İmanları yayınları gibi sahte olmalı

TraFoo

Banned
Reaction score
0

Müslüman yalan söyler mi?
Müslüman iftira atar mı?
Müslüman; devlet malını zimmetine geçirir mi?
Müslüman yalan adres vererek mahkeme takibinden kaçar mı?
Müslüman; yetim için topladığı para ile saraylar kurup adamlar tutar, onları besler mi? Müslüman fakir fukara için topladığı parayı; bir parti adına dağıtarak yoksul üstünden siyaset yapar mı?

Müslüman, 'Size Hazreti Muhammed'i gösteren makine yaptık!' diyerek gurbetçileri dolandırır mı? Böyle toplanan para ile televizyonlar kurup on binlerce insanı mağdur eder mi?

Müslüman; gazetecilik yaparken açık açık yalan belge yayımlayıp yolsuzluk yapanları susturmaya kalkışır mı?

Günümüzün en aşırı Müslümanları bunları yapmakta hiçbir sakınca görmüyor. Alın şu Vakit denilen gazeteyi...
Bunlar; 'bizim adamamız rüşvetçi de olsa, milletin parasını da yese, biz onu eleştirmeyiz. Benim adamım hırsızlık yaparsa ben onu korurum!' diyen Müslüman takımından.

Geçenlerde; CHP'yi kötü göstermek için bir belge yayımladılar. Güya Alman Ebert Vakfı, 2005 yılında CHP'ye 85 bin Euro yardım yapmış. Bu da yasalara aykırı imiş.
Doğrudur, bir parti dışarıdan yardım alamaz.

Ama bunlar dindar ya; yalan belge uydurur. Bunların anladığı İslam'a göre, belge uydurmak, yalan haber yapmak, iftira atmak, dinin 5 şartının yanına 6. şart olarak eklenebilir.

Yapıyorlar... Belge uyduruyorlar.
Lakin Alman Dışişleri Bakanlığı kesin bir açıklama yapıyor. Vakit'in yayımladığı belgenin sahte olduğunu ortaya koyuyor.
Bunların imanı da belgeleri gibi... Çıkar uğruna her renge boyanan bu adamlar; iftirayı, sahteciliği sürdürüyorlar. Güya bu belge ile Yargıtay Başsavcılığı da CHP hakkında inceleme başlatmış imiş.

Bu iddia da bu adamların imanları gibi çıkıyor...
Dindar insanları kandıracak yalanlar, sahtelikler veryansın ediliyor.
Kimse de bu sahtekarlığa ses çıkaramıyor.

Çünkü Vakitçiler hırsızları, yolsuzluk yapanları korumayı meslek ilkesi edinmişler. Daha doğrusu imanlarının bir parçası olmuş hırsızları korumak... Hırsızlara karşı mücadele edenleri de bu yüzden kötülüyorlar. CHP, vurguncuların ipliğini pazara çıkartıyor ya sahteci Vakit de bu yüzden CHP'ye hücum ediyor. Bu bozguncu, iftiracı, çıkarcı Vakit; Almanya'da yasaklanıyor; Türkiye'de ise Başbakan Erdoğan bunları 'birinci sınıf gazetecim' sınıfına sokuyor.

Bundan cesaret alan iftiracı Vakit; Ergenekon çetesinden diye tutuklanan mağdur insanların hastalanmasını da 'Hapisten çıkmak için uydurulmuş bir oyun' gibi gösteriyor ve seviyesini de ortaya koyuyor.
İşte bunların davranışları ne ise imanları da aynen odur.

İŞTE FETHULLAHÇI BUDUR
Zaman Gazetesi, Fethullah tarikatinin yayın organıdır. Bunlar; bütün dünyaya hoşgörü, diyalog çağrıları yaparlar; demokrat ve iyiniyetli bir görüntü verirler.
Dün Zaman Gazetesi'nde CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ile bir yorum yazısı vardı. Kılıçdaroğlu, AKP'yi yolsuzluk belgeleri ile vuruyor ya; 'hoşgörü' gazetesi Zaman da ne kadar hoşgörülü (!) olduğunu ortaya döküyordu bu olayla ilgili olarak. Kılıçdaroğlu'nu tanıtırken 'Dersim isyanı ile meşhur Tunceli'de doğan' diye bir sıfat kullanılıyordu. Daha sonra da o SSK Genel Müdürü iken kuruma Alevileri ve Kürtleri doldudrmakla suçlanıyordu. Görüldüğü üzere Yahudilere, Hıristiyanlara, Ermenilere, Rumlara hoşgörü numarası yapan Fethullahçılar; Türkiye'de Alevi ve Kürt düşmanlığı ile prim toplamaya uğraşıyorlar.

Yani, bunların hoşgörüsü de diyaloğu da sahte... Hayatları sahte olan bu zatların imanları da hoşgörüleri gibi...

Şimdi ben buradan sahteci Vakit ile sahte hoşgörücü Zamancılara soruyorum. Kemal Kılıçdaroğlu, trilyonlara hükmeden bir genel müdür idi. Onun döneminde trilyonluk ihaleler yapıldı. Haydi, araştırın. Belgeler sizin adamlarınızın elinde. Bakalım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir kuruşluk suiistimalini bulabilecek misiniz?

Kemal Kılıçdaroğlu acaba yetim hakkını üçkağıtçılık yaparak cebine veya yandaşlarına aktarmış mı? Onun hayatı ne ise imanı da öyledir ve lekesizdir.
Varın gidin hem bu dünyada hem öbür dünyada rezil olduğunuza yanın.

Rıza Zelyut | İmanları yayınları gibi sahte olmalı

türkiyede chp ye kimse inceleme başlatamaz zaten akp yargıtayı ele geçiremedikten sonra hiçbir şey yapamaz bunlar insanları din uğruna sömürürken varsın olsun bide sahte belgeleri olsun napalım bunlar alışmış bi kere

Müslüman yalan söyler mi?
Müslüman iftira atar mı?
Müslüman; devlet malını zimmetine geçirir mi?
Müslüman yalan adres vererek mahkeme takibinden kaçar mı?
Müslüman; yetim için topladığı para ile saraylar kurup adamlar tutar, onları besler mi? Müslüman fakir fukara için topladığı parayı; bir parti adına dağıtarak yoksul üstünden siyaset yapar mı?

Müslüman, 'Size Hazreti Muhammed'i gösteren makine yaptık!' diyerek gurbetçileri dolandırır mı? Böyle toplanan para ile televizyonlar kurup on binlerce insanı mağdur eder mi?

Müslüman; gazetecilik yaparken açık açık yalan belge yayımlayıp yolsuzluk yapanları susturmaya kalkışır mı?

Günümüzün en aşırı Müslümanları bunları yapmakta hiçbir sakınca görmüyor. Alın şu Vakit denilen gazeteyi...
Bunlar; 'bizim adamamız rüşvetçi de olsa, milletin parasını da yese, biz onu eleştirmeyiz. Benim adamım hırsızlık yaparsa ben onu korurum!' diyen Müslüman takımından.

Geçenlerde; CHP'yi kötü göstermek için bir belge yayımladılar. Güya Alman Ebert Vakfı, 2005 yılında CHP'ye 85 bin Euro yardım yapmış. Bu da yasalara aykırı imiş.
Doğrudur, bir parti dışarıdan yardım alamaz.

Ama bunlar dindar ya; yalan belge uydurur. Bunların anladığı İslam'a göre, belge uydurmak, yalan haber yapmak, iftira atmak, dinin 5 şartının yanına 6. şart olarak eklenebilir.

Yapıyorlar... Belge uyduruyorlar.
Lakin Alman Dışişleri Bakanlığı kesin bir açıklama yapıyor. Vakit'in yayımladığı belgenin sahte olduğunu ortaya koyuyor.
Bunların imanı da belgeleri gibi... Çıkar uğruna her renge boyanan bu adamlar; iftirayı, sahteciliği sürdürüyorlar. Güya bu belge ile Yargıtay Başsavcılığı da CHP hakkında inceleme başlatmış imiş.

Bu iddia da bu adamların imanları gibi çıkıyor...
Dindar insanları kandıracak yalanlar, sahtelikler veryansın ediliyor.
Kimse de bu sahtekarlığa ses çıkaramıyor.

Çünkü Vakitçiler hırsızları, yolsuzluk yapanları korumayı meslek ilkesi edinmişler. Daha doğrusu imanlarının bir parçası olmuş hırsızları korumak... Hırsızlara karşı mücadele edenleri de bu yüzden kötülüyorlar. CHP, vurguncuların ipliğini pazara çıkartıyor ya sahteci Vakit de bu yüzden CHP'ye hücum ediyor. Bu bozguncu, iftiracı, çıkarcı Vakit; Almanya'da yasaklanıyor; Türkiye'de ise Başbakan Erdoğan bunları 'birinci sınıf gazetecim' sınıfına sokuyor.

Bundan cesaret alan iftiracı Vakit; Ergenekon çetesinden diye tutuklanan mağdur insanların hastalanmasını da 'Hapisten çıkmak için uydurulmuş bir oyun' gibi gösteriyor ve seviyesini de ortaya koyuyor.
İşte bunların davranışları ne ise imanları da aynen odur.

İŞTE FETHULLAHÇI BUDUR
Zaman Gazetesi, Fethullah tarikatinin yayın organıdır. Bunlar; bütün dünyaya hoşgörü, diyalog çağrıları yaparlar; demokrat ve iyiniyetli bir görüntü verirler.
Dün Zaman Gazetesi'nde CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ile bir yorum yazısı vardı. Kılıçdaroğlu, AKP'yi yolsuzluk belgeleri ile vuruyor ya; 'hoşgörü' gazetesi Zaman da ne kadar hoşgörülü (!) olduğunu ortaya döküyordu bu olayla ilgili olarak. Kılıçdaroğlu'nu tanıtırken 'Dersim isyanı ile meşhur Tunceli'de doğan' diye bir sıfat kullanılıyordu. Daha sonra da o SSK Genel Müdürü iken kuruma Alevileri ve Kürtleri doldudrmakla suçlanıyordu. Görüldüğü üzere Yahudilere, Hıristiyanlara, Ermenilere, Rumlara hoşgörü numarası yapan Fethullahçılar; Türkiye'de Alevi ve Kürt düşmanlığı ile prim toplamaya uğraşıyorlar.

Yani, bunların hoşgörüsü de diyaloğu da sahte... Hayatları sahte olan bu zatların imanları da hoşgörüleri gibi...

Şimdi ben buradan sahteci Vakit ile sahte hoşgörücü Zamancılara soruyorum. Kemal Kılıçdaroğlu, trilyonlara hükmeden bir genel müdür idi. Onun döneminde trilyonluk ihaleler yapıldı. Haydi, araştırın. Belgeler sizin adamlarınızın elinde. Bakalım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir kuruşluk suiistimalini bulabilecek misiniz?

Kemal Kılıçdaroğlu acaba yetim hakkını üçkağıtçılık yaparak cebine veya yandaşlarına aktarmış mı? Onun hayatı ne ise imanı da öyledir ve lekesizdir.
Varın gidin hem bu dünyada hem öbür dünyada rezil olduğunuza yanın.

Rıza Zelyut | İmanları yayınları gibi sahte olmalı

yahu arkadaşım senin nedir şu islamla, müslümanlarla alıp veremediğin, ortada bir yanlış yapan varsa bunu tüm müslümanlara veya islam dinine mal edemessin, ben sana cemaat veya kurumları savunmuyorum herkes kendi yaptığından sorumludur sonuçta, Rabbin huzuruna çıktığımızda herkez kendi hesabını verecek... ben sadece islama karşı bu kadar muhalefet olmanın sebebini merak ediyorum?? nedir seni islama bukadar karşı çıkaran şey_???

Seçim sahteciliği, bir kamyon bir bulldozer ve 2 forklifte 105 kmlik çift yön yol ihaleciliği, doğal gaz olan eve kömür yardımcılığı, 2 yılda tüm dsi kadrosuna AKP yandaşlarını sokma kayırmacılığı..

Bunlarda yeni meslekleri...
Bizde burdan birinin kursuna felanmı gitsek acayip para var bu yeni nesil işlerde...

ayrıca kimsenin imanını sorgulamak ne sana ne bana düşmezzz.... o Allah ile kul arasında bişeydir, bence yazdıklarına biraz dikkat etmelisin...

yanlış anlamışsın sanırım beni ben laik falan değilimm.... zaten kişiler laik olmaz, devletler laik olur ama bunu bi türlü farkedemiyor bizim insanımız...

adın gibi fuzuli konuşuyosun kişi laik olmazsa zaten devlette laik olamaz o devleti yöneten kişilerdir

Zaman gazetesi ne işe yarar?

1. Ülkede kaotik yalan haber yayınlar

2. Şu anki siyasi iktidarı gaza getirip duvara toslatmaya çalışır

3. Yine bu siyasi iktidarın beceriksizliği yüzünden dükkanını kapatmak zorunda kalan esnafın, boş dükkanının camlarına boydan boya asıp camekanını kapatmak için(bunu dikkatli bir şekilde inceleyin görürsünüz)

4. Zorla abone yapılan esnafın masasının misafir koltuklarının arasındaki sehbanın hiç okunmadan altına koymak için(bunu da deneyebilirsiniz....mahallenizdeki herhangi bir mobilyacının dükkanına gidin, bir bardak çayını için.mutlaka önünüzdeki sehbanın alt tarafında hiç okunmamış bir şekilde düzenli olarak hergün gelen bir zaman gazetesi göreceksiniz...)

Amma yararlı gazete di mi?....

adın gibi fuzuli konuşuyosun kişi laik olmazsa zaten devlette laik olamaz o devleti yöneten kişilerdir

1. si fuzuli mahlasını günümüz anlamında kullanmıyorum, şair fuzuliden dolayı kullanıyorum.
2. si laiklik din ve devlet işlerinin ayrılmasıdır, yani ne devletin dine müdahalesi olur ne de dinin devlete, evet devleti yöneten kişilerdir ama devlet bir sistemdir, yasalar bütünüdür, yasalara göre hükmedilir kişiler istediği gibi hükmedemez... kişiler devlet değildir ki laik olsun..

1. si fuzuli mahlasını günümüz anlamında kullanmıyorum, şair fuzuliden dolayı kullanıyorum.
2. si laiklik din ve devlet işlerinin ayrılmasıdır, yani ne devletin dine müdahalesi olur ne de dinin devlete, evet devleti yöneten kişilerdir ama devlet bir sistemdir, yasalar bütünüdür, yasalara göre hükmedilir kişiler istediği gibi hükmedemez... kişiler devlet değildir ki laik olsun..

İyi o zaman niye kıllanıyorsun rıza zerlyut imanları ölçüp tartıyor bundan sanane adam devlet değilki laik olsun.

bende günümüz manasında kullandım ayrıca bende biliyorum laikliğin ne olduğunu yasalardan bahsediyosun iyi güzelde acaba başımızdaki devlet yasalara hukuka uyuyormu ki yasalardan bahsediyosun bana zaten laikliği yasalarımız sölüyo din ve devlet işleri birbirinden ayrılacak diye yasalarda zaten yer alıyo yazdığın şey tamamen mantıksız laiklik kavramı zaten anayasamızda var

bende günümüz manasında kullandım ayrıca bende biliyorum laikliğin ne olduğunu yasalardan bahsediyosun iyi güzelde acaba başımızdaki devlet yasalara hukuka uyuyormu ki yasalardan bahsediyosun bana zaten laikliği yasalarımız sölüyo din ve devlet işleri birbirinden ayrılacak diye yasalarda zaten yer alıyo yazdığın şey tamamen mantıksız laiklik kavramı zaten anayasamızda var

yasalara uymuyorsa aynı yasalar onları cezalandıracaktır sen merak etme, evet anayasamızda var, devlet milletin dinine karışmasın ozaman devlet dinlere eşit uzaklıkta olmalı ki laik olsun, kimin ne giyeceğine karışmamalı ki eşit uzaklıkta olsun.. dindanr insanlar mini eteklilere bişey demez ama bir bayan başörtüsü taktımı kıyamet kopar e hani laiklik nerde.. demekki anayasada olan herşeyin uygulanabilirliği yokmuş...

Gene saçma bir paylaşım , gene insanların dinine saldırı , gurbetçilere hangi dindar peygamberi gösteren gözlük satar bunu ancak Allah korkusu olmayan yapar senin gibi ...

Özhan adlı zat-ı muhtereme , chp bu ülkede iktidar olursa o zaman görürsün sen adam kayırmayı peşkeş çekmeyi tek partili dönemi o istibdad dönemini aç da bi oku bakalım öyle bol keseden sallamakla olmaz...

Benim taptığım şey alemlerin yaratıcısı eşi ve benzeri olmayan bir şeydir seninki nasıl bir şey ?

Ben din sahibi değilim benim taptığım şeyin dini var ben onun dinine inanıyorum.

madem din sahibisin ,dinin kaç para(dolar) ediyor????

ben senin gibi satılık şeylere tapınmam benim taptığım senide paranı da yaratandır... gidipte kaç para ediyor diye sormam, herkez kendi içinde olanı yansıtıyor....

ben senin gibi satılık şeylere tapınmam benim taptığım senide paranı da yaratandır... gidipte kaç para ediyor diye sormam, herkez kendi içinde olanı yansıtıyor....

ne biliyorsun? belki satılık bir şeye tapıyor olabilirsin ve bunun farkında olamayabilirsin..hani din sahibiydin ne oldu ????

Geri