İnternet Bağlantım acaip yavaşladı

ƒαℓ¢ση;2488446' Alıntı:
ya telekomun neyi düzgünde bağlantısı düzgün olsun

o zaman topluca telekoma kafamız girsin :durdurun

6lxyhvq.jpg

byler normalda sağ alt daki ekrana tıkladığımızdagiden gelen paketler var orda normalde giden az gelen in cok olması gerekiyo ama bende tam tersi gelen az giden cok bi kere daha olmustu ttkom müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirdiğimde bana pc nizde virüs var tarama yapın olmazsa format atın demişlerdi öyle geçiştirmişlerdi.Acaba sizdede gelen giden paketler bnmkiyle aynı durumdamı

arkadaşlar bağlantı yavaşlaması kısmen bilgisayarınızdan (trojan falan) ama benim bilgisayarım temiz diyorsanız o zaman telekom dediğimiz ama hiçbirşeyi düzgün yapamayan kurumdan kaynaklı. bilgisayarım temiz virüs namına bişey yok. ama download açtığımda 17mb dosya indirmeye kalktım 11kbps ile indiriyor. tmm sorun download yaptığım yerde olabilir. online oyun oynuyorum. türkiye dışındaki arkadaşlara soruyorum sizin latency durumunuz nedir? cevap 50ms 40ms.. ama türkiyede oynayan arkadaşlara soruyorum 300den aşağı cevap bulursam seviniorum.

o kadar para verioruz ve telekom olacak kendilerinden bi haber olan yerin interneti bu gidişle düzelteceği falan yok bana göre. dünyada en çok net kullanımında üst sıralarda yer alan ülkemiz internet hızında en alt sıralarda. insan gibi mutlu huzurlu internete girebilmeyi haketmediğimizi mi düşünüyorlar ne yapıorlar bilemiyorum (onlarda bu kapasitenin olduğunuda sanmıyorum) ama başka ülkelerde 100kpbs altında hız olduğunda olaylar çıkıyor. arjantinde 50mbps ile kullananlar var.

saolasın telekom (?!!!???!?!?) diyerek onları her internete girdiğimde güzel sözlerle anıyorum. böle giderse bu işin ucu iyi gözükmüor..

pff kaspersky bıktırdı.Arkadaşım bi kaspersky sil öyle dene ben kullanırken internet bağlantımı müthiş yavaşlatıyordu.çünkü o girdiğin her siteyi tarıyor buda kasıyor.eğer olmazsa

TÜRK TELEKOMA KAFAM GİRSİN!!!!!!!!!!!!!

Geri