İnanca Saldırın

referandum yapılsın benim için farketmez ama o zaman da abd ye çalışan cemaatler ve tarikatlar kazanır .çünkü şuanda bir şıhın bir şeyhin mesajı ile binlerce aptal insan koyun sürüsü gibi yanlış da olsa onun dediğini yaparlar.hiçbirisi düşünmez bu ülkenin hayrınamı değilmi yada müslümanlara faydalımı değilmi diye.direk şıhım ne derse doğru der diyip gider onu yapar.cahil insan çok.gel bunlara güvende referandum yap.bunlarla aynı cephede savaşmaktan bile korkarım ya bu kadar koyun olan bir insandan. ya anlıyacağın önce bizim insanımız kime hizmet ettiğini bilecek .iyi değerlendirecek olayları .bütün samimiyetimle söylüyorum sorun kalmaz bu ülkede .

*bence bu ülke için savaşmak gerekirse ilk önce öne atılacak insanlar dinini seven ülkesini seven ülkesi ve dini için ölünce şehit olacağına inanan insanlar koşar cepheye,sen bu insanlarla sırt sırta vermekten korkarsın korkmazsın bilmem ama bu ülkeyi ,ülkesini seven dinini seven insanlar kurtarmıştır,kim bu ülke için çok küçük bir şey yaptıysada allah onlardan razı olsun.
*unutma şimdiki durumda farksız ve daha kötü ozaman senin söylemlerine göre.ben akp ye oy vermedim ama bu ülkenin yarısı verdi yani sana göre bu ülkenin yarısı aptal,ama bana görede TÜRK insanı ne yaptığını bilir,yaptığı yanlışlardan ders alır o kadar salak millet değildir TÜRK milleti.
*bu sorunu belirli güçlerin çözmek istemediğini zaten biliyoruz,bu sorunları çözdürmezlerde bize.siyasiler rant sağlar,din düşmanları rant sağlar olan biz masumlara olur,bıraksınlar o zaman bu masumlar çözsün bence bu sorunu.ozaman kimse gıkını bile çıkaramaz.yani bir söz vardır"atlarla eşşekler tepişir olan katırlara olur" ayni olan bize oluyor........

*bence bu ülke için savaşmak gerekirse ilk önce öne atılacak insanlar dinini seven ülkesini seven ülkesi ve dini için ölünce şehit olacağına inanan insanlar koşar cepheye,sen bu insanlarla sırt sırta vermekten korkarsın korkmazsın bilmem ama bu ülkeyi ,ülkesini seven dinini seven insanlar kurtarmıştır,kim bu ülke için çok küçük bir şey yaptıysada allah onlardan razı olsun.
*unutma şimdiki durumda farksız ve daha kötü ozaman senin söylemlerine göre.ben akp ye oy vermedim ama bu ülkenin yarısı verdi yani sana göre bu ülkenin yarısı aptal,ama bana görede TÜRK insanı ne yaptığını bilir,yaptığı yanlışlardan ders alır o kadar salak millet değildir TÜRK milleti.
*bu sorunu belirli güçlerin çözmek istemediğini zaten biliyoruz,bu sorunları çözdürmezlerde bize.siyasiler rant sağlar,din düşmanları rant sağlar olan biz masumlara olur,bıraksınlar o zaman bu masumlar çözsün bence bu sorunu.ozaman kimse gıkını bile çıkaramaz.yani bir söz vardır"atlarla eşşekler tepişir olan katırlara olur" ayni olan bize oluyor........

hayırlısı olsun kardeş o zaman milletimiz için ne diyeyim .
kardeş ben bu ülkede neden başörtüsünün önü tıkanıyor onu anlatmaya çalıştım anladıysan .bizim milletimiz artık bişeylere dikkat etmeli .her sakallıya amcam diyolar ondan sonra uğraşan biz oluyoruz gene.unutmaki milli mücadele döneminde de bizi dinimizle vurdular .şeyhler değilmiydi isyanları başlatanlar .ama bunun yanında gerçekten doğru olan din adamlarıda vardı . milletimiz uyanık olmalı bu tehlikeler hala sürüyor çünkü.ben aslında senin bi çok görüşüne katılıyorum ama sen olayın temelini görmeden direk bu güne yönelik yorum yazıyosun gibime geliyor yanlış anlamıyorsam .neyse kardeşim hakkını helal et kırdıysam .benim son sözlerim çünkü bu konuda

doğru İnanca saldırı var özellikle chp li bir belediye istanbuldaki bir semte site sakinleri ezandan rahatsız oldukları için camii mühürletiyorlar.

kardeş böylesine tahrik edici bir mesaj yazacağına git peygamberimizin hayatını oku kaç mescit yapıp kaç tanesini şer yuvasına döndüğü için yıktığını öğren sonra gel böyle cahilce mesaj yaz

Geri