Hani Gitmeyecektin Bana Sözler Vermiştin Nerde O sözler yar,Beni Terketipte Gittin Hayatımı Sen Mahvettin Bilseydim Severmiydim Yar
گiм∂i BεN YσNσ YσNσ AgℓσяιM Kσяσℓσяι BσgℓσяιM ∂uY∂uNMu Yσя!!!
Beni Bırakıpta Gittin Bana Neler Çektirdin Sevseydin Ölürmüydün Yar
Sevseydin Ölürmüydün Yar.....

:cool: :p

biliyorum en sevdiğim hatta annem babam bile en fazla bir ay sonra unutacaklar .birazda bu yüzden intiharım. bu kadar cabuk unutulacağımı düşünmek deli ediyor beni.bir mesaj bırakmıyorum üzülmeyin ağlamayın diye zaten dedim ya en çok bir ay.hoşçakalın

biliyorum en sevdiğim hatta annem babam bile en fazla bir ay sonra unutacaklar .birazda bu yüzden intiharım. bu kadar cabuk unutulacağımı düşünmek deli ediyor beni.bir mesaj bırakmıyorum üzülmeyin ağlamayın diye zaten dedim ya en çok bir ay.hoşçakalın

Dostum flood yapma.
Ve benim mektubum:
Her gün vücudumda bir kesik açılıyor.Ben çok kan kaybettim.Yaralar çok derin.Arkamdan ağlamayın ve beni öbür diyara günahlarımla yollamayın.

Ölürsem liselim sana doyamadan.
Bir Mezar yaptır ama ağlamadan.
Kefenimin rengini isterim kara
Örnek olsun aşkımız SEVİPTE AYRILANLARA
Bir gün yolun düserse mezara
Otlarla kaplı bir mezar ara.
Sakin ağlama ve arkana bakma
Çünkü orada yatan genç bir kız
TAM ON SEKİZ YAŞINDA

amacım yoktu...denemek istedim ve intahar ettim...gerisi önemli değil...ben istedim çünkü...allah günahlarımı affetsin...

kaz mezarcı elin titremesin

her an öle bilirim ama hep merak ettim ahmet haşimin kitaplarını topladığı kitabın adı best of ahmet haşim mmi?

"Siz geğerli insanlara verecegim en güzel hediyenin CESEDIM oldugu kanaatine vardım ve gidiyorum.. HAKKINIZI HELAL EDIN... "

diyeceğim ve yazacağım tek şey olurdu o da şu dur ( hayat ile boğuşmaktan bıktım artık tanrıya inancım olmadığı için camiye falan sokmayın direk geldiğim toprağa dönmek istiyorum ) tek şey bu ollurdu

Anne ve Baba oncelikle slm eder ellerinizden operim...:p beni yetistirdiniz,buyuttunuz ama sizlere layilk bir evlat olamadim hep kafamin dikine gittim...%98 hep yanlis seyler yaptim artik dogru seyi yapma vakti geldi..Allah gunahlarimi affetsin..sizde haklarinizi helal edin..yolcudur abbas baglasan durmaz eyvallah

kesin buna benzer bisiy olurdu :D

Sana öğretilen her şey
Bana önerilen her şey
Bana dayatılan yaşantı
İşe yaramaz bir çöplük

Yarattığınız sistemler
Kullandığımız yöntemler
Yaşamak istemem aranızda

Belki de terslik bende
Yapamadım bu düzende
Kaçacak delik arar oldum
Sürüngenler şehrinde

Eğitilmiş köpekler
Doymak bilmez maymunlar
Yaşamak istemem artık aranızda

Benden bir ruhsuz yaratmayı
Nasıl başardınız
Benden bir hissiz yaratmayı
Nasıl başardınız
Benden bir uyumsuz yaratmayı
Nasıl başardınız
Benden sizden biri yaratmayı
Nasıl başardınız

Yaşamak istemem artık aranızda

Biraz alıntı oldu fakat dinleyen bilir bunu yazan sanatçı intihar etti ama su anki ruh halimi tamamiyle anlatıo
i36003_evrensel.gif
i36003_evrensel.gif
i36003_evrensel.gif

bakıyorum bakıyorum yazılanlara bi anlama veremiyorum.İNTİHAR ETMEK Bİ ŞOV DİİLDİR.bi gün intihar etmeyi düşüneceksem yada düşünürsem + bunun için mektup yazmayı düşünürsem ne diye buraya yazıyımki.

Şöyle bir durup geçmişime bakıyorum. Hiç bir halt yapamamışım hayatta. Hangi işe elimi atsam kurumuş. Hiç bir şeyi becerememişim. Hiç kimse için bir değerimde olmamış. Ben varım yada yokum, hiç bir fark yok. Bu yüzden yok olmaya karar verdim. Hepinize güle güle. (bu arada bu geyik bir mesaj değildir. GERÇEKTİR) byeeeee

sırf diğer tarafı merak ettiğim için gidiyorum beni merak etmeyin nasılsa birgün mutlaka görüşeceğiz

Geri