İmanları yayınları gibi sahte olmalı

namazı kastediyorum ya çarpıtma ...

ona kalırsa hutbe de Türkçe dir ama namaz arapça surelerle kılınır...

namazı kastediyorum ya çarpıtma ...

ona kalırsa hutbe de Türkçe dir ama namaz arapça surelerle kılınır...

Demin ibadet diyordun çapından büyük konuşuyordun şimdi namaz diyorsun ..

...olsunnnn tamamm madem namaz diyorsun hadi o zaman Allahtan bir delil getirde dediklerinin yalan olmadığını kanıtla.

Namazın mutlak suretle arapça surelerle kılınacağına dair Allahtan bir delilin varmı?

Böyle bir Delili Allahtan bulamazsın ancak sapık mezhepçilerin peygambere iftira edilmiş yalan yanlış bir sürü lafları bulursun ,onlarda benim için peygambere atılmış iftiralardır geçersizdir.

iftiraları islam sandığın için namazı yanlız arapça sureler ile kılınabileceğini sanıyorsun o kadar, Allahtanda hiç bir delil bulamazsın....

Arap Emperyalizmini İslam sanıyorsunuz saptıkça sapıyorsunuz farkında bile değilsiniz....

üstünüzü , başınızı vb. yırtmayın, yırtınmayın.

Hızlı adımlarla ufka doğru ilerliyoruz.

Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır.

Heyecan yok. Panik yok.
ama aç itler gibi saldırı çok.

Bir deli bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış

İmandan Mı Dinden Mi Bahsediyonuz... Yolsuzlukta dünya üzerinde ilk 60'ta bi ülke... Deniz Fener'i.. Yeşil Sermaye Vs Gibi Paralarla Dini Kullanarak benim İnançlı İnsanlarımı Kandırarak Kendine Rant Yapan... Birisi ABD'Den Faaz Veriyor.. Din Adına Ağlıyor Ama O Kadar büyük İnançlı ABD'de Ateizm'in Ülkesinde Yaşıyor ??

La bırakın edebiyatı :D Zaten oy vermesekte adamlar seçiliyor çünki sandıklarla oynanıyor daha güzel yöntemler bulunmalı...

Ne o cumhuriyet ve demokrasi batmaya mı başladı.Demekki hepsi hikayeydi şimdiye kadar boşuna hırgür çıkarıyodunuz cumhuriyet mitinglerinde asıl maksat devletin halkın iradesini devirmekti..Bu zihniyet çürümeye mahkum çağdışı kalmışınız.

Demin ibadet diyordun çapından büyük konuşuyordun şimdi namaz diyorsun ..

...olsunnnn tamamm madem namaz diyorsun hadi o zaman Allahtan bir delil getirde dediklerinin yalan olmadığını kanıtla.

Namazın mutlak suretle arapça surelerle kılınacağına dair Allahtan bir delilin varmı?

Böyle bir Delili Allahtan bulamazsın ancak sapık mezhepçilerin peygambere iftira edilmiş yalan yanlış bir sürü lafları bulursun ,onlarda benim için peygambere atılmış iftiralardır geçersizdir.

iftiraları islam sandığın için namazı yanlız arapça sureler ile kılınabileceğini sanıyorsun o kadar, Allahtanda hiç bir delil bulamazsın....

Arap Emperyalizmini İslam sanıyorsunuz saptıkça sapıyorsunuz farkında bile değilsiniz....
Sen türkçe kıl namazını yeterki kıllık yapma.Ama sende farkedeceksin ki bu iş komik bi hal alacak ne huşu kalacak nede ciddiyet.Gerçi senin asıl derdin islamla bu safsatalar piyon gibi öne sürülüp durulur yıllardır.Adam demokratım der başörtüsüne karışır okutmaz çocukları namazına karışır kıldırtmaz halkın seçim iradesine karşı çıkar aklıma hep bu görüntüler faşist yönetimleri getiriyor .Allah bizi sizin elinize düşürmesin .

daha neye inandığınızın farkında bile değilsiniz.gelip burda alakalı alakasız konuşuyorsunuz.

hiç kimse burda müslüman,hristiyan,musevi,ateist,deist,budist vb oldugu için ayrımcılıga ugrayamaz.

kaldı ki sadece bu forumda degil, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası kurallarında da boyledir.

T.C. Anayasası
24. Madde
VI. Din ve Vicdan Hürriyeti

Herkes, vicdan, dini inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir.

14 üncü madde hükümlerine aykırı olmamak şartıyla ibadet, dini ayin ve törenler serbesttir.

Kimse, ibadete, dini ayin ve törenlere katılmaya, dini inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; dini inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz.

Din ve ahlak eğitim ve öğretimi Devletin gözetim ve denetimi altında yapılır. Din kültürü ve ahlak öğretimi ilk ve ortaöğretim kurumlarında okutulan zorunlu dersler arasında yer alır. Bunun dışındaki din eğitim ve öğretimi ancak, kişilerin kendi isteğine, küçüklerin de kanuni temsilcisinin talebine bağlıdır.

Kimse, Devletin sosyal, ekonomik, siyasi veya hukuki temel düzenini kısmen de olsa, din kurallarına dayandırma veya siyasi veya kişisel çıkar yahut nüfuz sağlama amacıyla her ne suretle olursa olsun, dini veya din duygularını yahut dince kutsal sayılan şeyleri istismar edemez ve kötüye kullanamaz.

al bak anayasa ne diyor, oku da öğren?

dinsiz olmakta isteyen özgürdür, sen nasıl müslüman olmakta özgürsen.

hackhell dinsizleri ezer gibi bir laf etmişsin de komigime gitti.

öncelikle sen şu dinsiz bu imanlı diye insanları ayırmayı bırak bence.

insanları ayıracaksan şu hırsız ülkeyi soydu bu soymadı diye ayır.

imanlı hırsızsa bizdendir o zaman deme. imanlıysa neden hırsızlık yaptı acaba bizi mi kandırıyor diye düşün, düşün ki dogruları bulabilesin.

kuranı kerimi tamamıyla okuyup anladıgınızdan emin olun, sonra ahkam kesin.yoksa birisi kurandaki şu şu ayete ne dersin, nasıl acıklarsın? dediginde " aaa oyle ayet mi varmış " diyen bir sürü kişi var.

Ne o cumhuriyet ve demokrasi batmaya mı başladı.Demekki hepsi hikayeydi şimdiye kadar boşuna hırgür çıkarıyodunuz cumhuriyet mitinglerinde asıl maksat devletin halkın iradesini devirmekti..Bu zihniyet çürümeye mahkum çağdışı kalmışınız.

cumhuriyet çağdışı.

4 kadın almak çağdaşlık.

eh=)

cumhuriyetle demokrasi batmadı, batmazda.lakin baska seyler bitti, battı ama farkında degilsiniz.

ortacağ kapanalı cok oldu, daha yeni ortacaga girdik sananlar var=)

EE yeter be..

O kadar lakırdı yapmışsınız.
Hiç arakaya dönüp bakanınız oldumu, şunca sene 1923 ten beri ne hallere düşmüşüz..Konu cumhuriyet te değil, hilafette; konu bizi bu gibi karmaşık çelişkili düşüncelere sokup kırdırmaya çalışanların aklına uyan bizlerin salaklığı..
Halen ve halen bu haberin altında dahi oyunlara geliyosunuz be..
Uyanın silkinin yaa..
Kendinize gelin, arkanıza bakın bi geride neler bırakmışsınız, sonrada dönün geleceğinize bakın neler karşılayacak sizi bu hayatta..Boş işleri bırakın, hayatınızda en kusursuz işiniz ekmeğiniz, aşınız çocuklarınız olsun. Sonrasında tartışın bunları ama onunda oyun senaryo olup olmadığından sunni gündem bulanıklığı olmadığından emin olun ya..

Yaşıyoruz Cumhuriyet'imizde, şikayeti olan varmı, dikta yada sostyalizm olsaydı daha mı iyi olurdu.
O zaman susun da ileriye bakın, böyle salakça şeylerle uğraşmayın...
Saygılar..

ayrıca kimsenin imanını sorgulamak ne sana ne bana düşmezzz.... o Allah ile kul arasında bişeydir, bence yazdıklarına biraz dikkat etmelisin...

arkadasım kesınlıkle katılıyorum.kimse kimseyi sorgulayamaz nden sadece zaman gazetesi öne atılıyor suan tüm programlar gazeteler f.güleni yerebiliyor tek taraflı düşünmemek gerek

Cümlenize Allah akıl,fikir versin.İmansız (imanlı gibi görünen,başkalarını imansız ilan eden) sahtekarlara Allah iman versin.Doğru yolu bulsunlar.

Arka kapağında güzel yoksa ikinci sayfada kaçamaklar yazmıyorsa sevmedikleri iktidarlar hakkında yalan haber yapılmıyorsa orta sayfasında Allah'tan bahsediyorsa tabi ki sevilmez o gazete.yalan yazıyor denir kanıtlayamazlar.okudukları gazetelerin her gün ortalama bir yalan haberi olmasına rağmen.

Arka kapağında güzel yoksa ikinci sayfada kaçamaklar yazmıyorsa sevmedikleri iktidarlar hakkında yalan haber yapılmıyorsa orta sayfasında Allah'tan bahsediyorsa tabi ki sevilmez o gazete.yalan yazıyor denir kanıtlayamazlar.okudukları gazetelerin her gün ortalama bir yalan haberi olmasına rağmen.

+ Olarak Cinsellikl sayfası da yok ise Güzel kardeşim

İmzamı Atarım !

Tebrik ederim Cumhuriyet gazetesinden bahsediyorsun di mi...şimdi takdir ettim bak seni...tarifine birebir uyuyor...

Tebrik ederim Cumhuriyet gazetesinden bahsediyorsun di mi...şimdi takdir ettim bak seni...tarifine birebir uyuyor...

Sen hiç okumuyorsun galiba Cumhuriyet Ve Sözcü yü .. Ben o Din düşmanlarına para bile vermem ancak Her gün Servisten inip eve gelirken Başlığı görünce Gülümsüyorum Gerçekten komik komik Haber yapıollar Saolsun Güldürüolar bizi :lol:

Bizim halkmız beleşi sever.

Para verip alacağına,

mürid ol eve ücretsiz gelsin :)

sonrada (beleş ya) toz kondurmayız mazallah.
az kaldı, 30 kupona Cennet vaadine de başlarlar bu hızla.

Sen hiç okumuyorsun galiba Cumhuriyet Ve Sözcü yü .. Ben o Din düşmanlarına para bile vermem ancak Her gün Servisten inip eve gelirken Başlığı görünce Gülümsüyorum Gerçekten komik komik Haber yapıollar Saolsun Güldürüolar bizi :lol:
Şunu artık anlayın...din insanın vicdanındadır...din düşmanlığı diye bir terim kökten yanlıştır...dine kötülük eden sadece kendisine kötülük eder...kaldı ki kimse de din düşmanlığı yapmıyor bu ülkede...

Lakin vatan millet düşmanlığı o bahsettiğinden daha tehlikelidir...Çünkü vatan bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin ortak malıdır....Esas bunu yapan basın yayın organlarının üzerine gitmek gerekir ki....sayıları da oldukça fazla bu ülkede...

elbet hesap günü gelecek arkadaşlar kimsenin hakkı kimsede kalmaz....
bu vatan ne badireler atlattı bugünleride bu insanlarıda geride bırakacaz inşallah..

Geri