İki fotoğraf arasındaki 8 fark

Kılıçdaroğlu bu ülkeyi iyi ki 8 yıl yönetmedi her sene kâr eden SGK'yı batıran adam ülke yönetse heralde açıka arttırmadan ülkeyi satardı....

Kılıçdaroğlu bu ülkeyi iyi ki 8 yıl yönetmedi her sene kâr eden SGK'yı batıran adam ülke yönetse heralde açıka arttırmadan ülkeyi satardı....

Bu konuşmalar Hepinizin ağzında yalama olmuş.Birşey biliyorsanız konuşun,bilmiyorsanız susun adam sanalım..Al sana her sene kar eden sgk ve Kılıçdaroğlu..iyi oku

-1991 yılında koalisyon hükümetinin erken emekliliği getirmesiyle ssk zarar etmeye başlamıştır fakat bu sürecin nasıl başladığını anlatmak gerekirse;
-1971 yılında Uluslararası Çalışma Örgütü'nün hazırladığı ve hükümetimize sunulan edilen raporda, sosyal güvenlik alanında acil olarak alınması gereken önlemler sıralanmıştır. Bu önlemler alınmadığı takdirde SSK'nın 7 ile 10 yıl içerisinde açık vermeye başlayacağı belirtilmesine rağmen hiçbir tedbir alınmamıştır.
-SSK 1977 yılından itibaren açık vermeye başlamıştır.1990'lı yıllara kadar bu görev açıklarını kendi özkaynaklarıyla karşılamış ancak daha sonrasında özkaynakların yetersiz kalması sebebiyle mevcut sistemde açık oluşmaya başlamıştır.
-Kılıçdaroğlu göreve atandıktan sonra SSK'nın modernizasyonu ve teknolojik altyapısının hazırlanmasının yanısıra, mevcut hükümetlerin emeklilik yaşını düşürmeye yönelik çalışma tasarılarının ülkemiz ekonomik koşulları ve kurumun içinde bulunduğu durum itibariyle uygun olmayacağı noktasında genel müdür olarak açık tavrını da ortaya koymuştur.
-Kılıçdaroğlunun Görevinin sona erdiği 1999 yılını takip eden tüm rakamları aşağıda bulabilirsin.

Yıl Bin TL
2000 3.232
2001 5.779
2002 9.934
2003 16.442
2004 19.781
2005 23.762
2006 19.201
2007 33.870
2008 36.115

2000 yılından itibaren 10 katından daha fazla bir artış görülmektedir.

Son olarak , SSK'nın yönetilmesinde Genel Müdür doğrudan karar mercii olmayıp, Yönetim Kurulu ile birlikte kurumu idare etmektedir. Kararlar, Yönetim Kurulu'nda işçi sendikaları, işverenlerle işçi emeklileri ve hükümetin temsilcileri ile birlikte alınmaktadır.

Anlamadıysan şurdaki arşive de bak;
kemal kılıçdaroğlu - MİLLİYET GAZETE ARŞİVİ

Sosyal devlet anlayışının ana taşı olan kurumun ticari bir şirket olmadığını bilmeyen, kulaktan dolma kaba etten atma zihniyetinin görüşü bunlar..

Bu konuşmalar Hepinizin ağzında yalama olmuş.Birşey biliyorsanız konuşun,bilmiyorsanız susun adam sanalım..Al sana her sene kar eden sgk ve Kılıçdaroğlu..iyi oku

-1991 yılında koalisyon hükümetinin erken emekliliği getirmesiyle ssk zarar etmeye başlamıştır fakat bu sürecin nasıl başladığını anlatmak gerekirse;
-1971 yılında Uluslararası Çalışma Örgütü'nün hazırladığı ve hükümetimize sunulan edilen raporda, sosyal güvenlik alanında acil olarak alınması gereken önlemler sıralanmıştır. Bu önlemler alınmadığı takdirde SSK'nın 7 ile 10 yıl içerisinde açık vermeye başlayacağı belirtilmesine rağmen hiçbir tedbir alınmamıştır.
-SSK 1977 yılından itibaren açık vermeye başlamıştır.1990'lı yıllara kadar bu görev açıklarını kendi özkaynaklarıyla karşılamış ancak daha sonrasında özkaynakların yetersiz kalması sebebiyle mevcut sistemde açık oluşmaya başlamıştır.
-Kılıçdaroğlu göreve atandıktan sonra SSK'nın modernizasyonu ve teknolojik altyapısının hazırlanmasının yanısıra, mevcut hükümetlerin emeklilik yaşını düşürmeye yönelik çalışma tasarılarının ülkemiz ekonomik koşulları ve kurumun içinde bulunduğu durum itibariyle uygun olmayacağı noktasında genel müdür olarak açık tavrını da ortaya koymuştur.
-Kılıçdaroğlunun Görevinin sona erdiği 1999 yılını takip eden tüm rakamları aşağıda bulabilirsin.

Yıl Bin TL
2000 3.232
2001 5.779
2002 9.934
2003 16.442
2004 19.781
2005 23.762
2006 19.201
2007 33.870
2008 36.115

2000 yılından itibaren 10 katından daha fazla bir artış görülmektedir.

Son olarak , SSK'nın yönetilmesinde Genel Müdür doğrudan karar mercii olmayıp, Yönetim Kurulu ile birlikte kurumu idare etmektedir. Kararlar, Yönetim Kurulu'nda işçi sendikaları, işverenlerle işçi emeklileri ve hükümetin temsilcileri ile birlikte alınmaktadır.

Anlamadıysan şurdaki arşive de bak;
kemal kılıçdaroğlu - MİLLİYET GAZETE ARŞİVİ

Sosyal devlet anlayışının ana taşı olan kurumun ticari bir şirket olmadığını bilmeyen, kulaktan dolma kaba etten atma zihniyetinin görüşü bunlar..

Arkadaşım SGK'nın zarar ettiğini cümle alem biliyor.. Verdiğin Kaynağa Bak " Milliyet "...
Milliyetin,Hürriyetin V.s Kartel Grubunun Ne Amaç Güttüğünü Biliyoruz.. İstersen BEN Sana Video Linkini Göndereyim..Üstelik O Verdiğin Linkle Aynı Sahtekarlık Yapan Medya..
Hala Onları Örtbas etmeye çalışan Medya...
Türban Üzerinden Siyaset Yapan,Şov Amacı Peşinde Olan Biri.. R.T.E Yanlısı Değilim Ama Çok Kolay İnandılar Bu Adama

cömelecek yerde cömelirsin doğuda askerlik yapanlar bilir.Bazı yerlerde gerek yok orda az tehlike var demektir

Arkadaşım SGK'nın zarar ettiğini cümle alem biliyor.. Verdiğin Kaynağa Bak " Milliyet "...
Milliyetin,Hürriyetin V.s Kartel Grubunun Ne Amaç Güttüğünü Biliyoruz.. İstersen BEN Sana Video Linkini Göndereyim..Üstelik O Verdiğin Linkle Aynı Sahtekarlık Yapan Medya..
Hala Onları Örtbas etmeye çalışan Medya...
Türban Üzerinden Siyaset Yapan,Şov Amacı Peşinde Olan Biri.. R.T.E Yanlısı Değilim Ama Çok Kolay İnandılar Bu Adama

Elaleme iftira atıp çok kolay inandılar bu adama diyeceğine inflames21'in verdiği rakamlara bak kardeş. kılıçdaroğlu 1991-19999 yılları arasında SSK genel müdürlüğü yapmış , adam sana 2000 ile 2008 yılları arasının rakamlarını vermiş. sende buna inanmışsın. Lütfen birilerini eleştirirken bu kadar insafsız olmayalım. Ayrıca Başbakandan bahsederkende garip kısaltmalar kullanmayalım. Mesela ben Kemal Kılıçdaroğlundan bahsederken K.K. desem başka biriside iyice ucubeleşip kaka dese laf nerelere gidiyor. bu tarz söylemler hiç hoş değil.

Sağlıcakla kal.

Elaleme iftira atıp çok kolay inandılar bu adama diyeceğine inflames21'in verdiği rakamlara bak kardeş. kılıçdaroğlu 1991-19999 yılları arasında SSK genel müdürlüğü yapmış , adam sana 2000 ile 2008 yılları arasının rakamlarını vermiş. sende buna inanmışsın. Lütfen birilerini eleştirirken bu kadar insafsız olmayalım. Ayrıca Başbakandan bahsederkende garip kısaltmalar kullanmayalım. Mesela ben Kemal Kılıçdaroğlundan bahsederken K.K. desem başka biriside iyice ucubeleşip kaka dese laf nerelere gidiyor. bu tarz söylemler hiç hoş değil.

Sağlıcakla kal.

Yine ne alıp ne satıyorsun?verdiğim rakamlar kılıçdaroğlu döneminin 10 katı zarar yapılan yıllar..Sen körlük kavramını da geçtin..başka problemlerin olduğunu seziyorum..

Yine ne alıp ne satıyorsun?verdiğim rakamlar kılıçdaroğlu döneminin 10 katı zarar yapılan yıllar..Sen körlük kavramını da geçtin..başka problemlerin olduğunu seziyorum..

ne rakamı ne 10 katı zararı. Eğer verdiğin rakamlar gandili yıllara göre 10 kat zarar ediyorsa. Gandili yılları da bir görmek isterim. Öyle sanıyorum ki 1991 ve 1999 yılları arasında Devletin bütçe açığını SSK tek başına kapatıyormuş. Komik olmayın Allahaşkına
Elma ile armutu kıyas ederek çocuk mu kandırıyorsunuz.

Çömeldim, çömeldim derken Onlar ise yan gelip yatıyordu

muzafferdeligoz_SEHIT.jpg

Aha Size Fark !!!

Elcevap !

NTV'den çok ilginç Başbuğ analizi - Foto
Başbuğ'un liderlerle verdiği pozları inceleyen NTV bakın nelerle karşılaştı...

Foto Galeri - NTV'den ilginç bir Başbuğ analizi

Genelkurmay'ı ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerin İlker Başbuğ'la birlikte çektirdikleri fotoğraflarda dikkat çekici bir ayrıntı göze çarpıyor.

Genelkurmay Başkanı Başbuğ'un yabancı misafirlerle birlikte çektirdiği fotoğraftaki yüz ifadesiyle yerli misafirlerle birlikte çektirdiği fotoğraflardaki yüz ifadesi oldukça farklı. Başbuğ yabancı konuklarla birlikte objektife gülümseyerek bakarken, yerli konuklarda gülümsemiyor. Dikkat çekici bir nokta ise eğer fotoğraflar üzerinde oynama yapılmamışsa Başbuğ'un her karede aynı yüz ifadesinin olması.

NTV

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

SIRA ABDULLAH GÜL VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A - KABİNE ÜYELERİNE GELİNCE SURAT BAKIN NASIL DA ASILIYOR !!!

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

İNSANLAR HERŞEYİN FARKINDA. YORUMA GEREK VAR MI DAHA ?

Yahu Anlayamadıgınız Şey Bana Göre Şu; Genelkurmay Başkanı Çıktı Neyin Neden Oldugunu Açıkladı Hala Çömeldi Çömelmedi Tartışması Yapılıyor Harbiden Gülüyorum =) Ülkede Şehitler Var İşsizlik Var Borç Yüzünden İntahar Edenler Var.
En Önemlisi Gediktepeyle Elmadag Arasında Fark Var Askerlik Yapanlar Bilir Bunu Hele ki Doguda Yapanlar =)

Aha hortlatılmış konu neden se 20mesajlı biri hortlatmış hayret?
Ben mi paranoyak oldum yoksa insanları devamlı manüple etmelerinden mi sıkıldım?

burada butun hata genel kurmayın bu fotoyu yayınlamasında

öyle veya böyle bence buyuk rezillik

akerliğini kantin subayı olarak yapmış..
bu kadarından fazlası beklenemezdi zaten ..

hem tayyip alışkın diz çökmeye etek öpmeye itiraz eden olcaksa avatarıma baksınn

Geri