İntihar Mektubunuzu Yazın!

St.AnGeR' Alıntı:
Kod:
date: yine bir 24 ü.. sensisliimin ilq 24 ü ama.. sanrm sonda olacaq.. 

insanlar yashamları boyunca ya nedenleri ichn yada amachları ichn yasharlar..
nedeni yada amacı olmadan yashayanlar budala insanlardır.. 
we ben onlar arasına qatlmadıımı düshünüorm.. ama taby arqamdan düshünenler belqi bu yapdıım ichn budalalıq dieceqler ama benim dogrularım bende qaldı en asndan bunu bilrm.. 

teq Nedenim sendin Sende yoqsun artıq..  
Nedensis Bende olamam artıq..  elveda sewdiim elveda sewdiqlerim ama beni sewmeyenler..

St.AnGeR

:) malesef gercheq we qullanılmısh bir meqtupdan alıntıdr..

sadece bi tawsie :) hich qimse i nefesinis etmein chünqü gün gelrde nefesinis giderse yashamaya ne nedeninis nede mecalinis qalr..

hangi alfabe bu ? :eek:ut:

hazırım ölüm teslim ettim kendimi sana
ne olur sessiz gel bilmesin benden başkası
sevdiklerim duymasın gelişini
ennemin tek damla göz yaşına
babamın oğlum diyerek sarılışına
sevdiğimin çaresiz bakışına
rast gelmeden al beni
annem ağlarsa ÖLÜM
babam sarılırsa ÖLÜM
sevdiğim üzülürse ÖLÜM
satarım seni gelmem çağırsanda ÖLÜM

:hhter :(:( kusura bakma abi ben yapamayacağım ya
:hhaşık SENİ SEVİYORUM HAYAAATTTT

(aşkım kıskanma hayat bir kızın ismi değil):hhdil

şair olacak adammışım ben be :)

Hayatta en büyük korkum olan seni kaybetme korkusu işte geldi dikiliyor önümde... Sen gittin ama ben unutamadım BİTANEM... Evet sen hala benim BİTANEM'sin ve sen hep öyle kalacaksın... Biliyorum o güzel gözlerine birdaha bakamıyacağım bir kez olsun başımı tekrar omzuna koyamayacağım Neden? deme BİTANEM ben gidiyorum !.. Kıyamıyorum sana her ne kadar arkana bakmadan gitsende napıym işte hala seviyorum... Yanlış okumadın BİTANEM seni hala seviyorum... Aşkını kalbime gömüyorum sana istemeden elveda ediyorum... Elveda BİTANEM SENİ ÇOK SEVİYORUM...

ondan ayrıl dediniz...ayrıldm...ama o benim hayatmdı siz beni hayattan ayırdınız... siz mektubumu okurken ben istediim erde oljam... hayattan ayrı...mutlumusunuz????????

şimdi ben gidiyorum elbet bir gün kavuşacagız ondan üzülmeye gerek yok !!!

Yaşam olup yok olacak görünüşe bakılırsa
Her gün sürükleniyorum daha uzaklara
Kendi içimde kayboluyorum
Hiçbir seyin önemi yok başka hiç kimsenin
Yaşama isteğimi yitirdim
Kalmadı verecek başka hiçbir şeyim
Kalmadı benim için başka bir şey
Beni kurtaracak sona ihtiyacım var
İşler eskisi gibi değil
İçimdeki birini özlüyorum
Ölümcül bir kayıp, gerçek olamaz bu
Hissettiğim bu cehenneme katlanamıyorum
Boşluk dolduruyor beni
Izdırap noktasına dek
Büyüyen karanlık ele geçiriyor şafağı
Ben kendimdim, ama şimdi o gitti
Kimse beni kurtaramaz benim dışımda, ama artık çok geç
Şimdi düşünemiyorum, düşünemiyorum denemem için bir sebeb bile
Dün sanki hiç olmamış gibi
Ölüm sıcak karşılıyor beni, yalnızca elveda diyecegim şimdi

boş bir kağıt ve de benden arda kalan herşey(hiçbirşey)!!

Kimse üzüLmesin biz daha ona doyamadan öLdü diye.. hepiniz birikmiş qünahLarınızı teLafi etmek icin cehenneme uqradıqınızda..sizi kapıda karsıLamak benim icin onur oLacaktır..yeterince Lanet okudum zamanında bu yüzden duaLarınız ruhumu arındırmaz nafiLe...

allah belanızı versin hepinizin işte gidiyorum bu lanet dünyadan anne baba kına yakarsınız artık arkamdan ve o çok sevdiğim adam insan yerine almadın ya beni
sevmedin sevemedin ya birtürlü içim deki yangını hissedemedin ya sanada hakkımı helal etmem başıma gelenleri hiç sormadın anne ne hissettiğimi ne kadar acı çektiğimi hiçbirzaman bilemedin bense seni nekadar çok seviyordum sığınacak bir liman olarak görüyordum OLMADI...ve baba hep ezdin beni şiddetin kadar şevkat görseydim sana tapardım işte GİDİYORUM AHİRETTE RAHAT BIRAKIRSINIZ İNŞALLAH.

Bunu yazan tosun okuyana kosun...:durdurun

neyleyim sen yoksan eğer bu canıolmasın günyüzü doğmasın istemem bende yokum artık yaşadım bişey anlamadım 2 gün güldüm 3 gün ağladım ee neye yaradıki hiç bişey istemiyorum birtek sen elveda hayat ben yokum artık beni üzemiceksin kurtuluyosun benden bende senden

Hayatta tek şeye önem verdim bir ALLAH ıma birde sana her zaman mutlu görünsemde pessimist birisydim hayatta uzaktan görenler mesut sanıyordu bilmezler gözlerim hergün ağlıyordu hergece sensizlikle çağresizilikle karanlık ve kimseyi senin kadar düşünmediğim odamda sana bakıyordum o caddede görüyorrum beni görmüyorsun o sıcacık karbeyaz elini avucumda tutup öpüyorum ama işte tek taraflı hayatta birçok kızdan red cevabı aldım red edilme korkusu işte seni gördüğüm zaman dilim neden tutulur yada güller elimde neden kurur düşündünmü hayattan zaten bıkmısım sınıfta kaldı gençliğim hayat zaten benim öğretmenim ben ilk defa aşık oldum anne ve baba siz hep ders ders dediniz hayat bir yazıl kağıdından önemli değildi arada sırada çalışsamda o beyaz kağıtta senin tenin kalemi tutsam uzun boyun aklımda be gülüm anne baba ben aşık oldum hani diyordum ya 18 e gitmiyeceğim diye 17 yaşındayım rahatsızlığım çıktı belki ömrümün son baharı bu vede dökülen yapraklarımı toplamak için hayata bağlamak için tek fırsat o su gibi kalbimin derinliklerie akıp giden kumral güzeli platonik aşkım daha teklif etmedim annem ve babam flört etmedim yada ona birgül vermedim bunda sizin bir suçunuz yok elinizden geldiğince iyi davranıyor her istediğimi yapmaya çalışıyorsunuz ikinizde hayattaki en değerli varlığımsınız...''Ölüm nedirki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım''Dünya ziyaretleri kısa olurmuş İmtihan ya ne de olsa, soruları boş bırakıp çıkıyorum Dört yanlışlar hepinize..!!!ama ben yaşayacağım senin için(bunu gerçi öylesine yazdım ama 17 yaşında olduğum doğru tansiyon hastasıyım oda doğru sağlığımda gayet iyi biraz pesimistimdir ama dünyayı seviyorum bu aşk konusuda doğrudur sevdiğim kız için bir iki cümle yazayım dedim seviyorum seni be dünya aşk güzel arkadaşlar hayatta bir çiçeği suyu vede en önemlisi rabbınızın aşkıyla yanıp tutuşun)inşallah güzel olmuştur...!!

Evet ALLAH IN verdiği canı yine ALLAH alır kitap yazmayı amaçlıyorum böyle ilginç bende mektup yazayım dedim

HERKESİN BİRAZ FAİLİ OLDUĞU MEÇHUL BİR CİNAYETTEYİM ŞİMDİ...

Bi yerde okumuştum yaklaşık sene önce çok hoşuma gitmişti paylaşiim dedim SelamatLe... :)

Geri