v_k
New member
namazı kastediyorum ya çarpıtma ...
ona kalırsa hutbe de Türkçe dir ama namaz arapça surelerle kılınır...
namazı kastediyorum ya çarpıtma ...
La bırakın edebiyatıZaten oy vermesekte adamlar seçiliyor çünki sandıklarla oynanıyor daha güzel yöntemler bulunmalı...
Sen türkçe kıl namazını yeterki kıllık yapma.Ama sende farkedeceksin ki bu iş komik bi hal alacak ne huşu kalacak nede ciddiyet.Gerçi senin asıl derdin islamla bu safsatalar piyon gibi öne sürülüp durulur yıllardır.Adam demokratım der başörtüsüne karışır okutmaz çocukları namazına karışır kıldırtmaz halkın seçim iradesine karşı çıkar aklıma hep bu görüntüler faşist yönetimleri getiriyor .Allah bizi sizin elinize düşürmesin .Demin ibadet diyordun çapından büyük konuşuyordun şimdi namaz diyorsun ..
...olsunnnn tamamm madem namaz diyorsun hadi o zaman Allahtan bir delil getirde dediklerinin yalan olmadığını kanıtla.
Namazın mutlak suretle arapça surelerle kılınacağına dair Allahtan bir delilin varmı?
Böyle bir Delili Allahtan bulamazsın ancak sapık mezhepçilerin peygambere iftira edilmiş yalan yanlış bir sürü lafları bulursun ,onlarda benim için peygambere atılmış iftiralardır geçersizdir.
iftiraları islam sandığın için namazı yanlız arapça sureler ile kılınabileceğini sanıyorsun o kadar, Allahtanda hiç bir delil bulamazsın....
Arap Emperyalizmini İslam sanıyorsunuz saptıkça sapıyorsunuz farkında bile değilsiniz....
Ne o cumhuriyet ve demokrasi batmaya mı başladı.Demekki hepsi hikayeydi şimdiye kadar boşuna hırgür çıkarıyodunuz cumhuriyet mitinglerinde asıl maksat devletin halkın iradesini devirmekti..Bu zihniyet çürümeye mahkum çağdışı kalmışınız.
Bu ne Laiklik yafffff
ayrıca kimsenin imanını sorgulamak ne sana ne bana düşmezzz.... o Allah ile kul arasında bişeydir, bence yazdıklarına biraz dikkat etmelisin...
Arka kapağında güzel yoksa ikinci sayfada kaçamaklar yazmıyorsa sevmedikleri iktidarlar hakkında yalan haber yapılmıyorsa orta sayfasında Allah'tan bahsediyorsa tabi ki sevilmez o gazete.yalan yazıyor denir kanıtlayamazlar.okudukları gazetelerin her gün ortalama bir yalan haberi olmasına rağmen.
Arka kapağında güzel yoksa ikinci sayfada kaçamaklar yazmıyorsa sevmedikleri iktidarlar hakkında yalan haber yapılmıyorsa orta sayfasında Allah'tan bahsediyorsa tabi ki sevilmez o gazete.yalan yazıyor denir kanıtlayamazlar.okudukları gazetelerin her gün ortalama bir yalan haberi olmasına rağmen.
Tebrik ederim Cumhuriyet gazetesinden bahsediyorsun di mi...şimdi takdir ettim bak seni...tarifine birebir uyuyor...
Şunu artık anlayın...din insanın vicdanındadır...din düşmanlığı diye bir terim kökten yanlıştır...dine kötülük eden sadece kendisine kötülük eder...kaldı ki kimse de din düşmanlığı yapmıyor bu ülkede...Sen hiç okumuyorsun galiba Cumhuriyet Ve Sözcü yü .. Ben o Din düşmanlarına para bile vermem ancak Her gün Servisten inip eve gelirken Başlığı görünce Gülümsüyorum Gerçekten komik komik Haber yapıollar Saolsun Güldürüolar bizi :lol: