İnternet Bağlantım acaip yavaşladı

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta belkide daha fazla oldu eve .net çekeli.Ancak son 2-3 gündür internet bağlantım inanılmaz boyutlarda azaldı.Son 3 gündür hep HHDye yer açmak ve virüs taraması yapmakla geçirdim.Kaspersky C ve D sürücülerini hep taradı hatta bugün Ad-aware 50 ye yakın bişeyler temizledi.Ancak bağlantım hala çok yavaş.

Kimi zaman google açılıyor foruma giriyorum ancak devamı gelemiyor.Bölümlere girmek için ancak yeni pencerede açıp stop yayıp tekrardan yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı.

TTneti aradım.Speedtest denettiler.830Kb ye yakın sonuç çıktı yani onlara göre mükemmel durumda.

Bazen google bile açılmıyor.Ama msnde sorun yok açılıyor sorunsuz.Neden olabilir?Deliricem bu gece format atmayı düşünüyorum atmadan önce siz ne dersiniz?

Beyler int 2008 de hızlancak dediler belki onla uqrasıolardır ondan dolayı yavaşlama olabılır çünkü herkezde öle :biggrin

selamun aleykum

sorunun format atmakla duzelmez aynı sorunu bende yasıyorum kafasına gore bı hızlanıyo bı de yavaslıyo sayfalar acılmıyo baglantı kesıklıklerı oluyo
bu sorunun baslıca kaynagı ttnet onlara gore hersey normal sen bırdaha arayıp aynı sorunla karsılastıgını sole. pc de hıc bısey yok de :melek

ve Aleyna Aleykümselam

Valla format çözüm mü değilmi bu konuda takıldım :S

aynı sorun son 3 gündür bendede var çözümünü bulan yazsın pls her gün virüs tarama yapmaktan anam ağladı:(

yaw arkadaşlar kasperskyi kapattım net harika şuanda.Az önce 100MBlik Film parçası indirdim 10 dk falan aldı :eek:ha

Kasperskyden kaynaklanma ihtimali ne olabilir? :eek:

kaspersky her zamanki gibi yine çok kasıyo bilgisayarı

benimkide aynı artı hacklediler:)
msn şlifrelerimi değiştirdilerr

valla bilmiyorum abi
kasperi açınca eski hamam oluyor
ama kapayınca dediğim gibi yarım saatte bir film indirdim full

kaspersky senn internetini yavaslatmaz.o arka planda harddiski taradıgı için işlemcini kullanıyor ve speedtestin iyi çıkmasına ragmen işlemcinden doılayı bunu kullanamıyorsun.arad sırada boyle yavasladıgını hissettigin zaman kaspersky bil ki gene bişeyler yapıyordur. :)

kaspersky senn internetini yavaslatmaz.o arka planda harddiski taradıgı için işlemcini kullanıyor ve speedtestin iyi çıkmasına ragmen işlemcinden doılayı bunu kullanamıyorsun.arad sırada boyle yavasladıgını hissettigin zaman kaspersky bil ki gene bişeyler yapıyordur. :)

Ben anlamıyorum kardeşim bu işlerden:D
Suçlu kasper.Ceza olarak kapattım birazda azarladım keretayı:D

benim yaklaşık 2 aydır tuhaf bazen bağlantım kesiliyor bunun yüzünden yeni modem aldım gayet iyidi ama onda da oldu son zamanlarda kesintiler oluyor sorunun bizden kaynaklandığını hiç sanmıyorum ben, harbiden ttnete format atmak lazım...

format at bence aynısı banada olmuştu format attım düzeldi..

ya telekomun neyi düzgünde bağlantısı düzgün olsun

Geri