İki fotoğraf arasındaki 8 fark

Helal Adamım. Son noktayı koymuşsun. Zaten insanların beyinleri koydukları noktayla orantılıdır. Sen o kadar yürekliydin madem niye gidip oradaki bütün teröristleri öldürmedin. Yok daha askerliğimi yapmadım diyorsan o başka.

Neyi savunuyon bana yaa.

Yaptım askerliğimi merak etme.Şimdi çağırsınlar şimdide seve seve giderim.

Sende bi nokta koyda seninde beynini görelim o zaman =)

Arkadaşım lütfen yalan yanlış bilgiler vermeyelim.
1-Gidilen mevziyi Kılıçdaroğlu seçmemiştir.KIılıçdaroğlu gediktepeye gitmek istemiştir fakat Genelkurmay başkanlığı tartışma yaratacağı gerekçesiyle ırak sınırındaki başka bir mevziyi seçmiştir.
2-Gidilen yerin ırak sınırına 100 km geride olduğunu nereden uyduruyorsun bilmiyorum ama şunu bilmelisin ki gidilen yer sınıra 0'dır.
3-Erdoğanın gittiği mevzi tepededir ve etrafında birçok askerin beklediği mevzi vardır..yani sanıldığı kadar güvenlik gerektiren bir yer değildir.çömelmenin nedeni erdoğanın kıymetli olmasıdır.:D
4-Genelkurmay başbakanlığa bağlı bir kurumdur ve başbakanı herkesten önce koruması gerektiğinden çömelmenin uygun olduğunu düşünmüşlerdir.(Kıymetli olduğu için)
5-Kılıçdaroğlunun gittiği mevzi erdoğanın gittiği mevziden daha tehlikelidir.çünkü alçaktaki mevzilere ateş etmek daha kolaydır.

Ben uydurmuyorum kardeşim. Ben okuduklarımı aktarıyorum.

Kaynak

Bu Kılıçdaroğlunun işi gücü Erdoğan ı taklid etmek. Madem okadar kafan çalışıyor du neden sen daha önce gitmedin sipere.

Kaldı ki sipere falan gittiğide yok. karakolu siper gibi gösterip Kılıçdaroğlunun boyu kadar kum torbasının arkasından üç kuruşluk şov yapmak sadece ve sadece Erdoğan kıskançlığının bir göstergesidir

ßiℓgè Қrαℓ;5070452' Alıntı:
Bu Kılıçdaroğlunun işi gücü Erdoğan ı taklid etmek. Madem okadar kafan çalışıyor du neden sen daha önce gitmedin sipere.

Kaldı ki sipere falan gittiğide yok. karakolu siper gibi gösterip Kılıçdaroğlunun boyu kadar kum torbasının arkasından üç kuruşluk şov yapmak sadece ve sadece Erdoğan kıskançlığının bir göstergesidir

Hocam sonuna kadar haklısın. Aslında kılıçdaroğlunu kınamıyorum. O bulunduğu mevkii bunları gerektiriyor. Mesela Eğer ki Terörü bitirmek için samimi olsa Başbakanın görüşme teklifine bahaneler sunup uzak durmazdı. ortaya koyabilecek hiçbir müsbet fikri olmayan insanların klasikleşmiş bahaneleridir ileri sürdükleri. Hatırlarsınız Kılıçdaroğlunun selefi bir baykal vardı. Başbakan demokratik açılım ile alakalı bir görüşme talebi iletmiştide sayın baykal o zamanlar en az üç robot kamera tarafından kaydedilmesi şartını ileri sürmüştü. Devletin zirvesinde yapılacak gizli görüşmelerin neden kameraya kayıt edilmesi gerekliliği hasıl oldu sorusu da cevapsız kalmıştı.

Olayın üzerinden yaklaşık 9-10 ay geçti sorunun cevabı daha net kafamda oluşmaya başladı. Hatta Kılıçdaroğlunun ortaya attığı sebepler Malumun İlamını gözler önüne seriyor.

Demekki " YASTIK DEĞİŞMEYLE BAHT DEĞİŞMEZMİŞ " Bu artık bir CHP klasiği haline dönüşüyor.

İki Fotoğraf arasındaki farkı bulun diye başlık atmış yazar. Sen Erdoğanın çömmesine takmışsın. Eğer sen anlamadıysan farkı ben yardımcı olayım.

1- ERDOĞAN Irak Sınırına 150 metre mesafedeki Gediktepe Mevzii ne gitti. Hemde 11 Şehit verdiğimiz çatışmadan bir gün sonra. Gitmesinin amacı O mevzide görev yapan askerlere moral desteği vermek içindi.

Hiçbir gayri nizami harp unsurunda yer alan çakal bir gün önce saldırıda bulunduğu yerde ertesi gün değil ondan sonraki günlerdede aylardada orada bulunmaz enayi mi terörist bir gün önce saldırdığı bölgede dursun. O anda orada tamamen bir arama tarama faaliyeti ile güvenlik düzeyi en üst seviyededir. Bir terörist bile o bölgenin 50 km yakınında bile durmaz enayimi ki dursun? Zeki çocuk.

Sen kaç yasındasın

Kaç defa o bölgelerde bulundun..

askeri bir konuda Yorum yapacak kadar gayri nizami harp ve savunma yöntemleri hakkında bilgiye nereden sahipsin?

Bırakın asker postalını ayagınıza 600 tl lik tracking ayakkabısı giydirseler sırtınızda sıfır intikal yükü ile 5 km dagda gündüz yürüyemezsiniz ama ahkam kesersiniz. Kimin nerede nasıl duracağı konusunda .

Sıcak evinizde internet başında ahkam kesmeye devam edin Susarsanız yada acıkırsanız 5 adım yürüyüp buzdolabınızın size sunduğu nimetlerden faydalanmaya özen gösterin.

Ahkam kesmeyi sakın ihmal etmeyin.........

İki Fotoğraf arasındaki farkı bulun diye başlık atmış yazar. Sen Erdoğanın çömmesine takmışsın. Eğer sen anlamadıysan farkı ben yardımcı olayım.

1- ERDOĞAN Irak Sınırına 150 metre mesafedeki Gediktepe Mevzii ne gitti. Hemde 11 Şehit verdiğimiz çatışmadan bir gün sonra. Gitmesinin amacı O mevzide görev yapan askerlere moral desteği vermek içindi.

Hiçbir gayri nizami harp unsurunda yer alan çakal bir gün önce saldırıda bulunduğu yerde ertesi gün değil ondan sonraki günlerdede aylardada orada bulunmaz enayi mi terörist bir gün önce saldırdığı bölgede dursun. O anda orada tamamen bir arama tarama faaliyeti ile güvenlik düzeyi en üst seviyededir. Bir terörist bile o bölgenin 50 km yakınında bile durmaz enayimi ki dursun? Zeki çocuk.

Sen kaç yasındasın

Kaç defa o bölgelerde bulundun..

askeri bir konuda Yorum yapacak kadar gayri nizami harp ve savunma yöntemleri hakkında bilgiye nereden sahipsin?

Bırakın asker postalını ayagınıza 600 tl lik tracking ayakkabısı giydirseler sırtınızda sıfır intikal yükü ile 5 km dagda gündüz yürüyemezsiniz ama ahkam kesersiniz. Kimin nerede nasıl duracağı konusunda .

Sıcak evinizde internet başında ahkam kesmeye devam edin Susarsanız yada acıkırsanız 5 adım yürüyüp buzdolabınızın size sunduğu nimetlerden faydalanmaya özen gösterin.

Ahkam kesmeyi sakın ihmal etmeyin.........

Hey..Hey...Heyyy Benim Gayri nizami harp tekniklerinde uzmanlaşmış Kardeşim. Bu yorumun karşısında saygıyla eğiliyorum.

benim kaç yaşında olduğum profilimde yazılı. Ama üzgünüm seni sevindiremediğim için , çünkü çocuk değilim.

Gayri nizami harp taktikleri hususunda ben değil sen ahkam kesmişsin. birde şu tracking ayakkabısı niye 600 TL onu anlayamadım. Yani dağlara normal ayakkabı ile çıkılmazmı onu mu demek istiyorsun.

Bu yukarıda gördüğün fotoğraf bizzat tarafımdan çekildi. Amanosların en yüksek tepesinde. Hatta özellikle bu fotoyu koydum ben bu resmi çektikten birkaç gün sonra resmin üst sol tarafında gördüğün ağaçsız yerde ( Çardak köyünde) Asker terörist zannederek kekik toplayan köylülerin üzerine ateş açtı. Olayda iki köylü öldü. Ama sanırım sen o sıralarda internet başında muhtemelen msn'de chat yapıp ahkam kesiyordun.

Fark Arkadaki gariban uzman çavuş.
O başbakan ve genel kurmay başkanının arkasında ayakta hedef tahtası gibi durmak zorunda kalmış.
eğer tehlike var sa o neden ayakta?

oraya gidip dik durmakla olmuyor önemli olan konuştugunun arkasında dik durmaktır.. akşam başka sabah başka konuşuyor

YoRuMu SiZ YaPıN (SiperDeki)

Siperde çömelip, siperde dikilen ama geceyi evde geçirenler...

fft31_mf280232.Jpeg

fft31_mf280233.Jpeg

Geceyi siperde geçirenler...

fft31_mf280234.Jpeg

Candaş Tolga Işık

Her iki Siyasetçide Kendi Şovlarına Şehitleri alet ediyorlar .
Serbest Kürsü'de Çömeldi Çömelmedi diye geyikler dönüyor
Yazık ne saçma sapan polemiklerle Gündem Değişiyor

işte ben buna kızıyorum herkes aynı sayın başbakanda sayın kılıçdaroğlu'da yok çömelmiş yok ayakta ....

yazık gerçekten 30 senedir bitmeyen bir bela isteseler biter bu iş ama birileri bu işlerden nemalanıyor...

yazık evlatlarımıza ben de doğuda yaptım askerliğimi bir avuç insan bunlar ...

duruşlara bakılırsa şov amaçlı olan belli ediliyor...biri asker gibi yani askerimiz gibi duruyor sınırda biri ise turist gibi manzaraya bakıyor....

Arkadaşlar burda neden kılıçdaroğluna kızıyorsunuz anlamıyorum..8 yıldır başbakanlık yetkisini elinde bulunduranlar terör sorununu çözememesinin nedeni kılıçdaroğlu gitmesi mi?
Burada bir sorumlu aranacaksa bugünkü hükümettir..Akp li sözcüler hergün chp'ye ve kılıçdaroğluna saldırıyor..Vay efendim bizim başbakanımız hakkariye gidiyor,siz gidemiyorsunuz diyorlar..Kılıçdaroğlu da diyorki ben oraya da giderim,başbakan olursam bu sorunu da çözerim diyor..Yani bu sorunun çözüm alternatifini gösteriyor..Bunda yatsınacak ne var anlamış değilim
Acitasyon yapan Akp her zaman mağdur rolü oynuyor..Fakat görmek istemiyorsunuz.Bütün yetkiler ellerinde..Başbanlık,cumhurbaşkanlığı,Genelkurmay başkanlığı...Bu durumların eğer bir suçlusu varsa bu da Akp hükümetidir..Gerisi teferrüat..

Arkadaşlar burda neden kılıçdaroğluna kızıyorsunuz anlamıyorum..8 yıldır başbakanlık yetkisini elinde bulunduranlar terör sorununu çözememesinin nedeni kılıçdaroğlu gitmesi mi?
Burada bir sorumlu aranacaksa bugünkü hükümettir..Akp li sözcüler hergün chp'ye ve kılıçdaroğluna saldırıyor..Vay efendim bizim başbakanımız hakkariye gidiyor,siz gidemiyorsunuz diyorlar..Kılıçdaroğlu da diyorki ben oraya da giderim,başbakan olursam bu sorunu da çözerim diyor..Yani bu sorunun çözüm alternatifini gösteriyor..Bunda yatsınacak ne var anlamış değilim
Acitasyon yapan Akp her zaman mağdur rolü oynuyor..Fakat görmek istemiyorsunuz.Bütün yetkiler ellerinde..Başbanlık,cumhurbaşkanlığı,Genelkurmay başkanlığı...Bu durumların eğer bir suçlusu varsa bu da Akp hükümetidir..Gerisi teferrüat..

Arkadaşım konu farklı sebeple açıldı. ama sen Akpartiye saldırmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun. Sana tavsiyem öncelikle haberi ve başlığını oku sonrasında yorum yap.

Ve birde 8 yıldır işbaşındaki Akpartiye çatıyorsun ama onun öncesinde ülkeyi yöneten hükümetlere hiç kızmıyorsun neden bunca yıldır bu terörü bitiremediler diye.

Hiç objektif değilsin.

Arkadaşım konu farklı sebeple açıldı. ama sen Akpartiye saldırmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun. Sana tavsiyem öncelikle haberi ve başlığını oku sonrasında yorum yap.

Ve birde 8 yıldır işbaşındaki Akpartiye çatıyorsun ama onun öncesinde ülkeyi yöneten hükümetlere hiç kızmıyorsun neden bunca yıldır bu terörü bitiremediler diye.

Hiç objektif değilsin.

Arkadaşım 2 konu burada birleştirildi.ben yukarıdaki 3 yorumla ilgili konuştum..iyi bak.

Tabiki Akp'ye çatacağım...Kılıçdaroğlu mu 8 yıldır bu ülkeyi yönetiyor?

Arkadaşım 2 konu burada birleştirildi.ben yukarıdaki 3 yorumla ilgili konuştum..iyi bak.

Tabiki Akp'ye çatacağım...Kılıçdaroğlu mu 8 yıldır bu ülkeyi yönetiyor?

Pardon sen haklısın. Ben yazdığımda konular farklı idi. özür dilerim. Ama çok insafsızsın. Biraz elini vijdanına koy sonra eleştir.

5-İki lider arasında daha düşünceli görünen Erdoğan idi.

Bu cümle herşeyi anlatıyor. Erdoğan üzüntülü ve düşünceli ama kılıçdaroğlu ise ona inat yaparcasına sadece poz vermek için oraya gitmiş. Başka da bir derdi düşüncesi yok..

Başbakanı oturdu diye eleştirenler neden Başbuğ'u görmüyorlar anlamıyorum o da oturuyor. İşlerine gelen taraftan bakıyorlar da ondan...

konuşulanlar çok salakça bütün herkese sölüyorum iyi veya kötü ama bu adam ülkenin başbakanı tırnağına bişey olsa ülke kausa gider sonrada ahmaklık veya güvenlik güçlerine laf atılır az mantıklı olun. Kılıçdaroğlu kim? geleceğin başbakan adayı ee olsun napayım başbakanmı hayr değil ozamn çömelsde olur çömelmesede aradaki farkk dağlarr kadar az akıllı olun mantıklı düşünün. ABD başkanı buraya geldiğinde içme suyunu bile yanında getirdi size bu KORKAKLIKMI???

musluman kardeslerımız aclıktan olurken medyanın ve sızın tartıstıgınız konulara bakın.bırakın 8 farkı 9 farkı.oyun mu oynuyoruz burda .daha cıddı meseleler var .musluman kardeslerımız aclıktan oluyorlar .bız yemek secımı yaperken onlar secım yapacak yemek bı yana su bulamıyorlar su.alın aklınzıı basınıza .sılkının gelın kendınıze gelmeyın kımsenın oyununa ..
.............uyuyan kalmasın acık artık gozlerınızı ......elımızdn hıc bısey gelmıosa musluman kardeslerımız ıcın dularımızı esırgemeyelım ....onlar kızım 13 yasını gorebılecek mı dıye endıselenırken...bız nasıl dah ıyı yasayabılırız dıye soruyoruz kendı kendımıze ..elını koy artık sen de yuregıne ....

Geri