İnteL mi,AMD mi ?

İnteL vs. AMD ...Sizce Hangisi ?

• İnteL

Kullanılan: 58 65.2%
  • AMD

Kullanılan: 31 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    89
bu konu hakkında kapsamlı bi araştırmam olcaktı forumu ararsan bulabilirsin orada ustatlarımızında yorumlarına rastlarsın yani bi sınıf işlemcide amd bi sınıfta intel seçmiştim :)

oyun için kesinlikle amd

SaqoL İlgin icin Lamagro :)

böyle bir anket açmıştım ben konuyu şu an bulamıyorum :S

arkadaşm bende çok araştırdım bunu bilgisayar alırken amd daha ucuzzdu herkes dediki alma falan dedi araştıdım ettim gittim amd laptop aldım çok memnunum hiç bir sorunla karşı karıya gelmedim!yok dediler ki çok ısınıo edio falan hep yalan daha intelle amd arasında fark kalmadı adamlar bütün sorunları çözdü amd deki!! ben derim gönlün rahat olsun amd al kullan!

İnteL'i Tek Geçerim AMD miş :vur

bu çok kez tartışıldı her zaman intel önde çıktı, hele bu 45 nm işlemcilerini piyasaya sürdükten sonra amd intele yetişemez.... Intel'den şaşılmaz

Intel leap ahead:D

biraz mantıklı olalım tv lerde hiç amd nın reklamı varmı demekkı fazla satamıyo bunun da nedeni intel daha iyi =)

geçeceksiniz arkadaşlar bu muhabbetleri bilgisayarından memnunmusun ozaman iyidir gerisi hikaye.Yok intel amd yi ezmiş, yok amd oyunda bilmem intele kaç fark atarmış.Herkesin kullanım amacı farklı.Yok intel 45nm işlemci çıkarmış da, yaa değilmi hepimiz 45 nm işlemci kullanıyoruz şimdi :) Yok amd oyun yönünden iyiymiş yaa, herkes oyun oynuyor ya bilgisayarda :) arkadaşlar herkes ihtiyacına göre alır bilgisayarını gerisi hikaye.

Her iki işlemciyide kullandım. Her ikiside kaliteli ama belli ürünlerde birbirlerine karşı üstünlükleri var. Şu söyleyebilirim şu saatten sonra intel amd nin penom işlemcilerinle biraz ilgilenmesi gerekiyor

A....m....d....sen Ne Dersen De......yinede...a....m.....d....

Bir amd fanı olarak yine bi amd almıştım, sonra intelin bi işlemcisini gördüm daha iyi gibi geldi bana keşke on alsaydım dedim, karşılaştırmalı testi gördükten sonra iiki amd almışım dedim =).

Tv de reklamı var die bi ürünü almak bana komik gelio, unutmayın o reklamlar ne kadar cok olursa işlemcinizde o kadar pahalı oluo =)

Bir amd fanı olarak yine bi amd almıştım, sonra intelin bi işlemcisini gördüm daha iyi gibi geldi bana keşke on alsaydım dedim, karşılaştırmalı testi gördükten sonra iiki amd almışım dedim =).

Tv de reklamı var die bi ürünü almak bana komik gelio, unutmayın o reklamlar ne kadar cok olursa işlemcinizde o kadar pahalı oluo =)

qüzeL ve KaLiteLi bir yaklasım :)

Geri